Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Banuuuuuuuuu hadi yapalımmmm demedin diye bekliyorum baaaak ... yoksa çoook ütü yapasımmm var

Valla kalk yapalım
Benim 2 sepet kaçta biter bilmotorum ama ortalama 1 saat . Yapıp kurtulmak lazım
Haydi kalktım ben

4 kilo hayalide süper; )))) bencede çok güzel olur

Tamam hadi bakalım bende de 2 sepet kadar var ... hemi de bol gömlekli :))

hadi kalktım ben ....

Valla güzelim eskisehir merkez tam emekli ve öğrenci kenti hayat cok pahali degil insanimizda en az benim kadae iyidir acikcasi rahat edersiniz

vorones kayseri paris olmuş.
Burda kiralar yıllık ve euro üzerinden.
Bizim tayin apar topar oldu .Allah yardım etti ,tevafuk uniden arkadaşım kayseri de dr muş ve edirneye aynı zamanda tayini çıkmış ve evi varmış.ilk onun evini gördük sonra baktiklarimizi beğenmedik.
Esiminde benimde işine yakın değil evimiz ama semt güzel. Bizim bina dan yeni yıllık 12 bin tl ye bi ev kiraya verilmiş.isinma genel de merkezi.
Ama erciyes güzel,nevşehir e ankara ya yakın.
Talas bahçelievler ve köşk mahallesi lüks yerleri ama kiralari en az bin.
Istanbul hiç düşünme.beni geçen yıl ordaydim nisbeten varoş bi yerdeyim mecburi hizmetle gittim.
O semtte bile bin e oturulacak ev yoktu.
Şimdi ne oldu bilmem.istanbula gezmeye git.
Arkadaşım evi satılık umraniyede 1.5 trilyon .
Villa vs değil bildiğin diye içi daire.

Ayy orda havà nasılsa bi iki güne hemen buraya aynı hava gelio.. yapma ablam allansen ne kariiii kışıı . Doyduk daaa
Ben bildim bikeli 23 nisanda hep yagar ama yağmur . Birkaç senedir nisanda kar görüyoruz ...
Eskileri hatırladımda 23 nisandı stadyuma kutlamaya gitmiştik 2-3 Sınıftı sanırım tacımdaki kurdela ıslanmış bende elime toplamışım kırışmış annem ne kızmıştı .
Bizim çoçuklugunuza bakıyomda şindiki bebekere laf bile edilmiyo bırak kızmak

Ben pantolon bedeni bilmem.esime göre 3 çocuklu bi kadın kot giyemezmis. Onu dinleyen kimde orantisiz olunca olmuyo pantolonlar.
Kumaş ve kadife var ama onlar etek bedeni cinsi

İstanbul bencede akıl karı değil vorones Bursa çok metti birkaç arkadaşım orda yaşamak çok güzel dediler bilemiyorum tabi .
Yurdumun her yeri güzel yahu
Kız ankara niye yok listende ?

Ayyy hiç sorma orta 3 du okul birincisi oldum elimde karnem birincilik hediyemannem terlikle karşıladı. Çünkü son gün serbest kıyafete ablamin eteğini giymistim
Abla hatırladın mi full pile yeşil etegini

İstanbul bencede akıl karı değil vorones Bursa çok metti birkaç arkadaşım orda yaşamak çok güzel dediler bilemiyorum tabi .
Yurdumun her yeri güzel yahu
Kız ankara niye yok listende ?
Ben ankara istiyorum şahsen.
Özellikle çocuklarım için.

Ben pantolon bedeni bilmem.esime göre 3 çocuklu bi kadın kot giyemezmis. Onu dinleyen kimde orantisiz olunca olmuyo pantolonlar.
Kumaş ve kadife var ama onlar etek bedeni cinsi
Benim kızlar 36-38 bedenler ablası 26 ve 27 cıvarı giyiyorlar tabı kotun kalınına göre değişiyo .
Geçen ben kızın kotunu demedim dar oldu bi 5 kilo daha dediğim baktım 26 bedenmiş
40 beden 28 cıvarı 42 -30 oluyor sanıyorum . Bende çok kot giymiyorum kotlarım var ama normal kesim .
Ustüne baya uzun giydikten sonra niye olmasun pantolan giyen birine , laz uşagı kıskanmış seni

Ausum fark müthişş

Onun taktıkları vardır zaten ben hiç pantalon üstü.kisa giymem hep tunik tarzı.
Mesele kot.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…