Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

15 haziran

Sahur : 1 dilim tam buğday ekmeği, 1 dilim peynir, bir avuç kiraz, kiraz sapı çayı

İftar : 1 kase yoğurt çorbası, 2 kaşık taze fasulye, 1 parça tavuk, az salata

Ara: 1 tabak kiraz

Su: 2 litre

haftanın ilk bildirimi benden gelsin o zaman...zaten bi korkum yok...kaptan bana kızmazkiii hamileyim ya ben...
geçen cuma 63.2
bugün 65.4
fark 2.200
e ben diyodum size bıraktığım an 2kilo artıyım.ilk hafta böyle olacağını bekliyordum...karbon istiyor canım bi de su içemiyorum hiç.göğüslerde +500olmuştur:D:D:D
bakalım gelecek cumalar nasıl olacak...

haftanın ilk bildirimi benden gelsin o zaman...zaten bi korkum yok...kaptan bana kızmazkiii hamileyim ya ben...
geçen cuma 63.2
bugün 65.4
fark 2.200
e ben diyodum size bıraktığım an 2kilo artıyım.ilk hafta böyle olacağını bekliyordum...karbon istiyor canım bi de su içemiyorum hiç.göğüslerde +500olmuştur:KK70::KK70::KK70:
Canım o şişlik iner 3 ay dolsun, ben hep öyle olurum. Karnım göğüslerim bomba olur

En fazla kaça kadar yolu var :deli:Bakalım ben bu akşam kaç çıkacağım:dua:

Elini korkak alıştırmayacaksın:rolleyes::rolleyes:

:KK70::KK70::KK70:bencede

Günaydın hayırlı cumalar mübarek günlerin hürmetine ne duanız varsa ömrünüze nasip olsun inşallah:dua::KK68:

ayy nil ne güzel bir dua bu böyle kocaman yürekten amin diyorum, inşallah seninde burdaki herkesinde tabi benimde :KK45: istediğimiz ne varsa hayırlısıyla olmak nasip olsun

Gecen haftaki kilom 85.8
Bu haftaki kilom 84.9
Fark 900 gr
Yüzde.1.06
Tebrikler canım çok güzel:KK9::KK73:
geçen cuma 63.2
bugün 65.4
fark 2.200
e ben diyodum size bıraktığım an 2kilo artıyım.ilk hafta böyle olacağını bekliyordum...karbon istiyor canım bi de su içemiyorum hiç.göğüslerde +500olmuştur:KK70::KK70::KK70:
Bundan sonra almazsan sıkıntı olmaz canım bıraktığın an çıkman normal genelde bende öyle çıkarım seninde aslında kırılış noktan 65 o yüzden çıkıyorsun :KK16:

Back
X