• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hoş geldinizzz:halay::halay::halay:
Başarı hikayenizi okumak için sabırsızlanıyorum gerçekten.:sampiyon:
Buraya 90 üstü kiloyla gelip de çok güzel kilo veren hatunlar gördük hep. Ki bunlardan biri de kaptanımız @Ausencia . Sopalarına gül takmak istediğim... Siz de onlardan biri olacaksınız bence :KK39:
He bu arada burada müziğe de doyacaksınız @DelyDoly miz var ki en kral dj lere taş çıkartır. Buralardaysa patlatsın bir tane lütfen :-)
Cansınn güzelimmm sabahtan yaptım açılışı :KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15:

sormaaaa.ben 1 hafta erken gelecektim olmadı işi bırakıp gelemiyorum yoksa hastalarımı yürütüyorlar.uff cok gıcık bi durum gec ayrılıp işe erken başladım.kısa geldim.ankarada da kardesim almanyadan dönmüştü ev cokkk kalabalıktı.cocukları bırakıp biyere cıkmak imkansızdı.
biliyorum canım durumunu . Allah kolaylık versin sana :60:
Yazın iznin yokmu? toplanalım angarada ,austa gelsin :45:

Hayırlı Cumalar :KK200:

Koruma güzelleri tırtingen yapmışız bu hafta ....bakalım begümde durum ne :halay:

1.2 çok be nehir ... umarım şişliktir. 53 üzerine çıkmak değil bu 54 e ramak kalmak olmuş :rolleyes: bu hafta acil önlem paketi ile 53 görmeye bakalım .... hoş belki pzt.kendiliğinden gelir 53.0 ...ödemse bu :KK51:

günaydın kaptanım :KK52:
kilo bildireyrum : 56,8 ne aldum ne verdum:işsiz: amacım hala 55,5 civarında olmak ama ben buralarda takıldım kaldım:kızgın:

Tabii ki de canom :rapci::rapci::rapci: canlanmak iyidir , yağ yakar :KK73: bonusu da aldık ... ne diyorsun bu transfere :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

bi de doldur bakayım boşluğu :confused::confused:

@DelyDoly 80.5/

Oyyy aynuram .... sen hep kimsenin olmadığı saatlere denk getirme ustası idin :KK70::KK70::KK70::KK70: bir de 10 dk da 10 mesaj yazıp , kimse yok diyip çıkardın :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

4 haftada 4 kilo fazla gülüm ... miden kötü olduğu için karbona en zararsız hali ile yönel ... kepekli galeta , sunta , wasa tarzı ile ... yanına bir kaç kuru meyve ...badem ceviz ile tüm ara bulantılarını keser
şeyyy...ımmm şimdi bi sürü bahane üretirim sana ama en samimisini söyliyim o kadar saçma bi haldeyim ki kilonu düşünmüyorum bile...miydem bulanmasında diye yiyorum.sonra onu hazm etmek için uğraşıyorum...yanı bi kısır döngü...bu gün kendimi azcık iyi hiss ediyorum galiba sanırsam..

elifcim dogru söylüyorsun gerçekten zor ya
benimkisi sadece bi düşünce ama bakalım daha zamanı var

ay iyi cesaret ya 5. çocuk ne diyim bunları birde büyürüp okutması vs var
banum senin ve ausun şu an tam Zamanı bebiş için treni kaçırmayın ;)

Cık, kem küm :KK70::KK45:
Bayramda almışım 1 kilo . Tatilinkinide ekleyince diyet ve spor yolu göründü . Ama sıkı diyet yok şimdilik miktar olarak çok yiyorum ilk etapta onu ayarlıycam . Normal düzenime dönücem inş ramazan bayram derken düzen şaştı ..

Hafta sonu yine nigdedeyim inş . Evi döşeyip oturmadan su başmış duvarlar parkeler rezil olmuş :KK43:. Bir sürü iş .. Can sağlıgı olsun bakalım ...
:eek:geçmiş olsun @aeben abla

şeyyy...ımmm şimdi bi sürü bahane üretirim sana ama en samimisini söyliyim o kadar saçma bi haldeyim ki kilonu düşünmüyorum bile...miydem bulanmasında diye yiyorum.sonra onu hazm etmek için uğraşıyorum...yanı bi kısır döngü...bu gün kendimi azcık iyi hiss ediyorum galiba sanırsam..
Buraya daha çok gel aynuram bu seni düzene sokacaktır ;)

Sıcak su bi yerden alıyor ama kalorifer tesisatımı başka yermi bulamadık bi türlü parke altından almış alacagını 3 odada aynı :KK43: deme ya duvarlar parkeler berbat olmuş ... Bulamadıkta kaçak nerden sıcak suyun basınç pompası çalışıyor su bir yere akıyor ama nere :KK45: ...

geçmiş olsunnn aben ablaa :KK17::KK17::KK17: çok kötüdür ya su baskını

günaydın kaptanım :KK52:
kilo bildireyrum : 56,8 ne aldum ne verdum:işsiz: amacım hala 55,5 civarında olmak ama ben buralarda takıldım kaldım:kızgın:

Aferin evlaaaat .... valla koruma güzellerinin medar-ı iftiharı oldun .... gördün mü nehirle beni :KK49: hele nehiri :confused:

Sen ilk ay kötü oluyorum sonra düzeliyorum demiştin ama ... demek toparlanıyorsun bu ara

@Ausencia güzelimm @Bonus cann yılın transferii olmuşşş inşallah azmii daim olurr ve hep birlikteee fit hatunlar oluruz :KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37:

kilo ?:KK59::KK59::KK59::KK59:

yaaa şurdan hamile ve sürünen biri olarak diyorum yapmayın etmeyin kızlarrrr...elinizdekiler yiter yaaa...hele 2çocuk varsa 3.e hiiiç gerek yok:kusmuk:
Dedi ve sustu :sopa:
Birde bebeşi kucagına aldı yapın yapın 3. 4. Dedi :D

Senide görücem 3. Yü isterken :D:60:

Aferin evlaaaat .... valla koruma güzellerinin medar-ı iftiharı oldun .... gördün mü nehirle beni :KK49: hele nehiri :confused:

Sen ilk ay kötü oluyorum sonra düzeliyorum demiştin ama ... demek toparlanıyorsun bu ara

teşekkür ederim babam:cool::KK60:
nehiri gördüm tatil dönüşü düzensiz yemek yemek ve dün akşamki stres, geç uyku bu günlük tartıya böyle yansımış olabilir bana kalırsa geçici bir durumHoppa
sende pik yapmışsın :-)ama toparlamışsın:KK9:

Gülcen ama tartılmadımm :D :D :D :D eyicee saldımm bennnn cuma sanmıyorum bugünü kardeşimin izin günü çocugu kahvaltıyaa uyandırdım:deli::deli::deli::deli::deli::deli: sabahın köründee bu araa eyice uçtumm ben :D :D

Back
X