- 28 Mayıs 2009
- 5.906
- 21.861
- 348
Hanımlar mirac gecenizide kutlarım şimdiden
Rabbım bizlerede gönlümüzde O 'na karşı miraclar nasip eylesin . Aminn .
Amin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende şaştım kendime,if diye diye ona adapte ettim kendimi yemedim, şimdi sabah mide sıkıntısı çektim birazHayırlı pazarlar olsun herkeslere gününüz aydın olsun
Bende ama 1 tane
Ye sen ye rakibem
Ay sen yeme rakibem değilsin
Misafirlikte tutmak lokma yememek kendini aştın Begüm
Maaşallah
Hemen vereyim
Sabah
1 dilim tb ekmek peynir zeytin acisos çay 1 haşlama yumurta
Arada kahve 6 fındık 1 adet incir
Aslında leptin dedim öğlen yemedim saat4 gibi çok acıktım yürüyüşe çıkmadan önce suylu kahve azcik kraker ve 3,5 fındık attım
Akşam
1 kase çorba salata yoğurtlu kıymalı Karnabahar yemeği
Geçmiş olsun canimm. Kolay gelsin . Diyetné zarar verecek şeyler yapma ! Mesela dünkü lokum gibi ..Teşekkürler canım benim...inşallah iyi olurda burda burnumnan gelmez![]()
Ayy orda havà nasılsa bi iki güne hemen buraya aynı hava gelio.. yapma ablam allansen ne kariiii kışıı . Doyduk daaaAnkarada kar yağıyor
Birde hava durumuna baktım şimdi 6 derece ilerleyen saatlerde öğleyin -1 kar yağışlı
23 nisan kutlamaları bu havada imkan yok ertelemişlermiydi ?
Kız Antalya'dan güzel yermi var...buraya iste tayini her hafta sonu tatil imkanı var..öyle çok pahalı değil..Kızlar kafamı meşgul eden bi durum var ce sanrim burda çözüm bulabilecem ara ara isitp isitıp getrcem bu konuyu. Bana yardimci olur musunz.
Tayin isticez yazın. Ama ben şehir konusundà karar veremiyirm. Hem her türlu imkanı olsn. Deniz sosyal alan. Ankaraya yakınlık. Vs. Kriterleri anlatırım da gené. Sormak istedigim. Istanbul eskişehir kocaeli kayseri . Şimdi aklimdaki şehirler gönlümden geçen istanbul. . Ama eşim orda kiralar 1000 in üstünde yasanmaz orda deyip kesip atio. NeresiNe gidilir. Ne tavsiye edersiniz..Ausencia karamurselé gelem mj
DelyDoly eskisehir merkez olmasa neresi olur
kelebekolacam kayserinin neresine gelsem lüks ve ucuz
olur @Sherrysherrylady istanbul içim pendik Kurtköy düşünuom ucuz Kıralı ve düzgün neresi var ki başka avrupa yakasını tavsiye eder misin .
Bir de her türlü şehir olur aslında. Doğu da olmasın buradan çok skldmmm. Bilmeyenler için bitlis teyim ben
Bend e şimdi gösterimde ne var ona bakıyordum.sirinler ve masha ve koca ayı var benimkilere amca onlar olur.Selam bacılarım..
Kandil'imiz mübarek Bayram'ımız kutlu olsun..oğlusla sinemaya gideceğiz bayram kutlama niyetine :)
Ben de çok severimm :)Hahaaa gerçek mi mor demek hoşuma gitti çok severim moru
Hayırlı pazarlar olsun herkeslere gününüz aydın olsun
Bende ama 1 tane
Ye sen ye rakibem
Ay sen yeme rakibem değilsin
Misafirlikte tutmak lokma yememek kendini aştın Begüm
Maaşallah
Hemen vereyim
Sabah
1 dilim tb ekmek peynir zeytin acisos çay 1 haşlama yumurta
Arada kahve 6 fındık 1 adet incir
Aslında leptin dedim öğlen yemedim saat4 gibi çok acıktım yürüyüşe çıkmadan önce suylu kahve azcik kraker ve 3,5 fındık attım
Akşam
1 kase çorba salata yoğurtlu kıymalı Karnabahar yemeği
Günaydın kaptanım.dün misafirlikden annemlere geldik.kızımın ateşi de falan da vardı.onunla ilgilendim sora kütt diye uyumuşum...menümü vereyim...dün akşam leptini yapamadım...heç akşam geç oldu hem aralı...
12.00 2yumurta
Lor
Salatalık,yeşillik
1kahve fincanı yoğurt çorbası
Yeşil çay
18.30-19.15 1minik kepçe mercimek çorba
2kaşık biberlerden oluşan salata
1ip ince dilim pizza
Ayran
Çay
2hurma misafirlikte
1lokum çayla annemlerde
2.5litr su
Çok zorlandım misafirlikte...hiç doymadım yediklerimle...keşke evde açlığımı bozup gitseydim...uzun açlıktam sonra doyamıyorum...
Oooohhh indir indirseninde benimde tatil öncesi 19 mayısa koydugumuz hedef 65 ti ne ara 63 oldu efenim , yemezler
D
![]()
İndirimliydi internetti derken kaptan gardrobu yeniliyor darısı bize ahhh nerde 26
KaptanımAusencia fatmayla konuştuk tabiki hem kapışır hemde destek oluruz
Kızlar kafamı meşgul eden bi durum var ce sanrim burda çözüm bulabilecem ara ara isitp isitıp getrcem bu konuyu. Bana yardimci olur musunz.
Tayin isticez yazın. Ama ben şehir konusundà karar veremiyirm. Hem her türlu imkanı olsn. Deniz sosyal alan. Ankaraya yakınlık. Vs. Kriterleri anlatırım da gené. Sormak istedigim. Istanbul eskişehir kocaeli kayseri . Şimdi aklimdaki şehirler gönlümden geçen istanbul. . Ama eşim orda kiralar 1000 in üstünde yasanmaz orda deyip kesip atio. NeresiNe gidilir. Ne tavsiye edersiniz..Ausencia karamurselé gelem mj
DelyDoly eskisehir merkez olmasa neresi olur
kelebekolacam kayserinin neresine gelsem lüks ve ucuz
olur @Sherrysherrylady istanbul içim pendik Kurtköy düşünuom ucuz Kıralı ve düzgün neresi var ki başka avrupa yakasını tavsiye eder misin .
Bir de her türlü şehir olur aslında. Doğu da olmasın buradan çok skldmmm. Bilmeyenler için bitlis teyim ben
Selam bacılarım..
Kandil'imiz mübarek Bayram'ımız kutlu olsun..oğlusla sinemaya gideceğiz bayram kutlama niyetine :)