- 11 Ocak 2014
- 9.900
- 47.341
- 498
- 33
Bana vurdu o ergenlik uzun dönem yaptım ben ergenliği urfada başladı Sivas'ta bitti şükürÇokcukların kadınların aklına bilgilendirecegiz diye soktular öyle olmsada öyle olmak zorundaymışız gibiyiz bende düşünüyorum bu ergenligi meletini ben niye bilmedim hatta evlendim niye karekterim degişmedi simdi 9 yaşında başliyolar aman ellemeyin diye biz 9 yaşında dünyanın celik cömlek oyunundan zanederdik....

Şaka bir yana çevre çok etkiliyor. Sizlere çocuk olma ya da genç olmaktan çok başka sorumluluklar yüklendi. Bu da ergenliğin sızlanmalarına pek fırsat bırakmıyor haliyle.
Ben de evin büyük kızı hep abla. Arkamda 2 genç kız adayı. Ne yapsam aynını yapıyorlar. Anne yarısı diyerek büyüdüm. Hata şansım yoktu. Ama üniversiteye bi geldim cozuttum. Gezmeler tozmalar, evin yolunu unutmalar. Okulu bırakmaya çalışmalar. Saçı maviye turuncuya boyamalar... Neyse ki ailem anlayışlıydı. Güvenleri tamdı bana. O süreçte takip ettiler ama müdahale etmediler. Yavaş yavaş oturdu bişeyler. Tee 2 yıl önce babam dedi sen olmuşsun artık. Adam oldun çok şükür diye