- 8 Aralık 2011
- 45.737
- 166.567
- 798
Diyet için oda bir hediyeBizimki de bana pazardan bo yesillik alip geliyor.))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Diyet için oda bir hediyeBizimki de bana pazardan bo yesillik alip geliyor.))
Sabah tartılayım kuzum şimdi haliyle fazla cıkıyorumŞimdi geçmişe uçacağım , çıkana kadar zaman geçer :) son mesajda efser tartı değiştirmiş sanki onu okudum .
Efser im şimdi hem eski tartınla hem yeni tartınla tartıl . aradaki farkı bana yaz .
+ olan farkı tartı değişikliği olarak hem geçen haftaki kilona hem diyete başlangıç kilona ekliyoruz güzelim .... böyle listede kilo almış gözükme hatasını kaldırmış oluyoruz .
Paylaşımın alanına da atıyorum +1.5 tartı farkı olarak not düşerek listeyi yayınlıyoruz .
sen şimdi ikisi ile de tartıl , fark kaçsa onu bana yaz .
Abla bende cok severim pazar gezmey.Diyet için oda bir hediyebenimki pazardan nefret eder pazara sokamam bende bayılırım semt pazarlarına bir türlü girmez kuzum
tek giderim bazen
![]()
Ausencia tamam sen de yapmayacakmışsın madem
@_SARAYCA_ beni gaza getiriyorsun cancağızım
Bugünki menümü de yazayım. Dükkanı erken kapattım
Uyanınca(07:00)
şekersiz kahve
2 gün kurusu
Kahvaltı(09:00)
1 yumurtadan mantarlı biberli omlet
4 zeytin
1 kk peynir
1 dilim çavdar ekmeği
Arada yeşil çay ve hibisküs şerbetim var
Öğlen(13:00)
Bir parça tavuk ızgara
ayran
salata
Akşam(16:00)
bamya yemeği
yoğurt
Su:3 lt
Spor: 1 saat yürüyüşAusencia
Ahu060812
Bugünkü menüm
Sabah
1bardak limonlu su
1 yumurta biraz peynir
2 dilim tam tahıllı ekmek
Çay
Ara 1salatalık biraz domates ne alaka bimiyorum
1 kahve
12 kiraz
Öğlen isotlu yogurt 1 kase
1 salatalık 1 fincan civam percemi
Sonra tekrar kahve
Aksam
1 tabak zeytinyaglı kabak
1 kase isotlu yogurt
1 dilim tam tahıllı ekmek
Ara
Salatalık
Dagınık menüm![]()
Sabah
1 yumurtadan tel peynirli omlet
Tulum peynir
Roka ve biraz yeşil biber
1.5 dilim kızarmış tambuğday ekmeği
1 bardak çay
Öğle
1 tabak Tavuklu salata
Yoğurt
Akşam Yemeğinden Kısa Süre Önce
Yarım şeftali
3 kuru incir
Akşam
1 tabak yoğurtlu semizotu salatası
Su 3 litre olacak bugün
Menumu yazayim.
Kaptanim ve sevgili arkadaslar simdiden affedin.
Insallah daha da olmaz.
Sabah
1seftali 4kuru kayisi
Kahvalti 10.40
Bi dilim kepekli ekmek
El ayasinin yarisi kadar kepekli ince koy ekmegi
2 zeytin
Domares
Yumurta salatasi bol acili
Ara
Bi elma
Bi iki catal karpuz
Biraz fistik
Aksam18.000
Bi tabak acili ciger
Bi kase yogurt
Bi iki lokma koy ekmeginden
Spor daha yok yarim saate yapicam.
Su 2litre olur yatasiya
Yazdığını okudum okudum... ve tıbbın benim yüzümden caresiz kalmasına gönlüm razı olmadıMaziye gittim nanamın bir tavsiyesi vardı bana onu yapmaya karar verdim. Liste aşağıda, haydi bismillah
![]()
iyi akşamlar kızlar
sabah 08.30
1 dilim tulum peyniri
7 zeytin
1,5 dilim siyez ekmeği
domates acur
ara 11.00
10 fındık
öğlen 12.30
salata
(avuç içi kadar ızgara balık,haşlanmış 1 er yk siyez bulguru ve y. mecimek, çiğ ıspanak, nane, domates, keten tohumu, kapari)
ara 15.30
5 çiğ fındık
1 kayısı
1 bardak kefir
akşam 19.00
1 imam bayıldı
1 servis kaşığı glütensiz makarna
salata
ara 21.00 de olacak
1 bardak kefir içinde zerdeçal, zencefil, tarçın
2,75 lt su
50+20= 70 dk tempolu yürüyüş
akşam bol limonla birlikte maden suyu içilecekAusencia
Ahu060812
Halam teşrif etmek üzere...
İnşallah leslie yapmama engel olmaz...
Gerci biz çok iyi anlasiriz..
Uzmeyiz birbirimizi![]()
![]()
![]()
Bende çok severim kuzum bayılırım oraların pazarları daha renkli bizimki o kadar olmasa da yine sepzenin en tazesi:)ama eşim marketin o börsümüs sebzesine daha çok hevesliAbla bende cok severim pazar gezmey.
Hele burda kadikoy semt pazari var. Girince kendini kaybediyorsun![]()
Sabah tartılayım kuzum şimdi haliyle fazla cıkıyorum
Birde kafam karıştı iyice bir deneme süreci yapayım burdaki arkadaşlarada bir danışayım bakalım ne olacak :/
Bunun bir benzerini kullandım daha önce ilk diyet deneyimlerimde memnüdüm üzerinde hoplanildı servise filan gitti olmadı yağ ölcümu yapıyorSabaha güzel eksilerle uyanacaksın eminim ben hayrişim ... akşam sebze olması isabetli olmuş .
Yok canım şu koltuktan karşı koltuğa adım atacak halim yok , bugün spor tırt bende
dağınık ama cızsız efserim ....
hadi yeni tartınla efsane dönüş bekliyorum senden bu hafta
sende sabaha o şiişliği atıp uyancaksın gör bak .
bu menülere artı gelmez , utanır
neden bu kadar af diledin ki nisacım ... yorgunum göremiyor muyum diye bir daha okudum ama ben menünde skandal bir şey göremedim .
ekmekleri diyorsan toplam 2.5 dlm kadar olmuş ki ... çokta sorun edilecek bir durum değil.
hem dolma hem patates aynı öğünde güzel olmamış vampirim ama hem öğlen olması hemde akşam telafisi ... kapamış o açığı .
sporda![]()
bu arada sen beni kpss günlüğüne yanlışlıkla etiketledin galibaşimdi baktığımda aynaa etiketli :))
hadi bismillah
oooo bugün yürüyüş güzel ...
tartın hala oynamıyorsa fulya , banu gibi kefirden şüpheleneceğim ve bir süre ara vermeni isteyeceğim .
çünkü düzenli menülerinde artının artık yok olması lazım ...
güzel günde gelmiş hala ... cumaya şanslısın pınarım
Tamam kuzum ama akşam biraz şişlik olur sabaha bildiririmcanım önemli olan fazla çıkman değil , aradaki farkı öğrenmemiz .. yine de sabah dersen sabah çık ... ama unutma .
bize eski / yeni arası fark lazım sadece ...isterse yenisi 83 göstersin yani .
Sabaha güzel eksilerle uyanacaksın eminim ben hayrişim ... akşam sebze olması isabetli olmuş .
Yok canım şu koltuktan karşı koltuğa adım atacak halim yok , bugün spor tırt bende
dağınık ama cızsız efserim ....
hadi yeni tartınla efsane dönüş bekliyorum senden bu hafta
sende sabaha o şiişliği atıp uyancaksın gör bak .
bu menülere artı gelmez , utanır
neden bu kadar af diledin ki nisacım ... yorgunum göremiyor muyum diye bir daha okudum ama ben menünde skandal bir şey göremedim .
ekmekleri diyorsan toplam 2.5 dlm kadar olmuş ki ... çokta sorun edilecek bir durum değil.
hem dolma hem patates aynı öğünde güzel olmamış vampirim ama hem öğlen olması hemde akşam telafisi ... kapamış o açığı .
sporda![]()
bu arada sen beni kpss günlüğüne yanlışlıkla etiketledin galibaşimdi baktığımda aynaa etiketli :))
hadi bismillah
oooo bugün yürüyüş güzel ...
tartın hala oynamıyorsa fulya , banu gibi kefirden şüpheleneceğim ve bir süre ara vermeni isteyeceğim .
çünkü düzenli menülerinde artının artık yok olması lazım ...
güzel günde gelmiş hala ... cumaya şanslısın pınarım
Tamam kuzum ama akşam biraz şişlik olur sabaha bildiririm![]()
Ilk defa yorgunum dediğini okudum canım...
Dinlen bari bugün...
Evettt cumaya biseycim kalmaz :))
tamam beni sersem yapan şeyi buldum ... eve dönüş yolu boyunca güneş istikametine gözüme vura vuraaaa araba kullanmak ... nefret ederim .. böyle bi büyük bitirmiş gibi şuan kafam![]()
Şuan tek kafama yatan her yerde aynı tardıyor bazen küsüratlar olsada 1 kiloyu geçmiyor ....hadi bakalım , güzel olacak güzel ... belki bir iki kilo geriden başlamak seni üzecek gibi olsa da ..en azından doğru bir tartı ile tartılacaksın artık ...
tartı önemli çok .
Yaa çok kötü ve inanılmaz tehlikeli cok fazla kazaya sebebiyet verir bilirim.
Rabbim korusun.
Ben bi dönem sabah tam doğarken akşam tam batarken denk geliyordum kabus gibiydi.
11 Temmuz 2017
Kahvaltı:
Yaban mersinli yulaf lapası
1 bardak hibiskus çayı
Öğlen:
Kaburga etli ve peynirli ufak bir sandviç (bugün çok fazla açlık hissettim akşama yüklenmemek için öğlen biraz yedim bir de çorbamı unutmuşum o yüzden mecburen bir alternatif olarak bunu seçtim, ama boyutu çok küçüktü)
1 bardak ayran
Ara:
İnce bir dilim ananas
Akşam:
4 yemek kaşığı zeytinyağlı kabak yemeği
2 yemek kaşığı yoğurt
Bir kupa yeşil çay içeceğim şimdi de, belki yine biraz böğürtlen yerim. 1,5 saat yürüyüşüm de yapıldı.Ahu060812
Evet canım ya .. şehir içi de değil kullandığım yol havuza giderken .
ne gözlük ne güneşlik kar etmiyor .... tam dikine dikine![]()
Şuan tek kafama yatan her yerde aynı tardıyor bazen küsüratlar olsada 1 kiloyu geçmiyor ....