Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

hadi betus gozun aydın.
Bende40 beden aldım zar zor girsemde içine motivasyon olsun dedım
olsun canım olsun.. Eminim o pantolon sana çok yakında büyük olacak :rolleyes:Son 6 ay aldığım herşey bol geliyor artık elhamdulillah :KK71:

Yok canım damar açmıyorlar ama kasıktan damara tel gibi ucundan kamera olan bir aletle girdiklerini düşün onun gibi tedviren belki 1 gece yatırırlar belkide kalmaz bile sonuçlar iyi çıkar inş
Tıkanıklık inşallah açılacak demek istemiştim tatlım. Biliyorum kuzum 3 ay önce diğer bacağından da operasyon geçirmişti. 1 gece kalmıştı, sanırım yine kalır. Inşallah açılır damarları

benim her beden mecvut evde
eskiden 64 kilo iken olanlara giremiyordum yavaş yavaş giriyorum
kilo alınca yenilerini aldım onlar şimdi bol geliyor

şifon gömelklerim filan var ama cidenn bol bol
terziye versem dünya para :KK51::KK51:
masum aynı dert bendede var üzerime cuk oturan 1 tane bile ne pantolan,kazak,gömlek,tşört hiç birşeyim yok,çoğu kışlığı verdim, yazlık baharlıklarıda verirsem dolap bomboş kalcak,yeni dolap yapmaya bütçem yetmez,mecbur bu yazda idare edicem yavaş yavaş yenilerim artık
pantolonları daralttım ama daralan pantolan eski formu gibi güzel durmuyor sevmiyorum ben ama üzerine uzun bir üst giyip kapatıyorum görüntüyü
ama kazak ve gömleklerihiç daraltmadım üst üste giyip kamufle ettim şimdiye kadar artık havalarda ısındı bakcam çaresine:işsiz:
ama cidden büyük sıkıntı

saydin78 saydin78 çok geçmiş olsun,inşallah o sırada damarlar açılırda ameliyata gerek kalmaz:KK60:

ecemavi ecemavi :KK19::KK60:

masum aynı dert bendede var üzerime cuk oturan 1 tane bile ne pantolan,kazak,gömlek,tşört hiç birşeyim yok,çoğu kışlığı verdim, yazlık baharlıklarıda verirsem dolap bomboş kalcak,yeni dolap yapmaya bütçem yetmez,mecbur bu yazda idare edicem yavaş yavaş yenilerim artık
pantolonları daralttım ama daralan pantolan eski formu gibi güzel durmuyor sevmiyorum ben ama üzerine uzun bir üst giyip kapatıyorum görüntüyü
ama kazak ve gömleklerihiç daraltmadım üst üste giyip kamufle ettim şimdiye kadar artık havalarda ısındı bakcam çaresine:işsiz:
ama cidden büyük sıkıntı

saydin78 saydin78 çok geçmiş olsun,inşallah o sırada damarlar açılırda ameliyata gerek kalmaz:KK60:

Vermeyin biseyinizii benim evimde 80 kilodakide kıyafet bulur 36 bedendekilerde birçoğunun etikiteti ustunde veremiyom kimseye Allah affetsin beni... kilo aldikcada kiyafetim var verdikcede iyice versem sabitlesem kilomu 70 üstünü dagitirim ;)))

ama cidden büyük sıkıntı

ya allahtan salaş şeyler moda artık
moda olmasada ben seviyorumdaa dökümlü uzun şalaş şeyleri

şimdi bir iki dar paça siyahım var
bir kotum var aa iki kilo snrası giyilmezz
bekleyen bi kotum var onu giyerimm

daralttırmayı bende sevmiyorum malesef güzel durmuyorr:KK43::KK43::KK43:

iki yıl önce yazın aldıgım az buçuk içine girdiigm , geçen yıl hiç giyemedigim gömlerklerim var ama onları giyerimmm:KK45::KK45::KK45:

Vermeyin biseyinizii benim evimde 80 kilodakide kıyafet bulur 36 bedendekilerde birçoğunun etikiteti ustunde veremiyom kimseye Allah affetsin beni... kilo aldikcada kiyafetim var verdikcede iyice versem sabitlesem kilomu 70 üstünü dagitirim :KK66:))

ada dolapta nefes alcak yer yok tıkıştıkış
kıyafetleri güzel yıkayıp ütüleyip kızılaya veriyoruz,ihtiyaç sahipleri gelip ordan alıyor,sadece kıyafet değil yorgan yastık mutfak araç gereci halı ne varsa getiriyolar,öğrenciler,ihtiyaç sahipleri alıyor

iki yıl önce yazın aldıgım az buçuk içine girdiigm , geçen yıl hiç giyemedigim gömlerklerim var ama onları giyerimmm:KK45::KK45::KK45:

aynen salaş şeyler modada az buçuk kurtarıyoruz :-)
yine idare ediyosun masum ne güzel,bende mecbur idare edicem koskoca dolabı yenilemem imkansız:ruh:
bide çok zıpcıktı şeyler moda işe gelirken giyemeyeceğim şeyler hep,bana daha normal şeyler lazım onlarıda bulmak artık imkansıza yakın:işsiz:

Aynı sorun bende de var kızlar yaz geldi şimdi tüm kışlıkları da dagiticam önümüzdeki kış inşallah ihtiyacım olmayacak artık yavaş yavaş yeni ciciler alicam:halay:

Back
X