Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Gunayın nnnnnnn

Banu sporda

Günaydınımı bırakayımm taze tazeeee
:KK200:
Hava missss bizimkiler çıkarken bende çıkıp yürüyeyim biraz ....

Önce kahvaltı :)

Günaydın şekerler ♡♡ musmutlu perşembelerimiz olsun :KK66:

Günaydın kızlar...kızımı kreşe bıraktım eve dönüyorum...

günaydın kızlar:21:

Günaydın canlar bugün sulama zamanı yarın hasat edeceğiz az kaldı:KK76::KK76::halay::halay:
günaydın hanımlar, sabah sabah çok mutluyum halam geldi nihayet:KK49::halay::KK71:
Günaydın kuzum ohh yarına şişlik iner inşallah:spor:
gözün aydın
takvime göre benimde yarın gelcek ama hala ses etmedi,ansızın gelebilir:KK53:
Benimde hafta sonuna kadar gelecek gibi inşallah yarın gelmez:110:
Günaydın hanımlar :KK68:

Herkese mutlu , umut dolu bir gün diliyorum :KK68:

Bugun evdeyim inşallah bir sürü iş beni bekler ondan sonrada derse oturmam lazım ..

Günaydın kolay gelsin canım:KK16:

benimde yarın hem regl ye 4 gün var hem antibiyotik kullanıyorum hergün spor yaptığım için tartılmadımda umarım kilo alm... neyse vazgeçtim umarım bir kilo vermişimdir (:(:

Vur yüzüme vur :KK70:Seve seve razıyım :KK73:

images
diycen bana :KK70::KK70::KK70:
ayy çok attım tutum yarın sonum hüsran olursa gelmem buralara kayıp ilanı verme sakın:KK70::KK70::KK70:

Kan degerlerine baktırdınmı ahum ?
Kanın vs düşük olabilir .
Yok abla baktırmadım akşam uyku çöküyo ama önceki günler hep 5 saat uykuyla geçiştirmişöolıyorum eskiden dayanıyodum ama artık yaş geçiyo sanırım yakında gitçem kan değerlerime ben Kızılay'da kan verirken hep 13 lerde çıkardı kanım.

Bende bugün annemlerle görüşmek istiyorum hazır spor yokkene
Bide menümü yazayım dün uyku mağduru olaraktan
Sabah
2 dk ekmek
Peynir
Zeytin
Söğüş
Öğlen
4-5 sarma
Yoğurt
Akşam
Bi çorba
Yüne 4-5 sarma
Yeşillik
Su 2 ye yakın
Spor 60 dk eliptik

Yok abla baktırmadım akşam uyku çöküyo ama önceki günler hep 5 saat uykuyla geçiştirmişöolıyorum eskiden dayanıyodum ama artık yaş geçiyo sanırım yakında gitçem kan değerlerime ben Kızılay'da kan verirken hep 13 lerde çıkardı kanım.

ahuu geçmiş olsun sanırım uzun süre yorgunluktan vücudun dinlenemedi ,bu mod o yüzden

bu arada bendede normal kan değeri iyi çıkıyodu ama birgün tesadüfen bi doktor kan depolarıma baktı,meğer onları içi boş kalmış,sende özellikle iste ferrritin değerine, d vitaminine baktır

bide dün 1 saat eliptik 10 dakika bölgesel egzersiz yaptım :spor:

ahuu geçmiş olsun sanırım uzun süre yorgunluktan vücudun dinlenemedi ,bu mod o yüzden

bu arada bendede normal kan değeri iyi çıkıyodu ama birgün tesadüfen bi doktor kan depolarıma baktı,meğer onları içi boş kalmış,sende özellikle iste ferrritin değerine, d vitaminine baktır

bide dün 1 saat eliptik 10 dakika bölgesel egzersiz yaptım :spor:
Yaa tamam baktırayım inşallah bende d den şüpheleniyorum bakalım haftaya vereyim

Back
X