Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bu kadar stres iyi değil birazını arkaya at diyorum ya benimkinin sadece geçen yaz yaptıklarını ucundan yazsam 7 takımın topon KV listesinin bir numarası hatta yıldızı olur
He walla.seninkide düğün öncesi belliydi alışveriş meselesinde.
Benimki en son sıralarda olur zannimca

Bu kadar stres iyi değil birazını arkaya at diyorum ya benimkinin sadece geçen yaz yaptıklarını ucundan yazsam 7 takımın topon KV listesinin bir numarası hatta yıldızı olur
Takıntılı biriyim yalan değil.
İyi olalım istemiştim karşılığındaki muamele beni üzdü.
Hiç yüzünü göresim yok. Bu benim suçum mu simdi. Bence değil.

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: ne hoşsunuz yaaaa.. Ben de kk yok ama olsada babaannemi gecebilir mi hiç sanmıyorum :KK70: Hala azimle marifetlere devam ediyor, Allah affetsin ve düzeltsin :KK48:

He walla.seninkide düğün öncesi belliydi alışveriş meselesinde.
Benimki en son sıralarda olur zannimca
Benimki oscar ödülü alir o derece ;))) iyi gibi gorunen icinde kotulukler kralicesi olarak seçilir ;))) ben esime diyorum valla anan oscarlik kadin diyorum gülüyor biz böyleyiz kirmizi halilarda büyüdük diyor ;)))

Takıntılı biriyim yalan değil.
İyi olalım istemiştim karşılığındaki muamele beni üzdü.
Hiç yüzünü göresim yok. Bu benim suçum mu simdi. Bence değil.
Niye suçun olsun ki kim kötü olmak ister o öyle işte biz hem maddi hem manevi devamlı desteğiz ama olmayınca olmuyor insanları memnun etmenin çaresi yok tek derdimiz aman ana baba bedduası almayalım

Dayanamadım ogle yemegini1 saat erkene aldım.
Ton balıklı salata
Yogurt.
Ek olarak 1 portakal yedim.
Emziren anne olarak o kdar da kısamıyorum cok bezgin halsiz ve bas agrılı oluyorum.
Aldığım haberde bunda etken. Her haldr aksam kosa kosa gideriz sevgili zehir dilli kv nin elini opmeye.
Ben bu kadını evlenmeden oncede pek gozum tutmadıydı.
Cok ters ters bakıyordu cok
hasbinallah de bırak canım.. Bazı insanlar böyle işte ne yapacaksın..Allah yardımcıları olsun..

Espiri kv ise sorun yok ona herturlu espiri patlatabilirsinn.... ay merak ettim olsun banaysa yine patlat gulmeye ihtuyacim varrr :KK66:)
Şu filimdeki katille ilgili benzetme zamanı kaçınca espride kaçtı
Benim bildiğim o tür filimlerde katil hep uşak çıkar demek adamın günahını almişiz katil asıl baskasiymis

Niye suçun olsun ki kim kötü olmak ister o öyle işte biz hem maddi hem manevi devamlı desteğiz ama olmayınca olmuyor insanları memnun etmenin çaresi yok tek derdimiz aman ana baba bedduası almayalım
Valla hakliysa tutar haksizsa ettikleri bedduayi cok onemsemiyorum... benim kv ve kp eltime beddua ettiler hep kendilerine dondu gozumle gordum

Dayanamadım ogle yemegini1 saat erkene aldım.
Ton balıklı salata
Yogurt.
Ek olarak 1 portakal yedim.
Emziren anne olarak o kdar da kısamıyorum cok bezgin halsiz ve bas agrılı oluyorum.
Aldığım haberde bunda etken. Her haldr aksam kosa kosa gideriz sevgili zehir dilli kv nin elini opmeye.
Ben bu kadını evlenmeden oncede pek gozum tutmadıydı.
Cok ters ters bakıyordu cok
hasbinallah de bırak canım.. Bazı insanlar böyle işte ne yapacaksın..Allah yardımcıları olsun..

Valla hakliysa tutar haksizsa ettikleri bedduayi cok onemsemiyorum... benim kv ve kp eltime beddua ettiler hep kendilerine dondu gozumle gordum
Bende önemsemiyorum.
Eşim düşünsün edecekse de beddua. Benim içim rahat çünkü.
Ablama anlattım susmam artık dedim.
Daha kötü olur diyo.
İnceldiği yerden kopar o zaman.
Sindiremiyorum o lafları
Kendimi eşime laf sokarken buluyorum.

Şu filimdeki katille ilgili benzetme zamanı kaçınca espride kaçtı
Benim bildiğim o tür filimlerde katil hep uşak çıkar demek adamın günahını almişiz katil asıl baskasiymis
Hahaha ;))) bizdede kv iste ...ececim bi gorsen tatli dilli seker seker kafa dengi amannn sonra alttan neler kuruyor beyni ortaligi karistiriyor kp dolduruyor dolduruyor gelinlerin ustune saliyor hatun cook akilli kendi agiz dalasina girmez kp salar ustumuzee.... ama ne oldu ailedr hic kimse kimseyle konusmuyor eseriyle övünsün...;))

Back
X