- 8 Aralık 2011
- 45.743
- 166.615
- 798
Hayırlı cumalarGünaydın hayırlı cumalar![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı cumalarGünaydın hayırlı cumalar![]()
Nasılsın canımcımHayırlı cumalar![]()
Gecen haftaki kilon 85.8
Bu haftaki kilom 84.9
Fark 900 gr
Yüzde.1.06
Tebrik ederim canımGecen haftaki kilom 85.8
Bu haftaki kilom 84.9
Fark 900 gr
Yüzde.1.06
Karnım cok agrıyor kuzum ortada öyle agrıyacak kanamada yok çok az az devam ediyor reglimNasılsın canımcım![]()
Canım o şişlik iner 3 ay dolsun, ben hep öyle olurum. Karnım göğüslerim bomba olurhaftanın ilk bildirimi benden gelsin o zaman...zaten bi korkum yok...kaptan bana kızmazkiii hamileyim ya ben...
geçen cuma 63.2
bugün 65.4
fark 2.200
e ben diyodum size bıraktığım an 2kilo artıyım.ilk hafta böyle olacağını bekliyordum...karbon istiyor canım bi de su içemiyorum hiç.göğüslerde +500olmuştur
bakalım gelecek cumalar nasıl olacak...
Benimde ilk günler öyle oldu sonra da bitmek bilmedi yine az az insanı deli ediyorKarnım cok agrıyor kuzum ortada öyle agrıyacak kanamada yok çok az az devam ediyor reglim![]()
En fazla kaça kadar yolu varBakalım ben bu akşam kaç çıkacağım
Elini korkak alıştırmayacaksın![]()
Günaydın hayırlı cumalar mübarek günlerin hürmetine ne duanız varsa ömrünüze nasip olsun inşallah![]()
tebrikler canımmmm...aynen devam...%1 i geçtiyse super...Gecen haftaki kilom 85.8
Bu haftaki kilom 84.9
Fark 900 gr
Yüzde.1.06
Amin kuzucum gönlümüzde ne varsa hakkımızda hayırlı eylesin Rabbimbencede
ayy nil ne güzel bir dua bu böyle kocaman yürekten amin diyorum, inşallah seninde burdaki herkesinde tabi benimdeistediğimiz ne varsa hayırlısıyla olmak nasip olsun
amin aminAmin kuzucum gönlümüzde ne varsa hakkımızda hayırlı eylesin Rabbim![]()
Tebrikler canım çok güzelGecen haftaki kilom 85.8
Bu haftaki kilom 84.9
Fark 900 gr
Yüzde.1.06
Bundan sonra almazsan sıkıntı olmaz canım bıraktığın an çıkman normal genelde bende öyle çıkarım seninde aslında kırılış noktan 65 o yüzden çıkıyorsunhaftanın ilk bildirimi benden gelsin o zaman...zaten bi korkum yok...kaptan bana kızmazkiii hamileyim ya ben...
geçen cuma 63.2
bugün 65.4
fark 2.200
e ben diyodum size bıraktığım an 2kilo artıyım.ilk hafta böyle olacağını bekliyordum...karbon istiyor canım bi de su içemiyorum hiç.göğüslerde +500olmuştur
bakalım gelecek cumalar nasıl olacak...
Eger yanlış hesap etmediysem geçtimtebrikler canımmmm...aynen devam...%1 i geçtiyse super...
evet canım aslında öyle çok yemiyorum da...biliyorum çoğu ödem...bakalım nasıl olacak...ben her cuma bildirim yapıcam inşallah...Canım o şişlik iner 3 ay dolsun, ben hep öyle olurum. Karnım göğüslerim bomba olur
Eger yanlış hesap etmediysem geçtimtebrikler canımmmm...aynen devam...%1 i geçtiyse super...
Aminamin amin
güzel bir dua vardı
gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle,hakkımda hayırlı olanı gönlüme razı eyle rabbim (amin)![]()