Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben aciktimmmmmm :anneadayı::skandal::skandal::KK14::KK67:
Vero sen böyle yazınca eskilerden bizlere denen bir laf geliyo aklıma " karnında kurtmu var "kız :D:D:D
He aklımdayken yazayım .
Kv . Eşinin dediği laf varya hani " kaç kere hamiş olacan nasıl olsa beriyorsunda "
Ve sen bu kafa çoktannn evet deyip kanul etmişsin gibi :(.
Ve bizdende onay istiyorsun .
Ben ONAYLAMIYORUM bilesin ;).
Apla olarak fırcçamıda atayımda :-)

Son düzenleme:
Günaydın güzellikler hayırlı sabahlar

Çocuklar yok, eşimle kayınvalidem de hastaneye gitti kan vermek için. Ben de çamaşır attım, şimdi ütülerimi yapıcam sonra kahvaltı hazırlarım

saydin78 saydin78 geçmiş olsun babana Allah şifa versin

_AYNURA_ _AYNURA_ damlacığıma da çok geçmiş olsun

Ausencia Ausencia hayırlı olsun araban kaptanım kazasız belasız inşallah

aeben aeben abla yoksa sen beni artık sevmiyor musun :mad:
:KK70:

Çocuklar yok, eşimle kayınvalidem de hastaneye gitti kan vermek için. Ben de çamaşır attım, şimdi ütülerimi yapıcam sonra kahvaltı hazırlarım

Nerden vardın bu kanıya :D
Hadi desemki yeni üye sendromu yaşıyo elif oda değil birbirimizi 8 yıldır tanıyoruz :-):nazar:
Ama şey olabilir , senin gelgitlerin seni tanıdıgım tüm dönemlerde oldu . yazdıgın diyeyle ilgili gel git mesajlarını belki defalarca okudum defalarcaa cevap yorumladıgım için, artık bu konuya aynı yorumları yapacagım için belki yorum yapmıyorumdur yoksaaa seni ne sevdiğimi bilirsin ;):60:
Birde tüm geçmiş bazan okumuyorum beni etiket yapanlar ve alıntılara cevap yazıyorum birde gözüme çarpan olaylar varsa onlara yazıyorum .

Senin nezninde eğer böyle düşünenler varsada afffınıza sıgınırım :68:

Kaptanım dün ki menüm :KK200: Ausencia Ausencia

Sabah; 09:00 - 1 kupa karışık demleme bitki çayı (regl gelsin diye ):deli:
Ara; 10:30 - 1 fincan şekersiz türk kahvesi
Öğle; 12:00 - Yarım kase tavuk çorbası + 1 porsiyon taze fasulye + yarım tabak maydanuzlu çoban salatası
Ara; 16:30 - 1 kupa sade şekersiz nescafe
Akşam; 19:30 - 100 gr et döner + 1 ad.lavaş (lavaşı çok canım çekti dönerle :110:)

Boğazlarım acıyor hastalığa yakalanmamaya çalışıyorum ağzımda da yara çıkmış:bicak: İş yerinde işler çok yoğun bitirmem gereken ödevlerim var ama sınavıma da 4 gün kaldı 4 ders var :işsiz:Dün ısocu kadınla uğraşmaktan baş ağrısından başım çatlayacak gibiydi :olamaz:ev kalkmış gidiyor akşam bir ara ağlayacaktım neredeyse düşününce yorgunluğumu ve yoğunluğumu :cry::KK42:sabah 6 da vücudum uyandı resmen mutfağı toparladım akşam ders çalışmaktan elimi bir şeye sürememiştim :KK51:

Günaydın. Her nerede gün yapiliyorsa:KK70:
Ayy yine kendi kendime adımı çıkardım.gun manyağı daktir.
Ankaraya çok niyetlendim lakin ASM işi bozuyor geçen hafta da egitimdeydim hasta işi mi toparlamam lazım.zaten Diğerleri ne güvenmiyorum.oyuzden izin alamam 2 günlugune de yanlız gelsem olurda bu sefer bebeler beni bırakmaz.

Günaydın 1 saat yürümeden sonra
Ellerim buz tuttuu:halay:

Gunaydinn musmutluu sabahlar kizlarr :KK66:

Günaydınnnnn :KK200:

Bugün çok şey üst üste geldi .

Kahvaltıya arkadaşa davetliyiz . Öğleden sonra Yusufların okulunun yağmurdan ertelenen gösterisi var .
Akşamda günümüz var apartmanda :deli: daktır :halay:

Şimdi bizimkileri uyandırayım ... onlar çıkınca bi geleyim yanınıza ... sonra goo :KK55:

Hayırlı sabahlar nihayet güneşin yüzünü gösterdiği angaradann :halay:

Ay dersler hafiflesede çıksan yürüsem bu hafta sporda yok amaaaa tartı olala diyooo :-).

Hayırlı sabahlar olsun tüm 7. Takıma

Günaydın kuzular :KK68:ben yine selam verip az bakınıp işlerimin başına döneceğim bu hafta böyle devam edecek k.bakmayın olur mu kafa dağıtmak için arada bir bakacağım işi sıkı tutamazsam haftaya çok ağlarım sonra :KK51:

Günaydın kuzular :KK68:ben yine selam verip az bakınıp işlerimin başına döneceğim bu hafta böyle devam edecek k.bakmayın olur mu kafa dağıtmak için arada bir bakacağım işi sıkı tutamazsam haftaya çok ağlarım sonra :KK51:
Allah kolaylık versin minnakcan2

_AYNURA_ _AYNURA_ damlacığa tekrar şifalar diliyorum .
Menünde 1.5 / yarım dlm yer değiştirse daha güzel olur sanki de ... sen açlık süresi uzun diye akşama sakladın sanırım :KK66:

ecemavi ecemavi kızına sınavda başarılar ... bu Ankara buluşma planlarını hiiiiiiiiç kıskanmıyorum kiiii:ıslık:

D Dilekiyi canım yağdan vermek kadar başarılı sonuç var mı ? Kızının 5 kg da süperrr:KK68:

Ahu060812 Ahu060812 canım suzuki swift ...2013. Kayıyor resmen benim eskiden çok iyi . Ama bende azıcık tedirginlik kalmış kazadan . Geçer zamanla .:KK51:

nehirnil111 nehirnil111 güzelim hem derslerde hem işinde kolay gelsin sana :KK60:

_AYNURA_ _AYNURA_ damlacığa tekrar şifalar diliyorum .
Menünde 1.5 / yarım dlm yer değiştirse daha güzel olur sanki de ... sen açlık süresi uzun diye akşama sakladın sanırım :KK66:

ecemavi ecemavi kızına sınavda başarılar ... bu Ankara buluşma planlarını hiiiiiiiiç kıskanmıyorum kiiii:ıslık:

D Dilekiyi canım yağdan vermek kadar başarılı sonuç var mı ? Kızının 5 kg da süperrr:KK68:

Ahu060812 Ahu060812 canım suzuki swift ...2013. Kayıyor resmen benim eskiden çok iyi . Ama bende azıcık tedirginlik kalmış kazadan . Geçer zamanla .:KK51:

nehirnil111 nehirnil111 güzelim hem derslerde hem işinde kolay gelsin sana :KK60:
Sağolasın kaptanım :KK37:

Back
X