Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yok yok önden sipariş verdim menüyü :KK70: dedim diyetimi bozacak şey yapma. Fırında köfteli patlıcan kebabı, mercimek çorbası, bulgur pilavı, sulu köfte, börek ve hurma tatlısı var. Ben çorba , kebap biraz da sulu köfte yerim

Cancağızım hem patlıcanlı kebap hem sulu köfte niye ki ? zahmete girmesin hiç :)

sen bir kepçecik çorba
patlıcanlı kebap
bol salata
yoğurt ye ... e mi tatlım ? hadi benim güzelim :KK15:

Ay inşallah kuzum yaaa ♡♡♡ hepsi bir arada, olacak olacak inşallah olacak :KK68::sampiyon:

saydin78 (60/58.5/1.5/%2.50 )mezun olmak istiyor

bak ben yaptım bile bildirimi ... artık burdan dönüş yok ... lapa mı olur , 4 gün mü , ayran mı ... sahursuz mu ? seç beğen al .

Cancağızım hem patlıcanlı kebap hem sulu köfte niye ki ? zahmete girmesin hiç :)

sen bir kepçecik çorba
patlıcanlı kebap
bol salata
yoğurt ye ... e mi tatlım ? hadi benim güzelim :KK15:

saydin78 (60/58.5/1.5/%2.50 )mezun olmak istiyor

bak ben yaptım bile bildirimi ... artık burdan dönüş yok ... lapa mı olur , 4 gün mü , ayran mı ... sahursuz mu ? seç beğen al .
Eneeeeeeeemmmmm nede yakıştı 58,5 :halay::halay::halay::21:inşallah yaaa :sampiyon:

Ay ben ne zaman 36-38 bedene inicem :KK61::KK61:yaz da geldi. 40 ın beli bollaştı toto tam oturuyor :confused:1-2 aya gerçekleşir umarım :KK51:
Aaaa sen o kiloyla coktan inmen gerek ben bile 38 giriyorum bazi pantalonlarda ...bol spor canim ama sana demek kardio lazim bi 15 gun hergun yap bi beden kuculursun....

Biraz çıkıyorum ... uno oynaycağız Yusufla ... gelirim yine .. nasıl olsa akşama yemek var :confused::confused:

Biir tek dünün menüleri kaldı yorumlanmayan aklımda onlarda :cool::cool::cool::cool:

Dün mesajlarda ada81 ada81 ya çok güldüm ya :KK70: liste hazırlamak böyle diye almış eline sopayı :KK70::KK70::KK70:

@irmae bu arada bende kovayım canım ... söylemesi ayıp en sevdiğim burçtur kendileri :21:

Bir de aklımda kalan @begum75 ün bayram mesajı oldu :sinirli::sinirli::sinirli:

heee unutmadan @koza16 canımcım fotolarını gördüm , bir an @Nefs sandım :confused: cidden vücut yapınız çok benzer ... tabii senin yaş ve meta hızı avantajın illa ki var güzelim ... spor spor spor ... bölgesel spor özellikle ...

çok güzel fıstık gibisin daha da olacaksın canım benim :KK200::KK15:

ayyyyyyyyyyy bir de @_SARAYCA_ sen bir yere kahkaha attım yazmışsın , kimse de ne oldu dememiş :confused: çok meraklayım :KK69: neydi ki bacım ?

Ahu060812 Ahu060812 canım seninde spor listesi için eline sağlık , senle aynı puan koltuğuna sığışmak gurur verici :KK71::KK71::KK71::KK71: @eflalim i de aramıza almışız ... ohhhh

@masumm sana da hem ev işinde hem avm de hem deeee kv de kolay gelsin tatlım :KK60:

Efser Efser paylaşım alanını mesajına çok gülmüştüm ya ... ara ara sıyırırıyoruz bizde zaten :KK71::KK71:
Sadece sopa alsam iyi eger kaptanlari olsam baltayla dalarim yemeğin uleynnnn diyeeee haha:))) bi anda o sorumluluk bindi omuzlarima hissettim :KK70::KK70:

Sumak elazığın bâş baharatlarından birdir (annem elazığlı benim ) toz halini degil tohum halını yemeklerinde kulanırlar özelikle sogan dolması yaparlar mayhoş mayhoş çokta severim :kk77:onu suda bekletirken morumsu suyu olur onu içtiğimi düşündümde birden bir tuaf oldum şimdi çok eşki olur :110:
Ayyy ben sumak cok severim tohumu bulamam herhal ama normal marketlerde satilan sumak tuketirim kışın bi diyetisyen daha demisti salataniza mutlaka ekleyim metayi hizlandirir diye .....

babalar günü ya cnm onun için
Benimde esimin hem dogum gunu yarin hem babalar günü ;))) kizimla bi parfüm aldik bugün dedim hem babalar gunun hem dogum günün ;))) zaten babalar , anneler , sevgililer gunune karsi para tuzagi diyor ;)))) parfum yeterli hic dolasamadim ac ac ;)))

Sadece sopa alsam iyi eger kaptanlari olsam baltayla dalarim yemeğin uleynnnn diyeeee haha:))) bi anda o sorumluluk bindi omuzlarima hissettim :KK70::KK70:

He he he ...her hafta iki kişi seçip listemi hazırlatsam acaba ...o his şöyle omuzlarına otursa .... saydin78 saydin78 ne dersin :deli:

kahvaltı 08:00

1 haslanmis yumurta

Peynir

2 dlm salam

peynir

7 zeytin

dom_sal_bib

öğlen 13:00

2 yumurta tereyağı ile

peynir çeşitleri

domates salatalık

zeytin

3 lt su, 2 yeşilçay, 2 kahve ,

bugün kahvaltilik lara geldim:rolleyes:

kaçamak yapmaktan iyidir ama

ilacımı da düzenli aldım bugün

rastgele :KK59:

Benim en sevdiğim menüdür ...akmaz kokmaz :)
hadi bakalım bu hafta senden çoooook umutluyum

Bugünkü menüm

Sabah

Peynirli 1 yumurta ile omlet yağsız

2 dilim tam tahıllı ekmek

Hibiskus cayı

Ara yok

Öğlen

Şehriyeli çorba 1kase (icinde 2 kaşık ancak şehriye var )

2 kaşık tavuk sote

1 kase caçık

Ara 1 kivi 1 maden suyu

Akşam

1 tabak zeytin yağlı taze fasülye

1 kase caçık

1 tane ekmek yerine en küçüğünden mercimekli köfte

Bol salata

Ara civam percemi ....

Tercihler , dönüşümler değişimler güzel efsercim ... sende de işe yarıyor zaten güzelim ...
o yüzden şimdilik aynen devam .

su ne kadar içtin onu da hep yaz tatlım .

Bugun menu

Iftar

2 hurma

1.5 karni yarik

1 adet kepekli pogaca

Bool salata

1 kase yoğurt

Ara

1 avuc kiŕaz

2 lt su icerim.. Ausencia Ausencia ve Ahu060812 Ahu060812 spor yok

yani normalde dal olman lazım dal .... daha önce de ramazanda sahursuz kilo veriyormuşsun ... dur bakalım bu hata ne olacak ? bu arada sana dediğim etap birleştirmesi kesin değil :) sen işi sıkı tut ortimmm

16 Haziran 2017

Sahur:

Yarım yumurta

100 gr yoğurt

3 gün kurusu kayısı

1 dilim tb ekmeği

İftar:

Avokadolu somon salatası

3-4 parça sushi

Henüz sadece 1 litra su içebildim ilerleyen saatlerde tamamlayacağım.

suyu tamamladığını düşünürsek menü güzel ... avakodo ve somon ve suşinin aynı öğünde hatta aynı günde olması dışında ... faydalı yağlar gerçi ...

Menüm

Sabah 08 : 30

Beyaz peynir

Domates salatalık

Ceviz

Kozlenmis kırmızı biber

2 etiform

Çay

Öğlen 14 : 30

Hamburger ayran

Patatesini yemedim

Akşam 18:30

Yoğurtlu Bulgurlu yöresel bir yemek. Az yedim

Su 2

1 saat yürüme

Ausencia Ausencia

Ahu060812 Ahu060812

ayyyy bi hamburger mi gördüm ben ? bayılayımmmmm dur tam şuracığa .... heh bayıldım .
Ekmeği de beyazdır onun şimdi . direk basene de gitmiştir kalorisi ...

herkese iyi aksamlar menumu unutmadan yazip kacayim

sahur

3 tane etiform

1 parca peynir

kozlenmis kirmizi biber

maydonoz ve 1 bardak ayran

iftar

2 tane hurma

1 tane kuru dolma

3 kasik kadar firinda tavuk mantar

2 kasik kadar etli kuru fasulye

patlican kozleme

bol salata

yarim tane ekler

3 litre su

1 tane besli cay

Menün güzel canım ... eklerde yine bireysel derece hediyen olsun diyelim ve hafta boyunca başka kaçamak olmasın canım .
Yediğimizle doymaya çalışalım cızsız ... 69 lar gelecek ... buna değer bence ...

Menümü yazayım

Sabah

4-5 siyah zeytin

Haşlanmış yumurta

1 üçgen peynir

1.5 dilim ekmek

1 domates

Biraz yeşil biber

Ara

Yoğurt

Akşam

1 kase tel şehriye çorbası

Biraz çılbır

1 dilim ekmek

1 bardak çay

Sonradan da yarim kutu yani yaklaşık 100 ml. kakaolu sut içtim. :/

Suyum 2 litre en az.

Bu kadar. Bugün baya yoğurt ve yumurtalı bir menü oldu :)

Hmmm sütü kakaolu hazır sütlerden içtin sanırım , o şekilde canın istediğinde sen kakao at sütün içine tatlım .
Menü güzel .
Doyurucu .... az değil .... şu an ki kilonda olması gerektiği gibi yani .

Dün dışarıda epey işim vardı. Abonelikleri falan üstüme aldım ordan oraya koşturdum durdum. Yorgunluktan 2-3 sayfa okuyup uyumuşum.

16.06-2017 Menü bildirimi:

Kahvaltı(08:00)

Yulaf kepeğiyle krep

2 yk lor

4 çeri

5 zeytin

1 kupa yeşil çay

Öğlen(12:30)

Fırında kabak mücver

yoğurt

Akşam(18:00)

tavuk köfte

salata

ayran

Sonrasında 1 kupa melisa çayı

Su: 3 litre

Spor: 1,5 saat yürüyüş

Bugünden sonra işe arada uğrayacağım zaten 3-4 güne memlekete gidiyorum. Bayramdan sonra geleceğim nasipse.

Anacımla bayramda yarışacaz diyet konusunda. Eve gitmekten korkmuyorm. Annem de babam da diyetteler. Şaka maka benden iyi kilo veriyorlar. Dün bi fotoğraf attılar inanamadım. 2 ay önce kocaman göbeği vardı adamın yahu. Dümdüz olmuş. 60 yaşında ama haftada 3 gün spor yapıyor. Akşam 6 dan sonra yemek yemiyor ve 2 ayda 10 kg vermiş. Bi de alay ettiler sen hala 70 lerde misin deyu :-)

Vaaaaaaawvvvv babana kocaman tebrikler ... muhteşem ya ... özellikle sporunu ayakta alkışlıyorum ....

senin menünde şahane yine canım

Dünkü menüm

@Ausencia

Sahur

2 yumurta

1 dilim ekmek

1 dilim peynir

Yeşillik bol

İftar

1 kase çorba

1 tabak ıspanak

1 dilim ekmek

2 kaşık yoğurt

Su: 3 lt

arkadaşlar bu menü alıntılarımda bu şekilde kalmış , kimindi ? güzel menü ... eflalim galiba

Eveeeeet 1-2 saat sonra bugünün menüleri gelir , ben ancak dünü yorumladım o_O neyse bitti ya şükür ...

Bende menü yazayım .... %99 son oruçsuz gün .

09:00
Kahve
2 gün kurusu

10:00
Hibiskus
1 parça patatesli börek

12:00
Sade türk kahve
1 hurma

16:00
Cevizli peynirli salata
Yoğurt

su henüz 1.2 lt

Spor yapacağım bugün , aklımda pilates var .

Bizim yarış devam ediyor değil mi ? Ortim ada81 ada81 ve morticanlar Efser Efser ve @_SARAYCA_ .... hadi hadiiii 2-0 yapalım :halay::halay::halay::halay::halay:

Arkadaşlar bu hafta ikili / üçlü yarışları ben belirlemiyorum ....

İsteyen istediği ... ama hırslı ... iş olsun diye mortilik yapmayacak olan dişe dş rakibini seçsin ...

Bizim sadece Ausencia Ausencia / ada81 ada81 ile Efser Efser / @_SARAYCA_ yarışımız ....

Okuduğum kadarı ile de Ahu060812 Ahu060812 / ErSeSi ErSeSi yarışı ramazan sonuna devam .... son durum 2-1 ersesi önde :rolleyes:

Back
X