Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yemem yemem dün yemedim bak vardı köfte aldım :KK70:Mecbur kalınca yiyorum ne yapayım:KK53:Yalnız bu akşam annemler gelirse onlara kremalı tavukla pesto soslu makarna ve mercimek çorba yapacağım yemeyeyim mi yani:KK17:
o nasıl bi yemek ismidir öyle:confused:pesto soslu makarna :confused:
akşam yiyeceksen öğlen yeme bari:rolleyes:

o nasıl bi yemek ismidir öyle:confused:pesto soslu makarna :confused:
akşam yiyeceksen öğlen yeme bari:rolleyes:

fazla şeetmesek o işleri:ıslık:hem ben görmedim öyle bi tablo haberim yok:ıslık:

Tavuk dünyasının özel makarnasıyla tavuğunu yapıyorum artık oralara para vermiyorum :KK70:Aynen öğle taze fasulye yedim akşam iptal oldu yarına kaldı zaten başka bir şey bulurum akşam yemeğe :KK53:

Oreo için bilgi verecektin :KK70:Bence de şeetmeyelim:süslü::rolleyes:

Tavuk dünyasının özel makarnasıyla tavuğunu yapıyorum artık oralara para vermiyorum :KK70:Aynen öğle taze fasulye yedim akşam iptal oldu yarına kaldı zaten başka bir şey bulurum akşam yemeğe :KK53:

Oreo için bilgi verecektin :KK70:Bence de şeetmeyelim:süslü::rolleyes:
hımm tavuk kültürüm pek gelişmediğinden yorum yapamıycam,ama tavuk dünyasının makarnası varmış demek bunu öğrendim ,ama anlamadım:confused:
bende türlü yedim öğlen, patlıcanı ayıkla,havucu ayıkla,bikaç taze fasulyeyle 2 patatesi kaldı :işsiz:
oreo denersem söylerim hemen sıkıştırma daha diyetteyim öyle şeylerle alakam yok biliyosun :KK75:

hımm tavuk kültürüm pek gelişmediğinden yorum yapamıycam,ama tavuk dünyasının makarnası varmış demek bunu öğrendim ,ama anlamadım:confused:
bende türlü yedim öğlen, patlıcanı ayıkla,havucu ayıkla,bikaç taze fasulyeyle 2 patatesi kaldı :işsiz:
oreo denersem söylerim hemen sıkıştırma daha diyetteyim öyle şeylerle alakam yok biliyosun :KK75:

Ben tavuğun inciğini cıncığını bildiğimden:KK70:Afiyet olsun canım bende 2 patates yedim fasulyenin içinde :KK53:Doğru diyetteyiz biz :KK73:

:)))

Canım mimu88 mimu88 ponponu daha pzt den almıştı sanki ..kaybetmemiştir inşallah ... eksisi güzeldi .

Benim pon ponlar heeeeep hazır :KK73::KK73::KK73: adım deliye çıktı burada ... :KK71:

ponponlarım sabit duruyor :) kaybetmedim ama üstüne de ekleyemedim henüz umudumuz cumaya :)

masum bu aralar patlıcan kabak semiz çıktı onlarla salata tarzı bişeyler yapabilirsin
yada semizin çok güzel yemeği oluyo ekşili ekşili o da olabilir

evet evet hafta sonu inşş bi gideyimde markete , pazara
degişik şeyler yiyeyeim
ya varya yarın akrnıbahar yemegi varmı o bile degişik geldi şuan bana ahaha

semiz otu yemegini bende biliyorum çok güzel oluyor

Back
X