Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Oh şükür canım gözün aydın :KK66: saydım 27 parça ütü yapmışım bugün pantolon gömlek örtü yastık kılıfı falan :KK70::KK70::KK70:sayarken de bikaç kalori gitmiştir herhalde :p
Yastik kilifi da mi utuluyorsunuz anammmm ben hic utu bilmem esim gomlek ve pantolonlarida utucuye veriyom nadir gomlek ütulerim ama pantalon 3 -5 cizgi yaparim ;))))) niye bu kadar eziyet ediyirsunuz kendinize valla kizim dogdu 1 hafta annem utuledi herseyini sonra dedim ayyyy yemişim utuyu nereye kadar dedim ;)))

20170419_233343.webp

Yemegim hazır yarın ne yiycem derdi kalktı çok sukurrrrr

Ohooo herkes toplanmış...bende geldim ama çok uykum var...iyi geceler diyip uyuycam...cuma ya da cuma akşamı bir arkadaşımız daha pizzaya çağırıyo.2 kez gidicem onlara.yememek olmaz yesem hiç olmazzz...oy anam oy...sanki bu defa dietimde biri bana "sürün"diye beddua etti...kız vero senin ahına düştüm kuşum... vorones vorones her gün işgence hergün eziyet:KK70::KK70::KK70:
Kızzzz ben nettim;) emek olmadan yemek olmaz bacim ;) ama sana kıyamam ya ben olsam dayanamam sen iradelisin masallahhhhh

Bu huzurla uykuya gidebilirim artık ...her şey bir tencere sebze yemeği ile ne kadar hooş bir hal aldııı ... canım sıkkın olunca bana bunları gösterin :KK70::KK70::KK70:
Yarın ödem atıcı özel iksirimi de atarım sana.pammuk gibi olursun

Yastik kilifi da mi utuluyorsunuz anammmm ben hic utu bilmem esim gomlek ve pantolonlarida utucuye veriyom nadir gomlek ütulerim ama pantalon 3 -5 cizgi yaparim :KK66:)))) niye bu kadar eziyet ediyirsunuz kendinize valla kizim dogdu 1 hafta annem utuledi herseyini sonra dedim ayyyy yemişim utuyu nereye kadar dedim :KK66:))
:KK48::KK48::KK48::KK48: kuzum seviyorum ütü yapmayı. Güzel de yaparım kendimi övmek gibi olmasın da ;)
Yastık kılıfı vs. utuleyince daha hijyen olduklarını hissediyorum canım, içime o şekilde siniyor Hoppa

Back
X