İyisiniz değil mi ? nasıl geçiyor ? kilolar ne alemde ?
O gün detoks için çok şey aldık aktardan blueberry fiyatını bilmiyorum daktırım ...
Şöyle ki , eğer ilerde ablaların annemle yaşarken bu evi aldı , annemin desteği ile diye dava açarsa ... elleri boş döner . ama açan çıkıyor , eşimin amcasından biliyorum .
Ablanlarda öyle bir şey yapmaz zaten .
sen kendi payına düşen parayı peşinat yapmışsın , çektiğin üzerine ihtiyaç kredisini de sen ödüyorsun .
Yani hukuken zaten bir sonuç alamazlar da ... vicdanen de rahat olmalısın kuzum
Aç canım , hatta spordan 1 saat sonra olsa tadından yenmez .
güle güle kullan ... aman bağırsaklara dikkat :)
Yoğun da olsan , buradan kopma ...her gün menü yazmasan da kilo bildirimini cumaları mutlaka yap pamuğum ...ne zaman ki artı artmış görürüz ki görmeyiz inşallah ... o zaman hemen önleme geçebiliriz her cuma kilonu bilirsek ..
O mutluluktan kaynaklı özgüveni kimse kimseye babasının hayrına hibe etmiyor betülüm , emek istiyor . sende istiyorsan 3 hafta gırtlağını tutup hedefe varacak bu kadar basit ..
Oooooo iddialı bir rakip cevabı ...
Yooook 4 ünüz dişe diş rakipsiniz ... dely den destek almak yooook . 4.lüğü kabullenmemek için bence sıva kolları ...bu 3 ü de çok fena geliyor .... senin tek avantajın artıların :)
Valla sana aynı zamanda yılın fairplay ödülünü vereceğim :) rakip takım üyesine de 4 gün için tam destek veriyoruz ... böyle de gönlü geniş bir takımız :)))))
Şubat sonu kilon yoktur o zaman elimde .. herhalde o yüzden yoksun ... bakmadım geçmişe .. ya da 31 martta kilo bildirmemişsindir . neyse nisan listesinde bakarız sana da ...