Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

İki taraf içinde zor birlikte yaşamak, bazı şeyleri atarsan kolay tabi
Yakın değilmi evi sabah gelip akşam gitse
Yok canım çok uzak memleketimiz. Ama 19 mayısta çocukları alıp gidecek bi aksilik olmazsa. Yazları gidiyor. Biz bir çok şeyi aştık anne kız gibi demeyeyim ama ona yakınız. Kvalidemin Kizi yok bu arada ;)

Biz ciciş ciciş yarışıyoruz canım :KK48::KK48: tatlı rakibeleriz biz dimi Sarayca Sarayca m :KK74:

Evet bitanem

İşte o olmadı tatlı leptini bozuyor dikkat neme lazım :KK48:
Bizimkisi kalorisiz :D

N Nana pışııık...benim şu an yanımda neler neler var yermiyim hiç? :p saat 12de erkenden yatıp uyucammm leptin eritsin beniiiii...çekil lunya çekil geliyooooom...

Aynura korkulur senden maşallah kuzum :D

Evet bitanem

Bizimkisi kalorisiz :D

Aynura korkulur senden maşallah kuzum :D
İyiki leptini öyrendim saraycam.bozulmasın diye çok fedarkarlık yapıyom...şimdiden kahvaltı için ne yeyeceyimi düşünüyorum...ama sanırım ovulyasyon gerçekleşiyor...karnım davul gibi şişti:(:(:(yarın tartıdan korkuyom

aeben aeben im hatırladın mı bu kurabiyeyi çocukların favorisi ;)

Eklentiler

• 20170423_222813.webp
    20170423_222813.webp
    32,3 KB · Görüntüleme: 30
İyiki leptini öyrendim saraycam.bozulmasın diye çok fedarkarlık yapıyom...şimdiden kahvaltı için ne yeyeceyimi düşünüyorum...ama sanırım ovulyasyon gerçekleşiyor...karnım davul gibi şişti:KK43::KK43::KK43:yarın tartıdan korkuyom
Cuma ya kadar geçer aynuram. Yine guzel bir eksi ile gelirsin inşallah;)

Kizlarr esimin kuzeni evlenecekmis bu:63: senee eylul ayinin basinda 1 eylulde benim 58 olmam lazim ....gorumcem ve kaynanamla kesin karsilasiriz :63::63: ayyy cook zayif olmaliyim ... guzel elbise giyip kusanacagim onlarin onunden gecip onlara bakmayacagim ;))) ayyy fena gaza geldim artik daha bi hirslandimmmm ;))

Iki guzel elbise alacam kafamda deli alisverisler :halay::halay:

Back
X