Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Oyyyyyyyy salak kafam :deli:

Saraycaaaaaaaaaa dün pc den açıp göz ucu ile bakmıştın jillian six pack nanesine ...level 1 i sık kullanılanlara ekledim ...

Bu sabah telden açtım :halay:

Level 2 açmışımmmm :rolleyes: oyyy anammmm dün bunları görmemiştim dedim .... bazılarını yalan yok yapamadım derken nihayet level 2 olduğunu çakozladım :KK73:

Ayyyy .... pertim :ruh:

2 dk bi duş aldım şimdi kahvaltı hazırlayayım .

@Ahu060812 Jillian six pack level 2 kaytarmalı 15 dk

Jillian six pack level 1111:) 35 dk

50 dk spor... Allah bereket versinnnn .

Heee tartı bildirimi spordan önce ...spordan sonra az dinleneyim yine tartılırım :confused:

Eki Görüntüle 2017467

:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:

Geçen Hafta 57.8
Bu Hafta 55.8
Fark 2 kg.
Yüzde % 3.46

Hadi bakalım ayağımı da sürttüm .

1 saate gelirim :KK55::KK15:
Harikasın maşallah
Gunaydin hayirli cumalar

Kilom
Gecen hafta 59.5 kg
Bu hafta 58.2 kg
Fark 1.3
Yuzde 2.18

Halam son dakika golunu atti gitti dune gore 300 gr artiyim

Hazirlanayim da ise gideyim. Gorusuruz inşallah
Çok iyi canım ya maşallah
Günaydıııııın. Bol eksili bir Cuma olsun hepimiz için:KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:
Kilo Bildirimi::halay::halay::halay::halay::halay::halay:
Geçen Hafta: 74.3
Bu Hafta: 71.4
Fark: 2.9
Yüzde: 3.9(sanırım)
:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:
Vaavv vav diyorum canım tebrik ediyorum maşallah
neden değiştiriyosunuz evinizi satıldı mı ?

değişmesi mümkün şeyler için can sıkmaya değmez
çocukların lafınada bakma onlar koşup oynayacak yer arıyo alanları daraldı diye öyle demişlerdir

:skandal:
ne yaptın sen kaptanım 55 kilo minnak kaptan mı :63:olur kaptan dediğin enine boyuna heybetli bişey olur:confused:
tebrik ederim süper kilo vermişsin:KK9::nazar:

:KK20::KK20::KK20:moral bozmak yok tedavilerini oldukça daha hızlı kilo verceksin,en azından artıda değilsin az olsun eksi olsun,tebrik ederim:KK9::nazar:
İnşaallah canım, elimde değil sinir küpüyüm şu aan
Benim için bu hafta inişli cıkıslı oldu haftaya + 1 kilo ile başladım ancak onları temizleye temizleye geldim çok mühteşem bir sonuć degil ama artıda degilim
Gecen haftaki kilom 81.4
Bu hafdaki kilom 81.0
Fark .400
Yüzdem 0.50 :işsiz:
Tebrikler canım
Canım benim şu an listede değilsin . Cumadan cumaya net kilo bildirimin olması için bu sabah ki kilonu kayıt altına alabilirim dilersin .

:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73: tebrikler morticannnn .... sabah gelmediğin içinde :63::63:

Bende sanırım bundan 10 gibi yapacağım ... sabah sabah zor geldi ... Level 1 değil , 2 zor .

o Hala kazığı 300 gr.dan önümüzdeki haftaya yatırım olur şimdiden :halay::halay:
:halay:

Eflal canım dediğim gibi fırsatın olursa öğlen yemekten önce bir daha tartıl ...sen kahvaltı da etsen ...ilerleyen saatlerde ve wc olunca daha eksi çıkıyorsun ... şişliğin genelde sabah saatlerinde .
Bir öneri diye sunuyorum . Şimdilik 400 gr . alıyorum baz .
Aslında 73 e çıktığını düşünürsek , yine 900 gr gitmiş 4 günle ... zaten çok az verenlerde de bu civarda oldu ... yani çokta hüsran değil canım

Darısı başına canım .... yani yüzdesel olarak :halay::halay::halay::halay:

teşekkürler fatmacım , sende tez zamanda 95 i gör inşallah :KK19:

:KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

sabaha kadar gülsen yeri imiş hedefe :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

tebrikler hayrişim :KK9::KK9:

oooo lalalalallala nın dibini sıyırmışsın resmen :KK73::KK73::KK73::KK73: resmen haftaya 6 lı rakamların sinyali gelmişş

Kız benim heybetim hala var sen merak etme ... kemiklerim iri benim :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Olsun canım benim 200 2oo de olsa o kazulet artılardan hepsi iyidir ...

bak tekrar 52 lere bi şey kalmadı :KK19:
Tamam tartılırım canım
yinede vermişsin tebrik ederim kuzum, moral bozmak yok

teşekkür ederim kuzum, akşam çok güzel bir rakam vardı ama sabaha aynı kaldı maalesef, ödem değilde nedir anlamadım.

teşekkür ederim canım az kaldı inşallah

ooo maşallah kuzum. bireysel 1. sen olacaksın:KK71:

tebrikler tatlım

geçen hafta gayet güzel verdin, buna rağmen yine verdin mortim çoook tebrikler:KK71:

tamam kaptanım sbah olmazsa akşam yapacağım . 3 hafta level 1 diğer 3 hafta level 2 yapılacak bu arada:KK5:
Sağol canım
Günaydın güzellikler hayırlı cumalar

Kaptanım bir gün koltuklarımı aldılar, bir gün arkadaşdaydım akşama kadar, klima takıldı, çamaşırlık takıldı sil süpür bitmedi bir türlü. Bugün de çocukların yatakları geliyor inşallah, odalarını boşaltıyorum. Dün cısları fazla kaçırdım ama şükür -deyim. Ödem gitti hiç değilse

Geçen hafta : 79
Bu hafta : 77,7
Fark : 1,3
Yüzde : 1,65 %
Tebrikler canım
canımmmm bize yaramıyor çook açlık ben test ettim hemde uzun süreee vucud istiyor yemek meta duruyor açlıktaaa ...
Haklı olabilirsin canım, bugünden itibaren normal liste olacak

:KK57::KK57::KK57:
Çokkkk iyi 2 kilo..
55 lere inmissin :super::super:
Maşallah...
Benimde olsun :63::63::63:

Çokk iyi canım Tebrikler.
Haftaya kullanırsın haladan gideni.

Kuzummm niye uzuluyorsun gitmiş işte.
Bi hafta az bir hafta çok verirsin.

Yavrum o sporlara yürüyüşe hakkindi zaten.
Emeginin karşılığı bu işte.
Tebrikler.

Tebrikler canım eksi eksidir inşallah haftaya daha çok gider.

Tebrikler efserim.
Sen bu hafta cok zor sinavlardan gectin.
Sonuç çok iyi bence
Canım ya az veriyorum ya sabitim, bir kere 1 kilo verdim tamam
Günaaaaaydınnn

Öncelikle hayırlı cumalar efenim

Geçen hafta: 66.3
Bu hafta: 65.5
Fark: 800 gr :)
Tebrikler canım

zıbıtmadığınnnnn hallerini yesinler senin :sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:

valla menü mü yazarsın ...

Menü yazamam ama yarışırım mı dersin mortimle ...

Bi şeyler yap delim dolum .. haftaya cumaya hemen deffetmeli ... aayyyyyyyyy ben 79.9 derken :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: derhal bi liste bulalım sana

evet canım , eminim ben haftaya çok güzel sonuçlanacak ... hatta 70 li hanelere hazırla kendini:KK71:
Bencedeee bencde gerçekk yüüzme çarptıı kız hangii ara aldımm bi bilsem :D :D :D :D

Kaptanım bir gün koltuklarımı aldılar, bir gün arkadaşdaydım akşama kadar, klima takıldı, çamaşırlık takıldı sil süpür bitmedi bir türlü. Bugün de çocukların yatakları geliyor inşallah, odalarını boşaltıyorum. Dün cısları fazla kaçırdım ama şükür -deyim. Ödem gitti hiç değilse

Tebrik ederim canım çok iyi:KK9::KK73:
Tebrikler canım eksi eksidir inşallah haftaya daha çok gider.
Teşekkürler canımcım:KK37:
Günaaaaaydınnn

Çok iyi tebrik ederim canım:KK9::KK73:

kızlar @_SARAYCA_ o sporları bizler hemen yapamayız onlar uzun süre yapıyorlar biz bi anda o video açıp aynısını yapmaya çalışıyoruz vücuda zarar veriyoruz yavaş yavaş yapın Allah korusun bir yerimizi incitirsiniz valla ....

haklısın canım ... ben atlata atlata gittim ... ilk video zormuş hiç kasmadım ... ama ikincisine vücudum alışık .

Ayyy güle güle 80 diyecegiz hoşgeldin 70 haneler söyleyeyeyim onlarıda ćok misafir etmiyecegim cabuçak gönderecem :rolleyes:

İnşallah canımmmmm tez vakitte ... sonra 70 lere vedaaa :halay:

günaydınnn canım .... yine hızlı gitmiş :)

İlk hafa suyu ödemi de olsa birazı yağ da kaynamıştır aralara :halay:

Seninle morti olma zamanı geliyor :rolleyes:

süpeeer teklif DelyDoly DelyDoly

Günaaaaaydınnn

günaydınnnnnnnnnnnnnnn :KK200:

Oyyyy benim mimuparem nihayeeeeet 65 lere gelmiş miiiiiiii :KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:

tebrikler fıstığımmmm :KK9::KK9::KK9:

şimdi vaktin var düşün hele ... ablam haftaya da bi gaz böyle veririm , regl yok , şiş yok , seyahat yok dersen ...bekleyelim ... hedef %105 olsun :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ama bu hafta zor dersen atalım bu hafta kepini . sen düşün canım , son gr lar zor gider mi ? bu haftan nasıl geçecek ? stres olmayalım sonra ... böyle 800 le şanımızla mezuniyet olsun ya d a

Hayırlı sabahlar, hayırlı Cumalar mübarek arkadaşlarım benim :KK200:
Beni en çok mutlu edecek, kendimi sevdirecek şey zayıflamak oluyor, buna da sizler vesile oluyorsunuz ya o yuzden size yüzümde bir tebessümle sizleri mübarek arkadaşlarım diye anıyorum dualarımda :KK36:

SEVİYORUM SİZİİİİİİ:KK15::KK15::KK15::KK15:

:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:

Hayırlı cumalar güzel gülüşlü , güzel yüreklimmmm

sende seviliyorsunnnnnn:KK15:

@Ahu060812 Jillian six pack level 2 kaytarmalı 15 dk

Jillian six pack level 1111:) 35 dk

50 dk spor... Allah bereket versinnnn .

Heee tartı bildirimi spordan önce ...spordan sonra az dinleneyim yine tartılırım :confused:

Eki Görüntüle 2017467

:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:

Geçen Hafta 57.8
Bu Hafta 55.8
Fark 2 kg.
Yüzde % 3.46

Hadi bakalım ayağımı da sürttüm .

1 saate gelirim :KK55::KK15:

anaaaammm bu ne ya bu ne eeeeeee:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Bakalim kuzum insallah haftaya yansımaz :KK19:
Bu hafta veremeyen arkadasları daha iyi anladım rabbim hiçbirimizin emegini boşa çıkartmasın :KK51:
Aminnnn ben işte bu yüzden yıldımmm emeğimin karşılığını alamadım çook sabrettim geçtiğimiz aralık sonuda başlamıştım diyetime çoook sabrettim... veeee inann kaçamak yapmadım çook nadirdi o dönem kaçamaklarım ama gitmedi kilooo yıldım nisandan sonra cozuttum içimden gelmedi artık... artı diyetimin yanında ayağımı belimi incitecek kadar sporda yaptım ... sonuç istediğim gibi değil bırak istediğimi istediğime yakın bile kilo veremedim işte bu yüzden yıldımmmm sıkıldım yoruldummmm motivem bozulduuu evet ramazanda bi 66.800 gördüm sonra yine artılardayım işte birazdan kilo bildirimi yapacam zaten ...

Back
X