- 10 Eylül 2009
- 12.395
- 40.707
- 598
Ay inşallah kuzum yaaa ♡♡♡ hepsi bir arada, olacak olacak inşallah olacakiyi işte gitti +700 ...
yarından itibaren eksiye geçme zamanı ...
yolun uzun ...
60.....59....58 .... hepsi bir haftada![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay inşallah kuzum yaaa ♡♡♡ hepsi bir arada, olacak olacak inşallah olacakiyi işte gitti +700 ...
yarından itibaren eksiye geçme zamanı ...
yolun uzun ...
60.....59....58 .... hepsi bir haftada![]()
Iyi bir terapi yöntemi ütüBende eşim evdeydi didismiyelim diye ütüye verdim kendimi![]()
Yok yok önden sipariş verdim menüyüdedim diyetimi bozacak şey yapma. Fırında köfteli patlıcan kebabı, mercimek çorbası, bulgur pilavı, sulu köfte, börek ve hurma tatlısı var. Ben çorba , kebap biraz da sulu köfte yerim
Ay inşallah kuzum yaaa ♡♡♡ hepsi bir arada, olacak olacak inşallah olacak![]()
Hadi yaaaPortakal yağı içmesin de![]()
Bir araya gelsek onu da yaparız bizHer bir şeyin ilacı burda canım Allahın izniyle , bir halı kenarına 5 dk da overlok çekemiyoruz![]()
Eneeeeeeeemmmmm nede yakıştı 58,5Cancağızım hem patlıcanlı kebap hem sulu köfte niye ki ? zahmete girmesin hiç :)
sen bir kepçecik çorba
patlıcanlı kebap
bol salata
yoğurt ye ... e mi tatlım ? hadi benim güzelim
saydin78 (60/58.5/1.5/%2.50 )mezun olmak istiyor
bak ben yaptım bile bildirimi ... artık burdan dönüş yok ... lapa mı olur , 4 gün mü , ayran mı ... sahursuz mu ? seç beğen al .
Aaaa sen o kiloyla coktan inmen gerek ben bile 38 giriyorum bazi pantalonlarda ...bol spor canim ama sana demek kardio lazim bi 15 gun hergun yap bi beden kuculursun....Ay ben ne zaman 36-38 bedene inicemyaz da geldi. 40 ın beli bollaştı toto tam oturuyor
1-2 aya gerçekleşir umarım
![]()
Sadece sopa alsam iyi eger kaptanlari olsam baltayla dalarim yemeğin uleynnnn diyeeee haha:))) bi anda o sorumluluk bindi omuzlarima hissettimBiraz çıkıyorum ... uno oynaycağız Yusufla ... gelirim yine .. nasıl olsa akşama yemek var
Biir tek dünün menüleri kaldı yorumlanmayan aklımda onlarda
Dün mesajlardaada81 ya çok güldüm ya
liste hazırlamak böyle diye almış eline sopayı
@irmae bu arada bende kovayım canım ... söylemesi ayıp en sevdiğim burçtur kendileri
Bir de aklımda kalan @begum75 ün bayram mesajı oldu
heee unutmadan @koza16 canımcım fotolarını gördüm , bir an @Nefs sandımcidden vücut yapınız çok benzer ... tabii senin yaş ve meta hızı avantajın illa ki var güzelim ... spor spor spor ... bölgesel spor özellikle ...
çok güzel fıstık gibisin daha da olacaksın canım benim
ayyyyyyyyyyy bir de @_SARAYCA_ sen bir yere kahkaha attım yazmışsın , kimse de ne oldu dememişçok meraklayım
neydi ki bacım ?
Ahu060812 canım seninde spor listesi için eline sağlık , senle aynı puan koltuğuna sığışmak gurur verici
@eflalim i de aramıza almışız ... ohhhh
@masumm sana da hem ev işinde hem avm de hem deeee kv de kolay gelsin tatlım
Efser paylaşım alanını mesajına çok gülmüştüm ya ... ara ara sıyırırıyoruz bizde zaten
![]()
Ayyy ben sumak cok severim tohumu bulamam herhal ama normal marketlerde satilan sumak tuketirim kışın bi diyetisyen daha demisti salataniza mutlaka ekleyim metayi hizlandirir diye .....Sumak elazığın bâş baharatlarından birdir (annem elazığlı benim ) toz halini degil tohum halını yemeklerinde kulanırlar özelikle sogan dolması yaparlar mayhoş mayhoş çokta severimonu suda bekletirken morumsu suyu olur onu içtiğimi düşündümde birden bir tuaf oldum şimdi çok eşki olur
![]()
Ay Adacım basen ve bacak sorunum var benim, bedenim hâlâ 40 maalesefAaaa sen o kiloyla coktan inmen gerek ben bile 38 giriyorum bazi pantalonlarda ...bol spor canim ama sana demek kardio lazim bi 15 gun hergun yap bi beden kuculursun....
Benimde esimin hem dogum gunu yarin hem babalar günübabalar günü ya cnm onun için
Sadece sopa alsam iyi eger kaptanlari olsam baltayla dalarim yemeğin uleynnnn diyeeee haha:))) bi anda o sorumluluk bindi omuzlarima hissettim![]()
kahvaltı 08:00
1 haslanmis yumurta
Peynir
2 dlm salam
peynir
7 zeytin
dom_sal_bib
öğlen 13:00
2 yumurta tereyağı ile
peynir çeşitleri
domates salatalık
zeytin
3 lt su, 2 yeşilçay, 2 kahve ,
bugün kahvaltilik lara geldim
kaçamak yapmaktan iyidir ama
ilacımı da düzenli aldım bugün
rastgele![]()
Bugünkü menüm
Sabah
Peynirli 1 yumurta ile omlet yağsız
2 dilim tam tahıllı ekmek
Hibiskus cayı
Ara yok
Öğlen
Şehriyeli çorba 1kase (icinde 2 kaşık ancak şehriye var )
2 kaşık tavuk sote
1 kase caçık
Ara 1 kivi 1 maden suyu
Akşam
1 tabak zeytin yağlı taze fasülye
1 kase caçık
1 tane ekmek yerine en küçüğünden mercimekli köfte
Bol salata
Ara civam percemi ....
16 Haziran 2017
Sahur:
Yarım yumurta
100 gr yoğurt
3 gün kurusu kayısı
1 dilim tb ekmeği
İftar:
Avokadolu somon salatası
3-4 parça sushi
Henüz sadece 1 litra su içebildim ilerleyen saatlerde tamamlayacağım.
herkese iyi aksamlar menumu unutmadan yazip kacayim
sahur
3 tane etiform
1 parca peynir
kozlenmis kirmizi biber
maydonoz ve 1 bardak ayran
iftar
2 tane hurma
1 tane kuru dolma
3 kasik kadar firinda tavuk mantar
2 kasik kadar etli kuru fasulye
patlican kozleme
bol salata
yarim tane ekler
3 litre su
1 tane besli cay
Menümü yazayım
Sabah
4-5 siyah zeytin
Haşlanmış yumurta
1 üçgen peynir
1.5 dilim ekmek
1 domates
Biraz yeşil biber
Ara
Yoğurt
Akşam
1 kase tel şehriye çorbası
Biraz çılbır
1 dilim ekmek
1 bardak çay
Sonradan da yarim kutu yani yaklaşık 100 ml. kakaolu sut içtim. :/
Suyum 2 litre en az.
Bu kadar. Bugün baya yoğurt ve yumurtalı bir menü oldu :)
Dün dışarıda epey işim vardı. Abonelikleri falan üstüme aldım ordan oraya koşturdum durdum. Yorgunluktan 2-3 sayfa okuyup uyumuşum.
16.06-2017 Menü bildirimi:
Kahvaltı(08:00)
Yulaf kepeğiyle krep
2 yk lor
4 çeri
5 zeytin
1 kupa yeşil çay
Öğlen(12:30)
Fırında kabak mücver
yoğurt
Akşam(18:00)
tavuk köfte
salata
ayran
Sonrasında 1 kupa melisa çayı
Su: 3 litre
Spor: 1,5 saat yürüyüş
Bugünden sonra işe arada uğrayacağım zaten 3-4 güne memlekete gidiyorum. Bayramdan sonra geleceğim nasipse.
Anacımla bayramda yarışacaz diyet konusunda. Eve gitmekten korkmuyorm. Annem de babam da diyetteler. Şaka maka benden iyi kilo veriyorlar. Dün bi fotoğraf attılar inanamadım. 2 ay önce kocaman göbeği vardı adamın yahu. Dümdüz olmuş. 60 yaşında ama haftada 3 gün spor yapıyor. Akşam 6 dan sonra yemek yemiyor ve 2 ayda 10 kg vermiş. Bi de alay ettiler sen hala 70 lerde misin deyu![]()
Dünkü menüm
@Ausencia
Sahur
2 yumurta
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
Yeşillik bol
İftar
1 kase çorba
1 tabak ıspanak
1 dilim ekmek
2 kaşık yoğurt
Su: 3 lt
He he he ...her hafta iki kişi seçip listemi hazırlatsam acaba ...o his şöyle omuzlarına otursa ....saydin78 ne dersin
![]()
ben listenin başına şöyleeee bir oturayım
olmamı kuzum
![]()