canim sendemi hollandadasin yoksa? ben zwolla/Kampenda oturuyorum bizim onumuzdeki hafta bahar tatli (voorjaar vakantie) basliyoCanim sen hangi sehirdeydin ? Biz martin basinda yaptik tatili :)
Degisse iyi olur :) yarin sohbet var menü corba zaten yogurdumu alir giderim :)
Bana yine en masumu dondurma geliyor bir kaç kaşık al belki keser kuzumyemem dün yaptım ama tadına bile bakmadım
halam gelcekya çok iştahım yok
ama bugün öğlen yemeğinden sonra acayip tatlı çekti canım akşama bi korku var içimde açıkcası,bu halalı dönem tatlı krizli geçmez umarım
öyle olmasın diye sabahtan beri tarçınlı su içiyorum ama hormonlara laf geçmiyo
Ohh yarasın bende 4-5 fındık yedim kahve eşliğinde yalnızBakalım ne var ne yok ... bana arkadaşlar geldi ... az sohbet muhabbet ... kahve sohbeti :) kuru meyve fındık fıstık eşliğinde ....
sorma canım insana bi enerji geliyor bunları yedikcene kadar sade duru saf minnak temiz bi menü
bunlarla doyanı öpesim geliyo
Begosum buldum. K.v. deye holluk diolar bulgur köftesi gibi bşi eksili yeşil mercimekli ondan yaptriym . Haber saldimçorba gider,salata olabilir vazgeçilmez makarna ama sen yeme
Bakalım ne var ne yok ... bana arkadaşlar geldi ... az sohbet muhabbet ... kahve sohbeti :) kuru meyve fındık fıstık eşliğinde ....
dimi dimi bende öyle tahmin ediyorumsorma canım insana bi enerji geliyor bunları yedikce
Begosum buldum. K.v. deye holluk diolar bulgur köftesi gibi bşi eksili yeşil mercimekli ondan yaptriym . Haber saldim
pazar günü de annemin arkadaşı geldi kahve yaptım. kadın tam çikolata hastası. çikolata varsa şekersiz dedi. doldurdum kuru üzümü önlerine :) bu sağlıklı bundan yiyin dedimheh valla haklısın diyor
bu 4 gün hafif geçircem sonra... sonra saldıracağım tüm yemeklere , hele bu hafta nana yı geçeyim dedimi dimi bende öyle tahmin ediyorum
zaten akşam vakti çok yemek kötü bişey ağırlık basar uykuya çeker en güzeli hafif yiyip enercik olmak
İnşallah almam, almayızmaşallah canım, umarım bir daha almazsın, hamilelik dışında tabi
yemem ama kaptanım çünkü bu sabah güzel rakamlar vardı kaybetmek istemiyorumÖnce bir tebrik kondurayım şuraya ... N Nanaecemavi Sarayca ... listeler tam gaz ... hele ecenin spor atağıııı
ada81 canım Allah zihin açıklığı versin ..molalarda soluğu bizde al :) geçmiş okumasız
saydin78 sana da kolay gelsin ... perşembe gelecek misafir umarım cumanı bozmaz . bozmamalı yani ...
mimu88 en güzeli... bende kuru üzüm , yaban mersini , kuru kayısı , fındık , badem ceviz koydum .. bir tabağa da hurma ... daha neeeee
begum75 mücverimmmmm epey epey enerji deposu
@Sherrysherrylady sıkıldıkça bir şeyler atıştırmak sıkıntıya iyi gelmiyor , tecrübe ile sabit .... sen patlat ordan bi bölüm dizi daha yavrum
yemem ama kaptanım çünkü bu sabah güzel rakamlar vardı kaybetmek istemiyorum
Hiç zahmet etme ablam uzun uzun öldürmekle, direkt toprağı at üzerime
Hiç zahmet etme ablam uzun uzun öldürmekle, direkt toprağı at üzerime
Hani Ramazan'dan önceydi, şimdi gençlik bayramına çekildi
bu hafta bir sessizlik var, fırtına öncesi sessizlik gibi14 Nisan - 21 Nisan 7.Takım Düelloları
Kapışma 1... Büyük Üçlü Düello
mimu88 ..... saydin78 .... _AYNURA_ birbirlerine karşı ....
Kapışma 2... Efsane Ortiler Mortilere Karşı
N Nana veAntepia27 ikilisi ...... @masumm ve Sarayca ikilisine karşı ....
Kapışma 3... 90 lar Topiğinden Büyük İddia
DelyDoly ....... cydnz_1 e karşı .....
Kapışma 4...3 Çıtır Düellosu
@Dersaadet_ .... @Mor Vampir ....koza16 .... birbirlerine karşı ....
Kapışma 5... Portakal Düellosu
ecemavi ..... @Sherrysherrylady e karşı ....
Kapışma 6 ... Küçük Enişte Düellosu
kelebekolacam .... ada81 e karşı .....
Kapışma 7... 4 Gün Diyeti Galibi
ada81 .... Sarayca .... N Nana ... @masumm ..... birbirlerine karşı ....
Bu haftanın yarışlarında sıfır ruh !
Herkes köşesinde ... kimi bıraktı .. kimi rakibine huuu bile demiyor .
bu hafta bir sessizlik var, fırtına öncesi sessizlik gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?