Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

maşallah herkes yine güzel kilolar vermişşşş tebriler herkesi ben biraz daha bekleyecem çook umudum yok ama işte adet yerini bulsun bekleyecem biraz daha :KK66:))

resmen pertim çıkmış akşam yorgunluktan uyuyamadım ben çok yorulunca uyuyamıyorummm .....bugünde işlerim var azaltıyorum sanıyorum ay dur şurayıda yapayım ay burayıda yapayım derken bayağı iş çıktı yineee :KK66:)) bugünde iş çıkardım kendimeeee :KK66:))

ada kadınlada oturup kahve içicennn heralde:KK70::KK70::KK70:

Şu an o kadar şaşkın ve mutluyum ki...700vermeye bile razıyken 1400vermek çok şaşırttı beni...ama bu hafta da zorlu hafta olacak..akşam arkadaşlar gelecek köfteli sandviç yemeye...ben ne yaptım kendime marketten kepekli incecik sandviç ekmeyi aldım...kahvaltı da ekmek yemiycem...akşam rica ettim 6da gelecekler...yani inşallah geç kalmayacak yemeyim...
Sonracımaaa yarın da başka bi arkadaş evde pizzaya misafir çağırmış.ona da 5de gidicez.ben diyetteyim dedim.o da sana kendi ellerimle salata yapıcam dedi...yine kahvaltıda ekmek yemeyip akşamına 1ince dilim pizza +salata yerim
Sonracımaaa annemlere gidicem...3gün ordayım...ama tenbihledim diyetten aklınızdan karbonlar geçirmeyin diye...sagolsun canım annem hep destektir bana. Tamam kızım dedi...
Yine kozlarımı çarşanba perşenbe oynarım saf proyla;)
Nasıl pilan kaptanım Ausencia Ausencia

Hepinizi tebrik ederim yine düperbir cuma olacak hadi gelsin yine 1. Lik :halay:

Günaydın ,hayırlı cumalar tatliş hatunlar :68:

Bir sürü iş beni bekler , ay sınavada bişi kalmadı daha hiç bakmadıgım 4 ders var of ki of :(.

Kilo bildirip kaçayım

Geçen hafta 68.7
Bu hafta 68
Giden 700 gr .

67 ucundan görem dedim ama olmadı , hayırlısı bakalım .

Şu an o kadar şaşkın ve mutluyum ki...700vermeye bile razıyken 1400vermek çok şaşırttı beni...ama bu hafta da zorlu hafta olacak..akşam arkadaşlar gelecek köfteli sandviç yemeye...ben ne yaptım kendime marketten kepekli incecik sandviç ekmeyi aldım...kahvaltı da ekmek yemiycem...akşam rica ettim 6da gelecekler...yani inşallah geç kalmayacak yemeyim...
Sonracımaaa yarın da başka bi arkadaş evde pizzaya misafir çağırmış.ona da 5de gidicez.ben diyetteyim dedim.o da sana kendi ellerimle salata yapıcam dedi...yine kahvaltıda ekmek yemeyip akşamına 1ince dilim pizza +salata yerim
Sonracımaaa annemlere gidicem...3gün ordayım...ama tenbihledim diyetten aklınızdan karbonlar geçirmeyin diye...sagolsun canım annem hep destektir bana. Tamam kızım dedi...
Yine kozlarımı çarşanba perşenbe oynarım saf proyla;)
Nasıl pilan kaptanım Ausencia Ausencia
aus 2 :deli: :D:D ::süper: :60:

Hepinizi tebrik ederim yine düperbir cuma olacak hadi gelsin yine 1. Lik :halay:

Günaydın ,hayırlı cumalar tatliş hatunlar :68:

Bir sürü iş beni bekler , ay sınavada bişi kalmadı daha hiç bakmadıgım 4 ders var of ki of :(.

Kilo bildirip kaçayım

Geçen hafta 68.7
Bu hafta 68
Giden 700 gr .

67 ucundan görem dedim ama olmadı , hayırlısı bakalım .
Supersin ablam...güzel vermişsin bak;)bu hafta beklentini doğrulttum mu?geçen hafta doğrultmamıştım da

Klasik savunma sende yerine koysaydin el altında birakmasaydın diyeydin

Vay gece gezmeleri bana çok uzak bunlar büyuyecekte bizde yaşlanırız o zaman
Siz genç gezerkende ben bebe büyütüyodum ayol :-).

Bakmışın Büyümüşler maviş ben küçüklüklerini unuttum bile :(

Merhaba şekerler kilo veren herkesi tebrik ediyorum. Veremeyenler de üzülmesin vücut kendini korumaya alıyor bazı dönemlerde, bırakmak yok devam ;)

Bende de durumlar şöyle ki;

Geçen Hafta: 63
Bu Hafta: 61.9
Fark: 1.1
Yüzde: 1.75 ;)
Ausencia Ausencia kaptanım ♡♡♡
Super saydınım super...inşallah listedki diyer arkadaşlar da güzel kilo verirde.. emeyimizin karşılığını alırız;)

günaydınlar
maşallah herkes çok güzel kg vermiş
ben aynıyım maşallah
yani şükür sabit tutmak da çok zormuş.
bu karışık bir durum
yiyebilirsin ama
aslında yiyemezsin
yesem olur dersin
peşpeşe 3 kez yesen hoooop
1 belki 2 kg yani bende öyle keşke olmasa
:işsiz::işsiz::işsiz:

Supersin ablam...güzel vermişsin bak;)bu hafta beklentini doğrulttum mu?geçen hafta doğrultmamıştım da
Beklentim 67 yi ucundan görmekti aynuram geceki eşcazıma eşlik etmesem olurdu sanırım ama onunda tadı başka yani pişman değilim ;).
Haftaya inşallah .gifilattan memnunun yani , kilo çok aşırı gitmesede incelme çok ;) ama kiloda gitti 2 aya yaklaştım sanırum 5 kilo oldu , benim için iyi bir rakam ;)
Geçen hafta bünye pek elvermedi belli olmuyo bünyenin işi :-).

Hoşgeldin Elif
Nasılsın nasıl gidiyo
İyiyim ahucum çok şükür sen nasılsın?
Dün 'that sugar film'i izledim. Aslında hep bildiğimiz şeyler ama yine de yeni karar almamı sağladı. Bugünden itibaren 21 gün 'sugarfree diet'im başlamış bulunmakta :))

Merhaba şekerler kilo veren herkesi tebrik ediyorum. Veremeyenler de üzülmesin vücut kendini korumaya alıyor bazı dönemlerde, bırakmak yok devam :KK66:

Bende de durumlar şöyle ki;

Geçen Hafta: 63
Bu Hafta: 61.9
Fark: 1.1
Yüzde: 1.75 :KK66:
Ausencia Ausencia kaptanım ♡♡♡
tebrikler canımmmmm az kaldı hedefineeee ;)))

geçmişi okudum da aklımda kalanlar alıntısız geldim :ıslık:

İF diyetini daha önce de konuştuk ... Nare83 Nare83 a göre olduğunu düşünmüyorum . modifiye edilmeyecek bir diyet . saatler belli . 2 kez ... mantığı sahur ve iftar ... denenecekse ramazanda oruç tutanlar deneyebilir ki ... kişi zaten kendinden bilir ..bundan önce ramazanda kilo veriyorsa İF tarzı diyet işe yarıyor demektir .
Banuya göre değil çünkü öğleden sonra hiç bir şey yememesi gerek . kahve vs de ... oruç mantığıdır if .. o yüzden olmaz .

_AYNURA_ _AYNURA_ ausun yorumlarından kim listede değil anlıyorum demişsin çok güldüm ya :KK70: sen karikatürünü gördün mü :KK70:

@nehirnil111 ne yazdın çok merak ettim ... Adam gibi adamla aşkına vurgu yaptın bence :confused::confused::confused:

kuzularinannesi kuzularinannesi :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

ada81 ada81 ne kırkladın beeee bacımmmm .... darısı başıma :ıslık::ıslık::ıslık:
Kaptanım :KK36:

Back
X