- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yemem yemem dün yemedim bak vardı köfte aldımafiyet olsun nil
tavuk yeme gözünü seveyim![]()
sen bu konuları niye açıyon ki şimdi
Aklıma geldi kaptanımın hedef tablosunu görüncesen bu konuları niye açıyon ki şimdi![]()
o nasıl bi yemek ismidir öyleYemem yemem dün yemedim bak vardı köfte aldımMecbur kalınca yiyorum ne yapayım
Yalnız bu akşam annemler gelirse onlara kremalı tavukla pesto soslu makarna ve mercimek çorba yapacağım yemeyeyim mi yani
![]()
fazla şeetmesek o işleriAklıma geldi kaptanımın hedef tablosunu görünceBeraber kutlama yapalım diye şey ettim
![]()
o nasıl bi yemek ismidir öylepesto soslu makarna
akşam yiyeceksen öğlen yeme bari![]()
fazla şeetmesek o işlerihem ben görmedim öyle bi tablo haberim yok
![]()
hımm tavuk kültürüm pek gelişmediğinden yorum yapamıycam,ama tavuk dünyasının makarnası varmış demek bunu öğrendim ,ama anlamadımTavuk dünyasının özel makarnasıyla tavuğunu yapıyorum artık oralara para vermiyorumAynen öğle taze fasulye yedim akşam iptal oldu yarına kaldı zaten başka bir şey bulurum akşam yemeğe
Oreo için bilgi verecektinBence de şeetmeyelim
![]()
hımm tavuk kültürüm pek gelişmediğinden yorum yapamıycam,ama tavuk dünyasının makarnası varmış demek bunu öğrendim ,ama anlamadım
bende türlü yedim öğlen, patlıcanı ayıkla,havucu ayıkla,bikaç taze fasulyeyle 2 patatesi kaldı
oreo denersem söylerim hemen sıkıştırma daha diyetteyim öyle şeylerle alakam yok biliyosun![]()
:)))
Canımmimu88 ponponu daha pzt den almıştı sanki ..kaybetmemiştir inşallah ... eksisi güzeldi .
Benim pon ponlar heeeeep hazıradım deliye çıktı burada ...
![]()
masum bu aralar patlıcan kabak semiz çıktı onlarla salata tarzı bişeyler yapabilirsinayy bend egişik şeyler yemek istiyorum yaaa
yaaa diyet bozan tarzda degilde dgeişik menüler istiyorumm![]()
masum bu aralar patlıcan kabak semiz çıktı onlarla salata tarzı bişeyler yapabilirsin
yada semizin çok güzel yemeği oluyo ekşili ekşili o da olabilir
masum bu aralar patlıcan kabak semiz çıktı onlarla salata tarzı bişeyler yapabilirsin
yada semizin çok güzel yemeği oluyo ekşili ekşili o da olabilir