- 13 Haziran 2012
- 21.116
- 28.156
- 598
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün Baküde soğuk ya...güzel kahvaltımı yaptım geldim...durun kilomu bi de kahvaltımı koycam...kahvaltıda küçük fincandakı dün aklıma fena takılan yoğurt çorbası gülmeyin haaa![]()
Evet canım...ya senle bak ne çok ortak yönümüz var mış masumum...özele cvp yazıcam şimdi çayımı bitireyim rahat rahat
tartımızzzz aynı aynura tefal dimi
rengide aynı![]()
Heyecanlı kaptanım geri dönmüşAusencia nerdesin kaptanım ya?gel hele bi...çok heycanlıyım ben
Aslında çokta minik olmadım pilatesten sonra bakacağım bakalımÇok tebrik ederim canım miniktin şimdi iyice minicik oldun demek ki :)
nehirnil111
korumaya daha var benim en azından 56,5 civarı olmalıyım ama asıl istediğim 55-56 arası olmak bakalım dahada vermezsem bende geçerim korumaya![]()
Günaydın göremedim 63 u
Geçen hafta: 64.8
Bu hafta: 64
Fark: 80 gr
Yüzde: 1.23
Ausencia ablam şuan kendimi yıkılmış hissediyorum
o kadar emeğe hasta oldum, emeğim puffff
Kilo bildirimi
Geçen hafta: 62.5
Bu hafta: 61.3
Fark: 1.2
Günaydın
Geçen hafta :67.6
Bu hafta :67.0
Giden :600 gr
Günaydın
Geçen hafta 63.9
Bu hafta 62.5
Fark 1.4 kg
Yüzde 2.19 gibi bir şey
Ausencia
Kaptanım dün ki menüm
Sabah; 07:40 - 1 kupa süt + 15 gr yulaf + 1 çay kaşığı tarçın + 1 tatlı kaşığı çörek otu yağı
Ara; 09:00 - 1 kupa demleme yeşil çay
Öğle; 12:00 - Yarım kase tavuk suyu çorbası + 1 porsiyon kıymalı patlıcan musakka + 1 kase salata
Ara; 13:30 - 1 fincan şekersiz türk kahvesi
Akşam; 20:00 - Yarım kase mercimek çorbası + 2 ymk kaşığı makarna + 1 kase salata (misafir ağırlayınca böyle geç ve az zararlı oldu)
Geçen hafta ki kilom 53.2
Bu hafta ki kilom 52.8
Aradaki fark 0,4
Yüzde 0,75
Şükürler olsun hedefime ulaştım belki tam 52 değil ama zaten baştan da belirttiğim gibi 52-53 arası yerlerde hep dolanıp duracağım korumamı böyle seçtim 52 rakamına da inebilirim 1 ay içinde bir görelimTeşekkürler ederim kaptanım öncelikle sana en içtenliğine yardımcı olduğun için sonra da arkadaşlarıma beni aralarına aldıkları için
Veda konuşması gibi oldu ama inşallah bundan sonrada buradayım beraber koruyacağız
![]()
GOnaydjn kızlar kilo bildirimi
Geçen hafta 59.6
Bu hafta 59.3
Fark 300 gr
günaydın kızlar
benimde umduğum gibi bir sonuç olmadı ama olsun geçen haftaya göre daha iyiyim
geçen hafta:58,7
bugün:57,9
fark:800 gram
yüzde:%1,36
şunuda diyim wc ye çıkmadan böyleyim![]()
Günaydınlarrrr...çok mutluyum çokkkk...kaptanımmm çok iyi kilo vermişim...koyduğum hedefi geçtim bileee...
Geçen hafta:68.3
Bu hafta:66.9
Fark:1400
Yüzde 2li bir şeylerrrr...gelsin ponponlarımmm...
Ya inanamıyorum...bu hafta çok garip oldu ya...son 2gen indim bayaà...dünden bugüne saf pro ile 1100gitmişşşş...Allahımmm maşallah maşallah...demekki yürekten istemek ve emek vermek gerekiyor istediyini almak için![]()
Hepinizi tebrik ederim yine düperbir cuma olacak hadi gelsin yine 1. Lik
Günaydın ,hayırlı cumalar tatliş hatunlar
Bir sürü iş beni bekler , ay sınavada bişi kalmadı daha hiç bakmadıgım 4 ders var of ki of.
Kilo bildirip kaçayım
Geçen hafta 68.7
Bu hafta 68
Giden 700 gr .
67 ucundan görem dedim ama olmadı , hayırlısı bakalım .
Merhaba şekerler kilo veren herkesi tebrik ediyorum. Veremeyenler de üzülmesin vücut kendini korumaya alıyor bazı dönemlerde, bırakmak yok devam
Bende de durumlar şöyle ki;
Geçen Hafta: 63
Bu Hafta: 61.9
Fark: 1.1
Yüzde: 1.75
Ausencia kaptanım ♡♡♡
Günaydın kkızlar hayırlı cumalar dilerim
Geçen hafta 81,10
Bu hafta 80,80
Giden 0,300
Yüzde 0,37
Sporum 320 dakika davul gibi şişim pekte sağlıklı da beslenmedimm dengesizdim![]()
Kızlar maalesef
Geçen hafta 72.3
Bu hafta. 71.9
Fark 400 Gr
Yüzde 0.55
Aslında bu geçen haftaki sonuçtan sonra benim için başarı ama listede olunca öyle olmuyor öyle hissedilmiyor muş
Listede olmasaydım kesin artıydım
Bu arada elimden geleni yaptım dün akşamki ogundeki portakalı bile yemedim şeker almayayım diye sporda yaptım elimden geldiğince artık haftaya İnşaallah
Bu arada törenler hava muhalefeti nedeniyle haftaya güzel bir güne ertelendi
Günaydın
Gecen.hafta 74.1
Bu.hafta 73.8
Giden. 300.gr.
Yuzde 0.40
bu.hafta arti bekliyordum acik soyliyim
Kac gundur.arti 1 kilolardaydim. Pazartesi gördüğüm eksiye ulaşmışim bunada şükür![]()
kizlaaar hepinizi tebriklerGünaydınnn canlarrrr herkes ne güzel kilolar vermiş böyle çok tebrik ederimmm
Bende 23 Nisa'n hedefime ve kendime koyduğum haftalık hedefe ulaşamadım ama kaptanımın hedefini geçtim
Geçen hafta: 69.9
Bu hafta: 69.0
Giden 900 gr
Yüzde: %1.28
68 i göremedim bu hafta defalarca çıktım tartıya hadi düşsün diye düşmedi 100 gr cık
Elifim canım benim...geldiyimde sormuştum seni ana etiketimi görmedin her halde...karar vermişsin gördüm.hadi bakalım kilonu bildirde başlayalım bitanem...Heyecanlı kaptanım geri dönmüş![]()
kizlaaar hepinizi tebrikler![]()
Gel bacım gel başım üstüneAhuuuuuu geliyom ben.
Aynen.bizde yatarken öyle oluyoruz biri sağımda biri solumda en küçüğe yer kalmıyo oda üstümdeAyyyyy ne tatlılar Maaşallah
Bir an kendimi gördüm yavrular tepede![]()
Gortlak ilk kez duydum kaptaniçem hmm demek kızamadın onu görünceAhu060812 yaaaaaa .... çoook tatlı ama bu foto tam daha kızacam sana gortlak koyuyorsun
gortlak eşimin köyünde yarusu etrafında tavuklara denir
![]()
çok iyisin maşallah bu hafta herkesin regl zamanıAusencia ablam şuan kendimi yıkılmış hissediyorum
o kadar emeğe hasta oldum, emeğim puffff
Kilo bildirimi
Geçen hafta: 62.5
Bu hafta: 61.3
Fark: 1.2
Süper masum 69 69 diyodun bak baya uzaklaştın hafi şimdi 59 59 diyelimGünaydın
Geçen hafta :67.6
Bu hafta :67.0
Giden :600 gr
Tebrikler ablam fırtına gibisinMerhaba şekerler kilo veren herkesi tebrik ediyorum. Veremeyenler de üzülmesin vücut kendini korumaya alıyor bazı dönemlerde, bırakmak yok devam
Ausencia kaptanım ♡♡♡
Olur böyle vakalar Aus seni kovalarGünaydın kkızlar hayırlı cumalar dilerim
Geçen hafta 81,10
Bu hafta 80,80
Giden 0,300
Yüzde 0,37
Sporum 320 dakika davul gibi şişim pekte sağlıklı da beslenmedimm dengesizdim![]()
Çok iyi yaptın Elif burdan kopmak iyi gelmiyo zaten.İyiyim ahucum çok şükür sen nasılsın?
Dün 'that sugar film'i izledim. Aslında hep bildiğimiz şeyler ama yine de yeni karar almamı sağladı. Bugünden itibaren 21 gün 'sugarfree diet'im başlamış bulunmakta :))
Beş yüz beş yüz hedefe ulaşacan hadi yine iyisin maşallah
İki hafta üst üste büyük eksi zor zaten ablam bence gayret iyi geçen haftadan Sonra bu eksi başımız üstüneKızlar maalesef
Geçen hafta 72.3
Bu hafta. 71.9
Fark 400 Gr
Yüzde 0.55
Aslında bu geçen haftaki sonuçtan sonra benim için başarı ama listede olunca öyle olmuyor öyle hissedilmiyor muş
Bu arada elimden geleni yaptım dün akşamki ogundeki portakalı bile yemedim şeker almayayım diye sporda yaptım elimden geldiğince artık haftaya İnşaallah
Benimde regl ye son 4 gün yani maksimum şişlik bide üstüne antibiyotik korkuyoreeGünaydın
Gecen.hafta 74.1
Bu.hafta 73.8
Giden. 300.gr.
Yuzde 0.40
Kac gundur.arti 1 kilolardaydim. Pazartesi gördüğüm eksiye ulaşmışim bunada şükür![]()
Süpersin Mimu valla şu Umay'a geçtin son hız gidiyorsunGünaydınnn canlarrrr herkes ne güzel kilolar vermiş böyle çok tebrik ederimmm
Bende 23 Nisa'n hedefime ve kendime koyduğum haftalık hedefe ulaşamadım ama kaptanımın hedefini geçtim
Giden 900 gr
68 i göremedim bu hafta defalarca çıktım tartıya hadi düşsün diye düşmedi 100 gr cık
Ada eminmisin kaptanımla senin kararın gerçi ama izne ayrılsanda aynı şekilde gel sakın kopmageleli bana
geçen hafta :69,300
buhafta :69,500
gelen +200
yüzde : -0,28
üzgünüm bari sabit çıkaydım iyiydi.. bu hafta konsantre olamadım açıkcasııı farkındayım izine ayrılma vaktiiii kaptanım emeğinize sağlık ...bugünkü sonuç için üzgünüm hiç konsatre olmadım kendimi temizliğe ayırdım kendime özel yemekler pek yapamadımmmm ....inşallah aranıza daha doğrusu listeye çok eksiyle dönerim....
![]()
Sanada güzelim.sende çok iyi vermişsin...kizlaaar hepinizi tebrikler![]()
günaydın kızlar
benimde umduğum gibi bir sonuç olmadı ama olsun geçen haftaya göre daha iyiyim
geçen hafta:58,7
bugün:57,9
fark:800 gram
yüzde:%1,36
şunuda diyim wc ye çıkmadan böyleyim![]()
kaptanım çok teşekkür ederim, sizin sayenizde, buraya gelmeseydim belki 70 olurdum bu gün. çok iyi geldi burası bana. hedefimi tutturdum, gerçekten mutluyum. seviyorum sizi![]()
Günaydınlarrrr...çok mutluyum çokkkk...kaptanımmm çok iyi kilo vermişim...koyduğum hedefi geçtim bileee...
Geçen hafta:68.3
Bu hafta:66.9
Fark:1400
Yüzde 2li bir şeylerrrr...gelsin ponponlarımmm...
Ya inanamıyorum...bu hafta çok garip oldu ya...son 2gen indim bayaà...dünden bugüne saf pro ile 1100gitmişşşş...Allahımmm maşallah maşallah...demekki yürekten istemek ve emek vermek gerekiyor istediyini almak için![]()
inşallah bu sefer kilomu verip koruycam aynuram, yetti gari, kilo al kilo ver![]()
teşekür ederimmmm kızlarrr
aslında ben cteside 67,1 dim
ama pazar tartılsam dahada iner tartı
100 gr gitmiş gibi görünüyor sadece pazardan bugünee
bakalım if diyeti nasıl gelecek bana , çok bi degişik degil ama bakalım
ada kadınlada oturup kahve içicennn heralde![]()
Hepinizi tebrik ederim yine düperbir cuma olacak hadi gelsin yine 1. Lik
Günaydın ,hayırlı cumalar tatliş hatunlar
Bir sürü iş beni bekler , ay sınavada bişi kalmadı daha hiç bakmadıgım 4 ders var of ki of.
Kilo bildirip kaçayım
Geçen hafta 68.7
Bu hafta 68
Giden 700 gr .
67 ucundan görem dedim ama olmadı , hayırlısı bakalım .
Merhaba şekerler kilo veren herkesi tebrik ediyorum. Veremeyenler de üzülmesin vücut kendini korumaya alıyor bazı dönemlerde, bırakmak yok devam
Ausencia kaptanım ♡♡♡
18saattir açımmmm...kahvaltıya koşuyoruuuum
günaydınlar
maşallah herkes çok güzel kg vermiş
ben aynıyım maşallah
yani şükür sabit tutmak da çok zormuş.
bu karışık bir durum
yiyebilirsin ama
aslında yiyemezsin
yesem olur dersin
peşpeşe 3 kez yesen hoooop
1 belki 2 kg yani bende öyle keşke olmasa
![]()
Günaydın kkızlar hayırlı cumalar dilerim
Geçen hafta 81,10
Bu hafta 80,80
Giden 0,300
Yüzde 0,37
Kaptanım![]()
Kızlar maalesef
Geçen hafta 72.3
Bu hafta. 71.9
Fark 400 Gr
Yüzde 0.55
Günaydın
Gecen.hafta 74.1
Bu.hafta 73.8
Giden. 300.gr.
Yuzde 0.40
Günaydınnn canlarrrr herkes ne güzel kilolar vermiş böyle çok tebrik ederimmm
Giden 900 gr
Kızzz kilonu bildirsen ya çatladım burda resmenGel bacım gel başım üstüne
Aynen.bizde yatarken öyle oluyoruz biri sağımda biri solumda en küçüğe yer kalmıyo oda üstümde![]()
Gortlak ilk kez duydum kaptaniçem hmm demek kızamadın onu görünce
çok iyisin maşallah bu hafta herkesin regl zamanı
Süper masum 69 69 diyodun bak baya uzaklaştın hafi şimdi 59 59 diyelim
Tebrikler ablam fırtına gibisin
Olur böyle vakalar Aus seni kovalar
Çok iyi yaptın Elif burdan kopmak iyi gelmiyo zaten.
Beş yüz beş yüz hedefe ulaşacan hadi yine iyisin maşallah
İki hafta üst üste büyük eksi zor zaten ablam bence gayret iyi geçen haftadan Sonra bu eksi başımız üstüne
Benimde regl ye son 4 gün yani maksimum şişlik bide üstüne antibiyotik korkuyoree
Süpersin Mimu valla şu Umay'a geçtin son hız gidiyorsun
bas gaza aşkım bas gaza
Ada eminmisin kaptanımla senin kararın gerçi ama izne ayrılsanda aynı şekilde gel sakın kopma
0 zaman 57 düzsün demek mücverimtebrikler canım ... şu 58 e geri çıkmadan bir süre 57.9 da kal ben razıyım . 58 zamklı oldu üzerine çünkü .
Canım takım gerçekten sohbet , birliktelik anlamında 10 numara . Ama burada asıl olan senin azmin .
Artık seni kısa sürede mezun edip , korumaya yanımıza alacağıma eminim
Eki Görüntüle 1985295 ayyyyy küçük oldu idare etismine özel pon ponların canım ...
gerçekten teşekkür ederim ... kiloyu kendine veriyorsun evet ama öyle değil işte biliyorsun![]()
ne yapar ne ederim de cumya 200 gr daha eksik çıkarım diye hesap kitap yapıyorsun resmen ... çok tebrik ederim canım
Bu arada misafirlik planlarını okudum ... gayet mantıklı geldi .. kepekli ekmek köfte , minicik bir dilim pizza ... anneni de başarı ile atlattın mı ? tamamdır bu iş ..
Aynen canım ... bende artık bu son dedim ... kendime + / - 2 kilo hakkı verdim ... 57-61 arası nerede olursam başım üzerine ... ondan gayrısında patlatırım bi 4 günlük
Bende cidden merak ediyorum ... böyle bakınca hafta içinin sana yaramadığı çıkıyor aslında ortaya ... iş yeri yemeklerine ne koyuyorlar banu
çok güldüm yaaaa ....
ada81 ince işleri bitirdi ... bir de iki kişi gelecekmiş ... eeee öğleden sonra giderler artık
Ucunu değil kökünü de haftaya görürüz aebenim
Hayırlı cumalar güzelliğim ...öpüyorum ve tebrik ediyorummmmmpon ponlarını almadan çıkma
Canımmmm teşekkürler ... kötü bir iki gün olmuştu ... açıkcası üzülmüştüm biliyorsun ...ama toparlamak için elinden geleni yaptıngerçekten teşekkürler ... bu şekilde olunca emeklerimizin bir karşılığı olduğu görüyorum .
pon ponlarını da şöyle bırakayım
haftaya amaaaaan demek yok ... aynen devam ...
Ohmmmm ohmmmmmmm ohmmmmmmmm
Günaydın pamuğummm ... ilk haftalar koruma da cidden biraz sıkıntılı . önce elin gitmiyor yemeğe ... sonra eee yeter hep mi diyet diyip yiyorsun hoop + :)) falan falan derken ...kotaracağız bu işi . hafta içi bende +300 gördüm ... şimdi sabit .. toparlayacağız bir şekilde .
Dengesizdin evet .
O kadar dediğim halde ... sen istemediğin zaman ben ne desem bi kulağından girip bi kulağından çıkıyor dely . bakalım bu hafta az vermeyi mi isteyeceksin çok vermeyi mi ? çünkü isteyince veriyorsun ... o yüzden kızıyorum sana.
no sugar sokmuşsun hayatına .. hayırlı olsun güzelim ... seni sıkmayacak bir sistem .
Hadi bakalım
Hayırlı cumalar ...
eee kilo azalınca 500-600 ler artık ideal ... hele de senin için .
tebrikler o yüzden
Ne yapalım ? biliyorsun mezun olabiliyorsun artık , hedefin %80 i tuttu ... tamam mı devam mı betül?
Canım elinden geleni yaptın evet .. portakal diyeti seni sevmedi diyeceğiz :)
Tebrikler yine de geçen haftadan sonra bu gidişte iyi . Evet keşke daha iyi olsaydı .
Bu hafta normal beslenme demiştin . ev yemeklerinin yağına tuzuna dikkat edip karbondan uzak durursan olur bence güzel sonuçlar
eeee bende şükür diyeyim o zaman. hafta başından beri ovulasyon dedin ..artı dedin ... zaten pon ponsuz olacağı belli idi .... ama bunun önümüzdeki cuması var .
tebrikler güzelliğimmm benim . fazla da in çık yapma ..bazen ilk çıktığından 100 200 fazla çıkıyor bu seferde ve inmiyor kaknem tartı
Çok güzel sonuç ..daha ne olsun .... ki bu hafta stres yüklüydün .
Tebrikler canım hedefe ulaşmak gibisi var miAusencia
Kaptanım dün ki menüm
Sabah; 07:40 - 1 kupa süt + 15 gr yulaf + 1 çay kaşığı tarçın + 1 tatlı kaşığı çörek otu yağı
Ara; 09:00 - 1 kupa demleme yeşil çay
Öğle; 12:00 - Yarım kase tavuk suyu çorbası + 1 porsiyon kıymalı patlıcan musakka + 1 kase salata
Ara; 13:30 - 1 fincan şekersiz türk kahvesi
Akşam; 20:00 - Yarım kase mercimek çorbası + 2 ymk kaşığı makarna + 1 kase salata (misafir ağırlayınca böyle geç ve az zararlı oldu)
Geçen hafta ki kilom 53.2
Bu hafta ki kilom 52.8
Aradaki fark 0,4
Yüzde 0,75
Şükürler olsun hedefime ulaştım belki tam 52 değil ama zaten baştan da belirttiğim gibi 52-53 arası yerlerde hep dolanıp duracağım korumamı böyle seçtim 52 rakamına da inebilirim 1 ay içinde bir görelimTeşekkürler ederim kaptanım öncelikle sana en içtenliğine yardımcı olduğun için sonra da arkadaşlarıma beni aralarına aldıkları için
Veda konuşması gibi oldu ama inşallah bundan sonrada buradayım beraber koruyacağız
![]()
Kız Aynura gece geç yattım ya biraz daha bekleyim umut yok ama ben sana deyim regl sancısı var erken bile gelebilirKızzz kilonu bildirsen ya çatladım burda resmen![]()
geleli bana
geçen hafta :69,300
buhafta :69,500
gelen +200
yüzde : -0,28
üzgünüm bari sabit çıkaydım iyiydi.. bu hafta konsantre olamadım açıkcasııı farkındayım izine ayrılma vaktiiii kaptanım emeğinize sağlık ...bugünkü sonuç için üzgünüm hiç konsatre olmadım kendimi temizliğe ayırdım kendime özel yemekler pek yapamadımmmm ....inşallah aranıza daha doğrusu listeye çok eksiyle dönerim....
![]()
nehirnil111
korumaya daha var benim en azından 56,5 civarı olmalıyım ama asıl istediğim 55-56 arası olmak bakalım dahada vermezsem bende geçerim korumaya![]()
Bugün Baküde soğuk ya...güzel kahvaltımı yaptım geldim...durun kilomu bi de kahvaltımı koycam...kahvaltıda küçük fincandakı dün aklıma fena takılan yoğurt çorbası gülmeyin haaa![]()
Kızlar güzel kilolar verilmişşş...listedekilerden bi tek ada artıda...doktorum ahu saadet bide şekerkiz daha yapmamış bildirim yapmaz herhalde hastalık nedeniyle izne ayrılıyor zaten...offf ya 1.olmalıyızzz
Ausencia nerdesin kaptanım ya?gel hele bi...çok heycanlıyım ben