Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canim sen hangi sehirdeydin ? Biz martin basinda yaptik tatili :)

Degisse iyi olur :) yarin sohbet var menü corba zaten yogurdumu alir giderim :)
canim sendemi hollandadasin yoksa? ben zwolla/Kampenda oturuyorum bizim onumuzdeki hafta bahar tatli (voorjaar vakantie) basliyo

Bana yine en masumu dondurma geliyor bir kaç kaşık al belki keser kuzumBenimde gelmeden tatlıya saldırtır regl

Bakalım ne var ne yok ... bana arkadaşlar geldi ... az sohbet muhabbet ... kahve sohbeti :) kuru meyve fındık fıstık eşliğinde ....

pazar günü de annemin arkadaşı geldi kahve yaptım. kadın tam çikolata hastası. çikolata varsa şekersiz dedi. doldurdum kuru üzümü önlerine :) bu sağlıklı bundan yiyin dedim heh valla haklısın diyor

Begosum buldum. K.v. deye holluk diolar bulgur köftesi gibi bşi eksili yeşil mercimekli ondan yaptriym . Haber saldim

süper afiyet olsun şimdiden
ama mercimek akşam çok yeme şişirmesin

kadın üzümü görünce şok olmuştur sonrada ne desin mecbur kabullenmiş işte

dimi dimi bende öyle tahmin ediyorum
zaten akşam vakti çok yemek kötü bişey ağırlık basar uykuya çeker en güzeli hafif yiyip enercik olmak
bu 4 gün hafif geçircem sonra... sonra saldıracağım tüm yemeklere , hele bu hafta nana yı geçeyim de

kızlar ben çıkıyorum yağmur hala deli gibi yağıyo,bitmedi gitti
ben önce pazara ordan eve bugün yemeklerim var çok şükür ama bende şu kabaktan yapabilirim nede olsa alışkanlık her akşam mutfağa girip bişeyler yapılacak öyle herşey hazır olunca tuhaf hissediyorum kendimi
kabağı şöyle düşünüyorum
2 kabak+1havuç az yağda sotele üzerine yoğurt,dereotu

Önce bir tebrik kondurayım şuraya ... N Nana ecemavi Sarayca ... listeler tam gaz ... hele ecenin spor atağıııı

ada81 canım Allah zihin açıklığı versin ..molalarda soluğu bizde al :) geçmiş okumasız

saydin78 sana da kolay gelsin ... perşembe gelecek misafir umarım cumanı bozmaz . bozmamalı yani ...

mimu88 en güzeli... bende kuru üzüm , yaban mersini , kuru kayısı , fındık , badem ceviz koydum .. bir tabağa da hurma ... daha neeeee

begum75 mücverimmmmm epey epey enerji deposu

@Sherrysherrylady sıkıldıkça bir şeyler atıştırmak sıkıntıya iyi gelmiyor , tecrübe ile sabit .... sen patlat ordan bi bölüm dizi daha yavrum

yemem ama kaptanım çünkü bu sabah güzel rakamlar vardı kaybetmek istemiyorum

14 Nisan - 21 Nisan 7.Takım Düelloları

Kapışma 1... Büyük Üçlü Düello

mimu88 ..... saydin78 .... _AYNURA_ birbirlerine karşı ....

Kapışma 2... Efsane Ortiler Mortilere Karşı

N Nana ve Antepia27 ikilisi ...... @masumm ve Sarayca ikilisine karşı ....

Kapışma 3... 90 lar Topiğinden Büyük İddia

DelyDoly ....... cydnz_1 e karşı .....

Kapışma 4...3 Çıtır Düellosu

@Dersaadet_ .... @Mor Vampir .... koza16 .... birbirlerine karşı ....

Kapışma 5... Portakal Düellosu

ecemavi ..... @Sherrysherrylady e karşı ....

Kapışma 6 ... Küçük Enişte Düellosu

kelebekolacam .... ada81 e karşı .....

Kapışma 7... 4 Gün Diyeti Galibi

ada81 .... Sarayca .... N Nana ... @masumm ..... birbirlerine karşı ....

Bu haftanın yarışlarında sıfır ruh !
Herkes köşesinde ... kimi bıraktı .. kimi rakibine huuu bile demiyor .

bu hafta bir sessizlik var, fırtına öncesi sessizlik gibi

bu hafta bir sessizlik var, fırtına öncesi sessizlik gibi

Fırtına olacakta saraycam ... ponponlu mu olacak ausu bayıltmalı mı inan bilmiyorum .
3 kez üst üstte 1. olabilecek bir takımın içindeyiz ama ... ama bu hafta ciddi bir gaz eksik aramızda .

İkili yarışlar defteri iki haftadan fazla sürmüyor zaten ... bakarız önümüzdeki hafta neler yaparız ... ama bence bu haftaki en büyük motivemiz dediğim gibi 3. kez gelebilecek 1.lik olmalıydı !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…