Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aşçınız 4 günlükle ne kadar verdi merak ettim

1200
Saraycam 45- 9 - p - 68 - 60
Bunlarıda dene tabi :: arasına

Saraycam birde simileylerde : nokta arasına halay yaz bu çıkar :halay: deli yaz :deli: bu çıkar . Bilfiklerim tabi :-) ha bu gülmede şöyle : - ) bunları yan yananyaptınmı çıkıyor .
Ben hep telden girdiğim için tüm simileyleri yapamıyorum .
Dur deneyelin iki nokta aradına sayıları yerleştirelim ne çıkacak bakalım :KK70::KK70:
:KK1: :2: :KK3: :KK4: :KK5: :KK6: :nazar: :KK8: :KK9: :KK55: :KK11:
Vs diyip devam ediyo :KK70:

Aaaa bende hep telden girdiğimde dümdüz yazıp çıkıyorum zor oluyor smiley yapmak dur bende deneyim :halay:

masummm masummm bitanem kankim sende nasıl gidiyor?menünde etiketle beni...
Mortilerimiz mimu88 mimu88 @Lunya sizlerde durumlar nasıl?hafrasonu ya kasmayın kendinizi iyimi güzellerim :deli:
He aklımdayken kız aynura geçen yazayım dedim unuttum masumu yanlış etiketliyorsun o başkası bak gelip bi ton laf edecek kız :D: 1 m fazla ekliyorsun ;)

Ton balığını açıp sızdürüp salatanın içine eklesem tadı bozulur mu yarın öğlene kadar bozulabilir sanırım dimi

1.öğün kahvaltı 09:30
1 yumurta az t.yağlı
2 dlm peynir
4_5 zeytin
Domates_salatalık -biber
1 dlm ananas
5 çiğ badem
1 etimek
2 ymk melemen

2.öğün 15:30
3 ymk kısır
4_5 ymk yumurtali fasulye
2 ymk bamya
2 dlm turşu
1 salatalık
1 dal soğan

Sabah 1 kahve, komşu ile tk si duble, şimdi bir nescafe, 2 lt su
İkinci öyünü erken olmuş ortim...sen hafta arası tartəlmıyosun dimi?keşke tartılsan ya.ne olup bittiyuni anlarız.çok merak ediyorum seni...hadi hayin planlar yapalım...galip biz olmalıyız mutlaka...çarşanba pro perşenbe saf pro yapalım mı?ne dersin?

Ton balığını açıp sızdürüp salatanın içine eklesem tadı bozulur mu yarın öğlene kadar bozulabilir sanırım dimi
Ben ton balığı kullanmadım ama götür işte süzüp hazırlarsın taze taze...ne akıllı kızlarız ya...herşeyimiz planlı;)yarının yemeyi bile

İkinci öyünü erken olmuş ortim...sen hafta arası tartəlmıyosun dimi?keşke tartılsan ya.ne olup bittiyuni anlarız.çok merak ediyorum seni...hadi hayin planlar yapalım...galip biz olmalıyız mutlaka...çarşanba pro perşenbe saf pro yapalım mı?ne dersin?

Açlık süresi için yedim cnm sabaha 15 saat açlık oluyor , onu hesapladım yedim
Çarşamba tartilcam yada salıda tartılabilirim bilmiyorum

İş yerindeki yemek listesi belli değil
Yarın belli olur

Back
X