Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Karatay kolay ya güzel bi diyet
Ben yapmıştım 5 kilo vermiştim 1 ayda ama yumurtadan alerji olunca bırakmıştım

Karatay bende yapmıştım ama 3 öğün. Hala öyle yani mantığım karataya çok uygun. Ama karataycilara göre benim yaptığım Karatay değil. Bu mevsimde domates yenmesini dahi kabul etmiyorlar. Her şey mevsiminde yenmeli ve yenilen her şey tam organik olmalıymış. Arası bulasın bu devirde. Bu yüzden tam uyguluyorum diyebilmek çok zor

Evet adaca olmus benimki :KK70: sankii karataya daha uygun benimkii cok aclik zorlarsa findik atarsam agzima tam karatay olur...:KK66:) canan karatayi dinlemistim cookmu aciktiniz ya bir bardak ayran icin yada badem findik fistik yiyin demisti :KK66:)

Sabahları kahvaltıda yiyin diyor kız sakın ola aksam yeme :KK70:

Merhaba şekerler menüm
Sabah
2 etimek
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir 4 zeytin
2 gün kurusu 2 ceviz
Bol domates salatalık nane maydanoz.
3 bardak limonlu çay
Ara
4 tam buğdaylı kaymaklı bisküvi
Kayısı çayı
Akşam
Köz kırmızı biber
1 dilim çavdar ekmeği
1 parça peynir
Limonlu çay
Ara
1 küçük parça tatlı :KK43:
Su: 2-2,5 lt.
Spor: yok
Yarın kandil inşallah oruç tutucam, bir gün açlık iyi olur umarım. Felaket tatlı isteğim var. Bastırmam lazım beynimde bu isteği.
@Ausencia Sarayca Sarayca

Canım akşam hafif olmuş, öyle olunca tatlı yemişsin. öğlen yok bisküvi ile gecistirmissin. Eğer sağlıklı besinlerden karnını doyursaydin belkide yemiyecektin. Bende dün kendimi tutamayıp şeker yedim seni çok iyi anlıyorum ama sonrasında pişman olan yine biz oluyoruz.

Menum
Ilık ballı su
Peynir yeşillik iki dilim çavdar
Ceviz

Bi kare bitter kahve yeşil çay

Üç köfte az salata ayran

Kahve
1.5 lt su az daha içerim
Bi saat bisiklet
@Ausencia @Ahu060812 @Antepia27

İyi akşamlar canım. Bu menü diyetisyenin verdiği diyet mi acaba.

Abla patlamış mısırrr :halay:
Kaşar yerine lor tüketsen daha güzel olur bi de insan dayanamıyor ama ben de deli gibi seviyorum şu kaşar peynirini:kk77:
Canım iyi akşamlar.
Sabah tüm aileye yaptığım için kendime özel olamadı zaten haftada 2 gün en fazla yerim. Hafta içi yemiyorum.

Omlet kaşar pek yakışıyor ya :D

Mısır bu gün sadece :)

Ben kendi kriz yönetimimi anlatayım hemen elma rendeliyorum sonra tavaya atıyorum tarçın ekleyip suyunu salana kadar kavurup ocaktan alıp yiyorum :-)

Ona birde süzme yoğurt ekle ceviz ile süsle mimu88 mimu88 in monti tarifi az yapmadık biz bunu yıllar önce

Abla patlamış mısırrr :halay:
Kaşar yerine lor tüketsen daha güzel olur bi de insan dayanamıyor ama ben de deli gibi seviyorum şu kaşar peynirini:kk77:

Mor kaşar yiyebilirsin cnm peynir yağından korkmayın ;)

Karatay bende yapmıştım ama 3 öğün. Hala öyle yani mantığım karataya çok uygun. Ama karataycilara göre benim yaptığım Karatay değil. Bu mevsimde domates yenmesini dahi kabul etmiyorlar. Her şey mevsiminde yenmeli ve yenilen her şey tam organik olmalıymış. Arası bulasın bu devirde. Bu yüzden tam uyguluyorum diyebilmek çok zor

Sabahları kahvaltıda yiyin diyor kız sakın ola aksam yeme :KK70:

Canım akşam hafif olmuş, öyle olunca tatlı yemişsin. öğlen yok bisküvi ile gecistirmissin. Eğer sağlıklı besinlerden karnını doyursaydin belkide yemiyecektin. Bende dün kendimi tutamayıp şeker yedim seni çok iyi anlıyorum ama sonrasında pişman olan yine biz oluyoruz.

İyi akşamlar canım. Bu menü diyetisyenin verdiği diyet mi acaba.

Ay yok zaten mümkün değil öyle yapmak bende organik tavuk yumurta tuletemiyordum tabiki , Karatay teyzede sütlü kahve yoğurt ile buçuk Oğun tavsiye ediyordu zor zamanlarda

Ona birde süzme yoğurt ekle ceviz ile süsle mimu88 mimu88 in monti tarifi az yapmadık biz bunu yıllar önce

Mor kaşar yiyebilirsin cnm peynir yağından korkmayın :KK66:

Ay yok zaten mümkün değil öyle yapmak bende organik tavuk yumurta tuletemiyordum tabiki , Karatay teyzede sütlü kahve yoğurt ile buçuk Oğun tavsiye ediyordu zor zamanlarda

Ben 3 öğün ekmek ve tatlısız çakma karatay yapıyorum :D

Organik yumurta buluyorum da tavuk mümkün değil maalesef

Intermittent Fasting Yöntemi Nasıl Uygulanır :

Evet gelelim IF yani Programlı Yemek Yeme'de diyebileceğimiz yöntemin nasıl uygulandığına; IF bir diyet programı değil yemek yeme aralığımızı belirleyen bir yöntemdir. IF bize ne yiyeceğimizi değil nezaman yiyeceğimizi söyler, bunu belirttikten sonra ;
IF in en popüler 2 metodundan bahsedelim ; Kişi bu metodlarından kendine en uygun olanını seçip uygulayabilir.

1. Hızlı diyet; 5'e 2 Yöntemi :
Haftada 2 gün belirlenerek bayanlar için 500 kalori,erkekler için 600 kalori sınırı koyulur. Geri kalan 5 günde ise normal kalori alımına devam edilir. Oruç tutacağınız günleri belirlerseniz, vücudunuz düzeni özümseyip daha az kaçamak yapmanız konusunda sizinle birlik olacaktır. Bu 2 gün seçimi genelde; Hızlı Diyete başladıktan sonraki 3. ve 5. günler tercih ediliyor.Dr. Mosley web sitesinde bu diyeti uygulayan kişilerin haftada 1-2 kilo verebileceğini söylüyor.

2. Aralıklı oruç Yöntemi (20/4,18/6,16/8 Açlık/Tokluk Periyodları);
En çok kullanılan yöntem olup bu yöntemi uygularken de en çok kullanılan açlık/tokluk periyodu 16/8 yani 16 saat açlık 8 saat tokluktur. Bunun yanı sıra açlık/tokluk periyodları 20/4 ve 18/6 olarakta uygulanabilir. Günde kaç saat (16,18,20) aç kalacağınızı ve haftada kaç gün oruç tutmak istediğinizi yaşam tarzınıza göre siz belirleyebilirsiniz. Dr. James Brown "Herkesin bünyesi farklıdır. Bu yüzden herkes üstünde küçük denemeler yaparak en iyi şekli bulmalıdır" diyor. Uyku açlık periyodlarına dahildir. Örnek 16/8 yöntemi uygulaması olarak; akşam en son 20.00 da yemek yenirse tekrardan bir sonra ki öğün öğlen 12.00'da yenir. Yani 12.00 - 20.00 arası beslenme periyodu, 20.00 - 12.00 açlık periyodumuz olabilir. Dediğim gibi yaşam biçiminize göre bu saatleri uyguladığınız açlık/tokluk periyoduna göre ayarlayabilirisiniz.

Masum, ben bunu yapabilirim sanki, yapabilirim yapabilirim acaba denesem mi ki bu haftam:confused:yani şöyle sabah kahvalti yapmam direk öğlen işyerinde yerim bide akşam evde yerim, şekersiz çay ve kahve serbest di sanki

Bide sabah ac karnına mide ilacım var o bozarmiki bunuo_O

:confused:
Çamaşır ütü mutfak 3 çocuk banyo sabaha hazırlık yıkanmış nevresim geçir 4 yatağa :confused:

Nevresim değişmeyi hiç sevmem:confused:

Back
X