Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

O ikinci ara olmasaydı mesela ece ... bir de öğün dışı elin sürekli bir şeylere gitmesin ...bi lokma bi lokma ne gelirse başımıza onlardan geldi ,,geliyor ...
Düzen şart .
artık 2 öğün mü 3 mü .. aralı mı o senin bileceğin iş ama kafanda sabah bunu yiyeceğim , öğle şunu olsun ... bekleyip acıkıp mutfakta soluk almak en tehlikelisi

Çok geçmiş olsun kuzuya ...
leptin bozulması dışında kötü bir menü değil aynura ..toparlarsın sen .

Amaaaan gece gece klavyem sürçmüş :)) tamam tamam 65 dedik sonra ...
Ne olur 64.9 olsan :KK45:

Sağol canım ...resmen yağma vardı dün .. hiçte sevmem bilmiyordum da bu hafta olduğunu ama nimetlerden yararlandım :)))
sende kahvaltı da çok yedim yazmışsın ...meraktayımmmm :KK17::KK17::KK17:

:KK200:Aminnnnnnnnnnnnnnn.

Sağol tatlım ... valla sen yokken eski bi pantalomu atmıştım buraya foto yeni ile üst üste koyup ... inan benim içinde hayaldi :eek:

Çok iyi olur canım .... sen sıkı tutuyorsun da lütfen onu da destekle .. oğlu da geldi kopacak yine :KK12:

İstanbulda doğup byüdüm ... çokta severim memleketimi ... ama bu saatten sonra macera arama derim istanbul ile ... 1000 tl ev bulursan benden de selam söyle :) var tabii de nerde ve nasıl ...

Hülya Antalya demiş ... her yıl 3 hafta kadar giderim ... üni yi de orada okudum ... çok seviyorum ben .. yaşam pahalı da değil ..

Karamürsel küçük yer ama yalova tavsiye ederim.

:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200: iyi eğlenceler canımmm

İki öğüne göre çok değil aslında
1 yumurta az tereyağı ile
2 ymk melemen
4 zeytin
2 dlm peynir
1 etimek
1 dlm ananas
5 çiğ badem

İki öğüne göre çok değil aslında
1 yumurta az tereyağı ile
2 ymk melemen
4 zeytin
2 dlm peynir
1 etimek
1 dlm ananas
5 çiğ badem

Gayet güzel ..doyurucu sağlıklı ... hatta bol yeşillik kısmı eksik ..

Arkadaşlar ece nin muhabbetten yola çıkıyorum ... imkansız hayal ...demeyin lütfen ...

İşte size daha önce giydiğim pantalonumla öncesi sonrası :)) ne yaptı isem gözünüz önünde yaptım ... son aylar zaten kilo vermiştim ama ondan öncesinde ahım şahım spor da yoktu ...
İlaç yok ...ameliyat yok :KK49::KK49:

Sadece inanın ve lütfen sabredinnnn .
Ertelemeyin .
Bi kereden bir şey olmaz demeyin .
Bugün cozuttum yarın toparlarım demeyin ...

Eki Görüntüle 1986116

Ayyyy ne güzel ya masallah
Benimde bi 27 bedenim var
Ama azcık daha var içine girmem için
Bende böyle bir ycuzluktan almıştım
Seninkinin de rengine bayildim

IMG-20170423-WA0007.webp
Hayırlı kandiller herkese. Rabbim dualarımızı kabul etsin inşaAllah. Dualarda buluşmak dileğiyle :dua:

Ayyyy ne güzel ya masallah
Benimde bi 27 bedenim var
Ama azcık daha var içine girmem için
Bende böyle bir ycuzluktan almıştım
Seninkinin de rengine bayildim

Yaaa böyle askılarda dışarı çıkarıyorlar o panayırda ..yeminle mahşer yeri ... deli gibi 28 arıyorum yok ... bende bulduğum 27 leri 26 ları aldım ... umutsuz girdim kabine ama mutlu çıktım ..

27 yi sende tahminim 3-4 kilo sonra rahat girersin ...

Ahahaaa unutmuşum çok yiyince
Domates salatalık yeşil ve kırmızı biberde vardi
:confused::confused::confused::confused::confused::confused:

Unuttuğun başka bir şey yok ise güzel :))

Şimdi bir kez daha yiyeceksin sadece ... ama onda yine de ölçülü ol derim ben ... kısırın var sanırım karnabahar .. yanında bir çeşitle daha mesela ...

Yaaa böyle askılarda dışarı çıkarıyorlar o panayırda ..yeminle mahşer yeri ... deli gibi 28 arıyorum yok ... bende bulduğum 27 leri 26 ları aldım ... umutsuz girdim kabine ama mutlu çıktım ..

27 yi sende tahminim 3-4 kilo sonra rahat girersin ...

27 bedeni 78 kilo iken aldım birde düşün
Hayal gücüme bak nasılsa girerim demiştim

:confused::confused::confused::confused::confused::confused:

Unuttuğun başka bir şey yok ise güzel :))

Şimdi bir kez daha yiyeceksin sadece ... ama onda yine de ölçülü ol derim ben ... kısırın var sanırım karnabahar .. yanında bir çeşitle daha mesela ...

Karnıbahar kısırı
2_3 ymk kaşığı fasulye kavurması
Azda bamya yiycem

Kisirin içine salatalık, domates, yeşil soğan, maydanoz ekliyorum birde bugün sebze takılcam ha birde bir kase yogurdum var .

Kahvaltıda unuttuğum birşey yok:KK70:

Karnıbahar kısırı
2_3 ymk kaşığı fasulye kavurması
Azda bamya yiycem

Kisirin içine salatalık, domates, yeşil soğan, maydanoz ekliyorum birde bugün sebze takılcam ha birde bir kase yogurdum var .

Kahvaltıda unuttuğum birşey yok:KK70:

Yoğurt olsun zaten ... o kısır doyurucu oluyor hem de sağlıklı .. acıda koy kısıra .. isot pul biber ... diğerleri sebze zaten ... tabak tabak yemediğin sürece mesele yok :))
sonra fermuar kapanıyor tamameeeeeen :halay::halay::halay:

Yoğurt olsun zaten ... o kısır doyurucu oluyor hem de sağlıklı .. acıda koy kısıra .. isot pul biber ... diğerleri sebze zaten ... tabak tabak yemediğin sürece mesele yok :))
sonra fermuar kapanıyor tamameeeeeen :halay::halay::halay:

Aynennnnnnnn, yemeğin tuzu
Damlayan kremsanti bile yenmiyor
Birde 4 kilo patlatirmisim ben :KK57: bu ay
Kendim bile inanamadım hahaaa:-)

Kızlar kafamı meşgul eden bi durum var ce sanrim burda çözüm bulabilecem ara ara isitp isitıp getrcem bu konuyu. Bana yardimci olur musunz.
Tayin isticez yazın. Ama ben şehir konusundà karar veremiyirm. Hem her türlu imkanı olsn. Deniz sosyal alan. Ankaraya yakınlık. Vs. Kriterleri anlatırım da gené. Sormak istedigim. Istanbul eskişehir kocaeli kayseri . Şimdi aklimdaki şehirler gönlümden geçen istanbul. . Ama eşim orda kiralar 1000 in üstünde yasanmaz orda deyip kesip atio. NeresiNe gidilir. Ne tavsiye edersiniz.. Ausencia Ausencia karamurselé gelem mj @DelyDoly eskisehir merkez olmasa neresi olur @kelebekolacam kayserinin neresine gelsem lüks ve ucuz :KK66: olur @Sherrysherrylady istanbul içim pendik Kurtköy düşünuom ucuz Kıralı ve düzgün neresi var ki başka avrupa yakasını tavsiye eder misin .
Bir de her türlü şehir olur aslında. Doğu da olmasın buradan çok skldmmm. Bilmeyenler için bitlis teyim ben

Ankara'ya yakınlığını bilmem ama Balıkesir hayalim özellikle Burhaniye harika

Ankara'ya yakınlığını bilmem ama Balıkesir hayalim özellikle Burhaniye harika

ayyy evet kuzenim burhaniye de ... süper .. emekli olunca gittiler ..eşinin memleketi idi zaten . 45 yaşında polislikten emekli oldu enişte ... erken yaşta oturuyor bulmaca çözüyor :KK12:

ama Burhaniye cidden süper

Arkadaşlar ece nin muhabbetten yola çıkıyorum ... imkansız hayal ...demeyin lütfen ...

İşte size daha önce giydiğim pantalonumla öncesi sonrası :)) ne yaptı isem gözünüz önünde yaptım ... son aylar zaten kilo vermiştim ama ondan öncesinde ahım şahım spor da yoktu ...
İlaç yok ...ameliyat yok :KK49::KK49:

Sadece inanın ve lütfen sabredinnnn .
Ertelemeyin .
Bi kereden bir şey olmaz demeyin .
Bugün cozuttum yarın toparlarım demeyin ...

Eki Görüntüle 1986116

Harika ya nazar değmesin Maaşallah
Çocuklar küçük olmasa seninle tanışmak karşılıklı sohbet etmek için Karamürsel e gelirdim
Burdakilerin kızlarla tanışmak içinde sabırsızlanıyorum şu sınav bi geçsin

Harika ya nazar değmesin Maaşallah
Çocuklar küçük olmasa seninle tanışmak karşılıklı sohbet etmek için Karamürsel e gelirdim
Burdakilerin kızlarla tanışmak içinde sabırsızlanıyorum şu sınav bi geçsin
Canım benimmmm daktırımdan bi çılgınlık bekliyorum ben ... olmadı ben yaparımmm .. çok isterim görüşmek cidden :KK200:
Şöyle kahveler lüpürdete lüpürtede :KK68:

ayyy evet kuzenim burhaniye de ... süper .. emekli olunca gittiler ..eşinin memleketi idi zaten . 45 yaşında polislikten emekli oldu enişte ... erken yaşta oturuyor bulmaca çözüyor :KK12:

ama Burhaniye cidden süper

Benimde arkadaşımın ablasi20 sene Ankara'da öğretmenlik yapıp gitti çok ama coook memnun

Back
X