Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

1 demet maydanoz 1 elma 1 limon 2 çubuk tarçın zencefil karanfil 1 lt kaynar su

Arkadaşın gittiği diyetisyenin ödem atıcı tarifi 3 gün uygulanacak
Deneyenler pek memnun
Ebru Şallı da her sabah kahvaltısında bulunduruyor maydanozu sürahiye koymuş limon eklemiş sürekli içiyor onu diye biliyorum arada elmayı da görüyorum :KK53:

Canım hayırdır inşallah iş yerinde ne oldu:KK51:

Menün gayet güzel :KK54:

Canım yaz geliyor sebzeler çoğaldı taze fasulye, semiz var şuanda fasulye tam zamanı değil ama yenir yani bir de zamanı geçmediyse ben yoğurtlu kereviz çok yerim bence değişiklik olsun arada ye derim :kk77:

mimu88 mimu88 cnmmm hayırdır ne oldu iş yerinde sıkma canınıı

bi müşterimiz aylık büyük bi müşteri projenin koordinatörü benim sözleşmeyi fesh ediyor. sorun sizle ya da performansla ilgili değil dediler. amaaa trip yedim sabah sabah bi ton. genel müdürü değişti yeni firmanın.. bu suratı çekemeyeceğimi düşünüp istifa etmeme ramak kalıyor gidip bi duman çekiyorum geliyorum.

:KK70::KK70:Bende bir kaç şeyi bekliyorum alacağım mesela kivi ama çok pahalı baharatçıdan nasıl aklıma geldiyse :rolleyes:

kivinin mevsimi geçti pahalı gerçekten hatta buralarda yok abile artık alan olmaz diye getirmiyolar sanırım

bi müşterimiz aylık büyük bi müşteri projenin koordinatörü benim sözleşmeyi fesh ediyor. sorun sizle ya da performansla ilgili değil dediler. amaaa trip yedim sabah sabah bi ton. genel müdürü değişti yeni firmanın.. bu suratı çekemeyeceğimi düşünüp istifa etmeme ramak kalıyor gidip bi duman çekiyorum geliyorum.

sen turizm şirketindeydin demi
hemen öfkeyle hareket etme sakin ol,yeni müdürle işlerin rayına girmesi zaman alır müdürüne bi şans ver :cool::KK70:

bu mudur sarayca hemen indireyim :KK9:

canım bu videonun fragmanı , benim dediğim 56 dk lık bi video

Sorun yok o halde.:KK66:

inşallah canım, açıkçası test yapmaya bile korkuyorum

Teşekkürler tatlım :KK66: bizim evde ütü hergün olur yapsam, şu an yığılan Everest dağını eritmeye çalışıyorum bildiğin :confused:sayasım geldi utulediklerimi :pbirkaç kalori daha gider belki :-):-):-)

benimde öyle ya bu gün son gömleğimi giyindim, mecburen yapacağım yoksa giyecek bir şey kalmadı

sarayca ögle tatilin mi var nasıl gidiyorsun ?

öğlen tatilimiz 12.30-1.30 arası, ama ben 12 ye 15 kala çıkıyorum, aslında herkes öyle çıkıyor, yemeğe, dışarıya, pek sorun olmuyor. iş yerimin hemen karşısında kapalı havuz,

Canım Hakkında hayırlısı olsun, madem müdür değişti, biraz sabırlı ol derim.

sıra kitap dolabını temizleye geldiii tek tek kitapların tozu alınıp yerleştirilecek offf pofff zorla yapıyorum bi pazar olsada bitse şu temizlikk sonra yan gel yat spor yap olsun benim için :KK66:))

kolay gelsin canım, pazar gününden sonra rahat edersin.

canım bu videonun fragmanı , benim dediğim 56 dk lık bi video

inşallah canım, açıkçası test yapmaya bile korkuyorum

benimde öyle ya bu gün son gömleğimi giyindim, mecburen yapacağım yoksa giyecek bir şey kalmadı

öğlen tatilimiz 12.30-1.30 arası, ama ben 12 ye 15 kala çıkıyorum, aslında herkes öyle çıkıyor, yemeğe, dışarıya, pek sorun olmuyor. iş yerimin hemen karşısında kapalı havuz,

Canım Hakkında hayırlısı olsun, madem müdür değişti, biraz sabırlı ol derim.

kolay gelsin canım, pazar gününden sonra rahat edersin.

bizim dışarı imkanımız yok
yemekhaneye inip yiyoruzzz
süpermiş seninkii

Back
X