Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah mavişimde bacınıda kandır bi yolunu bulsun bebelerde gelebilir yani tam gün olurÇarşamba perşembe kızımın sınavı var sonra tanışalım artık angaralılar
Vero sen böyle yazınca eskilerden bizlere denen bir laf geliyo aklıma " karnında kurtmu var "kızBen aciktimmmmmm![]()
Nerden vardın bu kanıyaGünaydın güzellikler hayırlı sabahlar
Çocuklar yok, eşimle kayınvalidem de hastaneye gitti kan vermek için. Ben de çamaşır attım, şimdi ütülerimi yapıcam sonra kahvaltı hazırlarım
saydin78 geçmiş olsun babana Allah şifa versin
_AYNURA_ damlacığıma da çok geçmiş olsun
Ausencia hayırlı olsun araban kaptanım kazasız belasız inşallah
aeben abla yoksa sen beni artık sevmiyor musun
![]()
Ben kombi yanarken pencereden baktıgım için sorun yok mavişGüneşli ama soğuk yürüyorum
Günaydın. Her nerede gün yapiliyorsa
Ayy yine kendi kendime adımı çıkardım.gun manyağı daktir.
Ankaraya çok niyetlendim lakin ASM işi bozuyor geçen hafta da egitimdeydim hasta işi mi toparlamam lazım.zaten Diğerleri ne güvenmiyorum.oyuzden izin alamam 2 günlugune de yanlız gelsem olurda bu sefer bebeler beni bırakmaz.
Günaydın 1 saat yürümeden sonra
Ellerim buz tuttuu![]()
Gunaydinn musmutluu sabahlar kizlarr![]()
Günaydınnnnn
Bugün çok şey üst üste geldi .
Kahvaltıya arkadaşa davetliyiz . Öğleden sonra Yusufların okulunun yağmurdan ertelenen gösterisi var .
Akşamda günümüz var apartmandadaktır
Şimdi bizimkileri uyandırayım ... onlar çıkınca bi geleyim yanınıza ... sonra goo![]()
Hayırlı sabahlar nihayet güneşin yüzünü gösterdiği angaradann
Ay dersler hafiflesede çıksan yürüsem bu hafta sporda yok amaaaa tartı olala diyooo.
Günaydın güzellikler hayırlı sabahlar
Çocuklar yok, eşimle kayınvalidem de hastaneye gitti kan vermek için. Ben de çamaşır attım, şimdi ütülerimi yapıcam sonra kahvaltı hazırlarım
saydin78 geçmiş olsun babana Allah şifa versin
_AYNURA_ damlacığıma da çok geçmiş olsun
Ausencia hayırlı olsun araban kaptanım kazasız belasız inşallah
aeben abla yoksa sen beni artık sevmiyor musun
![]()
Hayırlı sabahlar olsun tüm 7. Takıma
Allah kolaylık versin minnakcan2Günaydın kuzularben yine selam verip az bakınıp işlerimin başına döneceğim bu hafta böyle devam edecek k.bakmayın olur mu kafa dağıtmak için arada bir bakacağım işi sıkı tutamazsam haftaya çok ağlarım sonra
![]()
Sağolasın canımAllah kolaylık versin minnakcan2
Çok şükür ilk kahvemi tören le yudumlayıp beni uzenlere saydiriyorumSağolasın canımNasılsın kuzum
![]()
Ne oldu canım hayırdır ben pek konulara vakıf olamadım dün ve hafta sonuÇok şükür ilk kahvemi tören le yudumlayıp beni uzenlere saydiriyorum
Sağolasın kaptanım_AYNURA_ damlacığa tekrar şifalar diliyorum .
Menünde 1.5 / yarım dlm yer değiştirse daha güzel olur sanki de ... sen açlık süresi uzun diye akşama sakladın sanırım
ecemavi kızına sınavda başarılar ... bu Ankara buluşma planlarını hiiiiiiiiç kıskanmıyorum kiiii
D Dilekiyi canım yağdan vermek kadar başarılı sonuç var mı ? Kızının 5 kg da süperrr
Ahu060812 canım suzuki swift ...2013. Kayıyor resmen benim eskiden çok iyi . Ama bende azıcık tedirginlik kalmış kazadan . Geçer zamanla .
nehirnil111 güzelim hem derslerde hem işinde kolay gelsin sana
![]()