Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende yürürdüm ama bebelerin 3/4 ayaktaGunayfinnnn
Dukkani bn acayim
Suan tempolu yuruyusun yarim saati dolmak uzere
Sabah sabah spor gibisi yokmus yahu
Mis mis iansanin yurudukce yuruysesi geliyor.
Bende yürürdüm ama bebelerin 3/4 ayakta
Eşin öğretmen mi benimkiler kacta yatarsa yatsın durum bu maalesef bizde aksam parka çıktık ustelik uyuduklarinda saat 23:30 neyse saglik olsunGec yatti benimkiler bide aksam parkta yoruldular uyuyolar simdi.
Aksine babasida sinavda gorevli bende cikamiyorum su an. O evde oldugunda haftasonlari sabahlari degerlendiricem ins.
Eşin öğretmen mi benimkiler kacta yatarsa yatsın durum bu maalesef bizde aksam parka çıktık ustelik uyuduklarinda saat 23:30 neyse saglik olsun
Benim esimde öğretmen dünde sinav görevindeydi ondan sordum :)Hadi ya her cocugun yapisi ve aliskanligi farkli iste.
Esim mudur yardimcisi :)
Ablam spor aletleri dakikan kaçtır aşağı yukarı dakika koymazsanız point yok![]()
Ablacım ancak 5_10dk arasıdır bıdaha bakarım. Ben evden cıkınca. Bakıyorum saate
Patates kızartım cocuklaraAllahim sen haftasonu kahvaltilarinin rehavetinden beni ve butun arkadaslarimi koru.... Amin
Patates kızartım cocuklarakorunmak zorundayiz
![]()
Günaydınnnn
Kahvemi aldım geldim ... 3 te yattım ...4:30 ta kabusla uyandım kan ter içinde . Bi baktım şu yaşına kadar belki de ilk kez yusuf yanımıza gelip uyumuş ... o da kabus görüp korkmuş uyku sersemi soramadım daha ne gördü diye ..şimdi uyuyor .
Sonra uyku tutmadı 6 da uyudum ...sonra 8 de eşimin alarm çaldı
![]()
Bu sabah ki maceralarım bundan ibaret ... hayr olsun![]()