Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hayırlı pazarlar olsun herkeslere gününüz aydın olsun

Bende ama 1 tane:KK12:
Ye sen ye rakibem:KK45:

Ay sen yeme rakibem değilsin:cool:
Misafirlikte tutmak lokma yememek kendini aştın Begüm :KK9:
Maaşallah

Hemen vereyim
Sabah
1 dilim tb ekmek peynir zeytin acisos çay 1 haşlama yumurta
Arada kahve 6 fındık 1 adet incir

Aslında leptin dedim öğlen yemedim saat4 gibi çok acıktım yürüyüşe çıkmadan önce suylu kahve azcik kraker ve 3,5 fındık attım
Akşam
1 kase çorba salata yoğurtlu kıymalı Karnabahar yemeği
Bende şaştım kendime,if diye diye ona adapte ettim kendimi yemedim, şimdi sabah mide sıkıntısı çektim biraz:KK43: denerim olmadı bırakırım

Ayy bi kahvaltı yaptım. Dünyaları yedim sanki. Nasıl sistim. ... 2 haşlama yumurta ve klasik kahvaltı aslinda. Tatlisiz cisz daa. Ama ekmekli oldu sanrim ondan Çok doydum.

Ankarada kar yağıyor :KK45:
Birde hava durumuna baktım şimdi 6 derece ilerleyen saatlerde öğleyin -1 kar yağışlı :KK45:
23 nisan kutlamaları bu havada imkan yok ertelemişlermiydi ?
Ayy orda havà nasılsa bi iki güne hemen buraya aynı hava gelio.. yapma ablam allansen ne kariiii kışıı . Doyduk daaa

Günaydın hanımlar
Öncelikle Miraç kandiliniz mübarek olsun
İyi hafta sonları
Bugün bende niyetli yım Allah'ım hepimizin dualarını kabul etsin inşallah
İyi bi sahur yaptım ama açlık var şuan
Akşam önemli az yemek inşallah basaririm
Yarın diyetisyen günüm
İftara ne önerirsiniz

Kızlar kafamı meşgul eden bi durum var ce sanrim burda çözüm bulabilecem ara ara isitp isitıp getrcem bu konuyu. Bana yardimci olur musunz.
Tayin isticez yazın. Ama ben şehir konusundà karar veremiyirm. Hem her türlu imkanı olsn. Deniz sosyal alan. Ankaraya yakınlık. Vs. Kriterleri anlatırım da gené. Sormak istedigim. Istanbul eskişehir kocaeli kayseri . Şimdi aklimdaki şehirler gönlümden geçen istanbul. . Ama eşim orda kiralar 1000 in üstünde yasanmaz orda deyip kesip atio. NeresiNe gidilir. Ne tavsiye edersiniz.. Ausencia Ausencia karamurselé gelem mj DelyDoly DelyDoly eskisehir merkez olmasa neresi olur kelebekolacam kelebekolacam kayserinin neresine gelsem lüks ve ucuz ;) olur @Sherrysherrylady istanbul içim pendik Kurtköy düşünuom ucuz Kıralı ve düzgün neresi var ki başka avrupa yakasını tavsiye eder misin .
Bir de her türlü şehir olur aslında. Doğu da olmasın buradan çok skldmmm. Bilmeyenler için bitlis teyim ben

Kızlar kafamı meşgul eden bi durum var ce sanrim burda çözüm bulabilecem ara ara isitp isitıp getrcem bu konuyu. Bana yardimci olur musunz.
Tayin isticez yazın. Ama ben şehir konusundà karar veremiyirm. Hem her türlu imkanı olsn. Deniz sosyal alan. Ankaraya yakınlık. Vs. Kriterleri anlatırım da gené. Sormak istedigim. Istanbul eskişehir kocaeli kayseri . Şimdi aklimdaki şehirler gönlümden geçen istanbul. . Ama eşim orda kiralar 1000 in üstünde yasanmaz orda deyip kesip atio. NeresiNe gidilir. Ne tavsiye edersiniz.. Ausencia Ausencia karamurselé gelem mj DelyDoly DelyDoly eskisehir merkez olmasa neresi olur kelebekolacam kelebekolacam kayserinin neresine gelsem lüks ve ucuz :KK66: olur @Sherrysherrylady istanbul içim pendik Kurtköy düşünuom ucuz Kıralı ve düzgün neresi var ki başka avrupa yakasını tavsiye eder misin .
Bir de her türlü şehir olur aslında. Doğu da olmasın buradan çok skldmmm. Bilmeyenler için bitlis teyim ben
Kız Antalya'dan güzel yermi var...buraya iste tayini her hafta sonu tatil imkanı var..öyle çok pahalı değil..

Pazar sabahı curcunası ancak sona erdi bizim evde ...
Tünaydınlar dileyeyimmmm :KK200:

kahvemi aldım ... eşim demir dövmeye :halay: Yusuf ödeve oturdu ...

Hayırlı pazarlar olsun herkeslere gününüz aydın olsun

Bende ama 1 tane:KK12:
Ye sen ye rakibem:KK45:

Ay sen yeme rakibem değilsin:cool:
Misafirlikte tutmak lokma yememek kendini aştın Begüm :KK9:
Maaşallah

Hemen vereyim
Sabah
1 dilim tb ekmek peynir zeytin acisos çay 1 haşlama yumurta
Arada kahve 6 fındık 1 adet incir

Aslında leptin dedim öğlen yemedim saat4 gibi çok acıktım yürüyüşe çıkmadan önce suylu kahve azcik kraker ve 3,5 fındık attım
Akşam
1 kase çorba salata yoğurtlu kıymalı Karnabahar yemeği

O ikinci ara olmasaydı mesela ece ... bir de öğün dışı elin sürekli bir şeylere gitmesin ...bi lokma bi lokma ne gelirse başımıza onlardan geldi ,,geliyor ...
Düzen şart .
artık 2 öğün mü 3 mü .. aralı mı o senin bileceğin iş ama kafanda sabah bunu yiyeceğim , öğle şunu olsun ... bekleyip acıkıp mutfakta soluk almak en tehlikelisi

Günaydın kaptanım.dün misafirlikden annemlere geldik.kızımın ateşi de falan da vardı.onunla ilgilendim sora kütt diye uyumuşum...menümü vereyim...dün akşam leptini yapamadım...heç akşam geç oldu hem aralı...

12.00 2yumurta
Lor
Salatalık,yeşillik
1kahve fincanı yoğurt çorbası
Yeşil çay

18.30-19.15 1minik kepçe mercimek çorba
2kaşık biberlerden oluşan salata
1ip ince dilim pizza :-)
Ayran

Çay
2hurma misafirlikte
1lokum çayla annemlerde
2.5litr su

Çok zorlandım misafirlikte...hiç doymadım yediklerimle...keşke evde açlığımı bozup gitseydim...uzun açlıktam sonra doyamıyorum...

Çok geçmiş olsun kuzuya ...
leptin bozulması dışında kötü bir menü değil aynura ..toparlarsın sen .

Oooohhh indir indir :KK70::KK70::KK70: seninde benimde tatil öncesi 19 mayısa koydugumuz hedef 65 ti ne ara 63 oldu efenim , yemezler :KK45:D:KK70::KK70:

Amaaaan gece gece klavyem sürçmüş :)) tamam tamam 65 dedik sonra ...
Ne olur 64.9 olsan :KK45:

Ausencia Ausencia araban hayırlı olsun, kot bedenleride süper maşallah ben bugün 10 gibi kahvaltı yapicam şuan en bi sevdiğim aç karnına sade kahvemi içiyorum

@_AYNURA_ geçmiş olsun cnm annelerde dikkat et

Sağol canım ...resmen yağma vardı dün .. hiçte sevmem bilmiyordum da bu hafta olduğunu ama nimetlerden yararlandım :)))
sende kahvaltı da çok yedim yazmışsın ...meraktayımmmm :KK17::KK17::KK17:

Hanımlar mirac gecenizide kutlarım şimdiden :KK68:
Rabbım bizlerede gönlümüzde O 'na karşı miraclar nasip eylesin . Aminn .

:KK200:Aminnnnnnnnnnnnnnn.

Ausencia Ausencia vay kotlar alınmış hemide 26 güzel günlerde kullan
Arabada hayırlı olsun
İndirimliydi internetti derken kaptan gardrobu yeniliyor darısı bize ahhh nerde 26

Sağol tatlım ... valla sen yokken eski bi pantalomu atmıştım buraya foto yeni ile üst üste koyup ... inan benim içinde hayaldi :eek:

Kaptanım Ausencia Ausencia fatmayla konuştuk tabiki hem kapışır hemde destek oluruz

Çok iyi olur canım .... sen sıkı tutuyorsun da lütfen onu da destekle .. oğlu da geldi kopacak yine :KK12:

Tayin isticez yazın. Ama ben şehir konusundà karar veremiyirm. Hem her türlu imkanı olsn. Deniz sosyal alan. Ankaraya yakınlık. Vs. Kriterleri anlatırım da gené. Sormak istedigim. Istanbul eskişehir kocaeli kayseri . Şimdi aklimdaki şehirler gönlümden geçen istanbul. . Ama eşim orda kiralar 1000 in üstünde yasanmaz orda deyip kesip atio. NeresiNe gidilir. Ne tavsiye edersiniz.. Ausencia Ausencia karamurselé gelem mj DelyDoly DelyDoly eskisehir merkez olmasa neresi olur kelebekolacam kelebekolacam kayserinin neresine gelsem lüks ve ucuz :KK66: olur @Sherrysherrylady istanbul içim pendik Kurtköy düşünuom ucuz Kıralı ve düzgün neresi var ki başka avrupa yakasını tavsiye eder misin .

İstanbulda doğup byüdüm ... çokta severim memleketimi ... ama bu saatten sonra macera arama derim istanbul ile ... 1000 tl ev bulursan benden de selam söyle :) var tabii de nerde ve nasıl ...

Hülya Antalya demiş ... her yıl 3 hafta kadar giderim ... üni yi de orada okudum ... çok seviyorum ben .. yaşam pahalı da değil ..

Karamürsel küçük yer ama yalova tavsiye ederim.

Selam bacılarım..

Kandil'imiz mübarek Bayram'ımız kutlu olsun..oğlusla sinemaya gideceğiz bayram kutlama niyetine :)

:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200: iyi eğlenceler canımmm

Arkadaşlar ece nin muhabbetten yola çıkıyorum ... imkansız hayal ...demeyin lütfen ...

İşte size daha önce giydiğim pantalonumla öncesi sonrası :)) ne yaptı isem gözünüz önünde yaptım ... son aylar zaten kilo vermiştim ama ondan öncesinde ahım şahım spor da yoktu ...
İlaç yok ...ameliyat yok :KK49::KK49:

Sadece inanın ve lütfen sabredinnnn .
Ertelemeyin .
Bi kereden bir şey olmaz demeyin .
Bugün cozuttum yarın toparlarım demeyin ...

20170423_123756.webp

Back
X