Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin canim benim... benim bi arkadadim 36+4 gunlukken bebegi doğdu cokta saglikydi masallah... once dogurdu sonra ben 38+4 doğurdum ve benim sutum olmamisti sut annelik teklif etmisti...onun oglu benim kizim oldu...dedim yok hayatta ne olur ne olmaz sut annesi olma demistim :KK66:)))
Amin insallah canim suan 34+5 deyuz hayirlisiyla 36 ya gelseydik . biraz zayif bi bebek inşallah toparlar hemen kuvezd fln gerek kalmaz

Nefs Nefs ben sabah lesile akşam koşu şeklinde start verdim artık
Beslenme alışkanlıkları değişim istiyor ama ben 38 kiloyu hep aynı saatte spor yaparak vermiştim ..

Ausencia Ausencia hadi bakalım bugün ki sporda kim kazanacak :)
Çok idaali geliyorum

Selamlar ;) Geçmişe dönemedim iftara misafirlerimiz vardı :))) Yine çok yoruldum, 3 posta kahve yap falan derken şimdi azıcık balkona çıktım :KK76:

Ausencia Ausencia Bu arada menü yine yazıcam kaptan çok kaçırmıyorum ama ufak cıslarım oluyor.. Örneğin güllaç gibi :anne:
Ama spor yapıyorum :confused:

Ahu060812 Ahu060812 Spor kaptanım beni yine listeye alır mısın rica etsem :KK60:
Dün 1 saat yüzme
Bugün de 1 saat yüzme yapıldı :spor:

Nefs Nefs ben sabah lesile akşam koşu şeklinde start verdim artık
Beslenme alışkanlıkları değişim istiyor ama ben 38 kiloyu hep aynı saatte spor yaparak vermiştim ..

Ausencia Ausencia hadi bakalım bugün ki sporda kim kazanacak :)
Çok idaali geliyorum

Sen 38 kilomu verdin :KK57: :KK57: :KK57:
Ne diyeyim bravoo...:KK9::KK9:
O zaman devamm..
Ben Osmanin dediklerini paylaştım:KK8::KK8::KK8:

Bugun menu

Iftar
1 haslanmis yumurta
Peynir
2 zeytin
Domates salatalik
Yesillik
2 dilim ekmek tam buğdaylı

Ara
1 avuc kiraz

2 lt su icilir.. Ausencia Ausencia ve Ahu060812 Ahu060812 30 dakika ailece disarda yürüyüş yapildi...
Yaa niyetimiz daha fazla yurumekti kızım bizi yolda sinir etti ceza olarak eve gidiyiruz dedik.. o cezayi ben mi aldim yurumeyerek o mu anlamadim geldik eve ;))

Selamlar :KK66: Geçmişe dönemedim iftara misafirlerimiz vardı :))) Yine çok yoruldum, 3 posta kahve yap falan derken şimdi azıcık balkona çıktım :KK76:

Ausencia Ausencia Bu arada menü yine yazıcam kaptan çok kaçırmıyorum ama ufak cıslarım oluyor.. Örneğin güllaç gibi :anne:
Ama spor yapıyorum :confused:

Ahu060812 Ahu060812 Spor kaptanım beni yine listeye alır mısın rica etsem :KK60:
Dün 1 saat yüzme
Bugün de 1 saat yüzme yapıldı :spor:
Aferin fıstık böyle yuzersen senin basenin falan kalmaz emin ol..

Bugun menu

Iftar
1 haslanmis yumurta
Peynir
2 zeytin
Domates salatalik
Yesillik
2 dilim ekmek tam buğdaylı

Ara
1 avuc kiraz

2 lt su icilir.. Ausencia Ausencia ve Ahu060812 Ahu060812 30 dakika ailece disarda yürüyüş yapildi...
Yaa niyetimiz daha fazla yurumekti kızım bizi yolda sinir etti ceza olarak eve gidiyiruz dedik.. o cezayi ben mi aldim yurumeyerek o mu anlamadim geldik eve :KK66:)
Resmen sana ceza olmuş...
Keşke ona başka bir ceza verseydin.

Menüm
Sabah 10:30
Sucuklu yumurta
Domates salatalık
Kozlenmis kırmızı biber
Ceviz kuru kayısı
Bir parça ekmek
Çay

Akşam 17:00
1 kırmızı 1 yeşil biber dolma
Yoğurt
Bir parça pide
Sütlü Nescafe

Biraz kiraz çiğ fındık

Su 2.5 lt
1 saat yürüyüş
Ausencia Ausencia ~~~ Ahu060812 Ahu060812

geeeel yamacımaaaaa geeeeeeel :KK19::KK19::KK19:

bunu bilerek demiş olma ihtimalim :KK53::KK53: şöyle böğrüne otursun diye

:KK200: yıkacağııııııııııııııııız ortalığıııı , woooohuuuuuu buna inan :halay::halay:

Efsane ?

Spor ?

Oooooooo oooooooooo oooooooo ....pis geleceğim bak zorla :spor:
Yok canim yemek içmek gırla yarın misafirim de var sen bize uyma rahat ol biz kilo zor veririz :rolleyes::KK70:

İyi akşamlarrrr güzellerrrrr :KK54::KK54::KK54::KK54:

Oynatmaya az kaldı :confused: susmuyoooor susmuyooor ..susmayan baba yapmışlar :KK71::KK71::KK71:

Şu an karşımda , hiç tanımadığım bir adamın oğlunun kız kaçırıp evlenme hikayesni anlatıyor :KK49::KK49::KK49::KK49:

Uykusu da yok hiç , aynı ben :deli:

İyi akşamlarrrr güzellerrrrr :KK54::KK54::KK54::KK54:

Oynatmaya az kaldı :confused: susmuyoooor susmuyooor ..susmayan baba yapmışlar :KK71::KK71::KK71:

Şu an karşımda , hiç tanımadığım bir adamın oğlunun kız kaçırıp evlenme hikayesni anlatıyor :KK49::KK49::KK49::KK49:

Uykusu da yok hiç , aynı ben :deli:

Ayyy benim babamda kb öyle ya
Hele kb hiç tanımadığım insanları anlatır , aynı hikayeyi 500 sefer dinledigim olmuştur :D :D :D

Kahvaltı 09:00
5 dlm sucuk
1 yumurta li salata
Peynir
8 zeytin
Çiğ sebze

Arada 1 duble TK.

Öğlen 16:30
Haşlama tavuk göğsü .
Üzerine yoğurt
1 bardak kefir.

Avm de 1 menegic Kh

Eve gelince 1 duble TK.

Birazdan bı kupa kahve icicem

Spor :)
30 dk invertal koşu.
1 mil lesile (eşim geldi tamamlayamadim)
20 dk bölgesel çalışma

1.5 lt su

Back
X