- 11 Ocak 2014
- 9.900
- 47.341
- 498
- 33
Ve bazı ülkelerde bir kadın suç işlerse regl olduğunu söylemesi hafifletici sebepBacim regli kadin karsidan gelen arabayi oldugu hizdan daha hızlı görurmus..sirazemiz kayiyor..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ve bazı ülkelerde bir kadın suç işlerse regl olduğunu söylemesi hafifletici sebepBacim regli kadin karsidan gelen arabayi oldugu hizdan daha hızlı görurmus..sirazemiz kayiyor..
Aynen efserim balkondan iceri kactim o kadar yakin ve gürültülü..herseyi abartiyoruz milletce..Bu millet ne zaman uskanacak anlamadım daha kaç can alacaklaki akıllari başlarına gelsin...
Silah eğlence aracı degil bir şavaş icin icat edilmiş düşmandan koruma aracıdır hoş hiç olmasada olurmuş
Bunu anlamak ne kadar zor ya
msj tekrariBu millet ne zaman uskanacak anlamadım daha kaç can alacaklaki akıllari başlarına gelsin...
Silah eğlence aracı degil bir şavaş icin icat edilmiş düşmandan koruma aracıdır hoş hiç olmasada olurmuş
Bunu anlamak ne kadar zor ya
Bacim regli kadin karsidan gelen arabayi oldugu hizdan daha hızlı görurmus..sirazemiz kayiyor..
Anlamak mumkun mu akli sira egleniyor baskalarini tedirgin ederek..Niye böyle insanlarımız anlamıyorum yahuu kaç kişi öldü o düğünde atılan silahlardan..
Yaaa oyleymis..bir uzman anlatmisti tv de..Bunu ilk defa duydum..
Ama regl sırasında burunlarimizin çok hassas olduğunu duymustum.
K9 gibi yanii tövbe Estağfurullah :))))
Evet oyle..iyi firsat aslında:)))Ve bazı ülkelerde bir kadın suç işlerse regl olduğunu söylemesi hafifletici sebep![]()
Bu yaradılışın fitratında olan bir sey düşünüyorumda...Bacim regli kadin karsidan gelen arabayi oldugu hizdan daha hızlı görurmus..sirazemiz kayiyor..
Hallerimiz var beni anla her yanım şiş şiş gelgitlerim var benim diyorduCem yilmazin gosterisi geldi aklima regl hakkindaki :))
Korktugumdan onlari yazmadım bari az yamulurum dedim ondanödem vaaar, huysuzluk vaaaar, mutsuzluuuk vaaar, pms ye bağlı migren vaaar, halsizlik vaaaar, iştah açıklığı tatlı krizleri vaaar, siniri stresi vaaaar....
Ablamı yalnız bırakmıym beraber çarpılalım dedim![]()
Ve bazı ülkelerde bir kadın suç işlerse regl olduğunu söylemesi hafifletici sebep![]()
Aynen mesela ben ergenlik nedir bilmedim..fizyolojik degisimlerle anladim sadece..yaptigimuz hicbirseye aman dokunmayalim ergenlikte denilmedi..yada cocugun psikolojisi bozulmasin diye cumleler duymadik..oyle büyüdük gitti..simdi aman cocuk etkilenmesin aman ergenlikte diye diye çocuklarında dengesini bozduk..biz yaptik yani..Bu yaradılışın fitratında olan bir sey düşünüyorumda...
Bizmi abartıyoruz hani bazı seyler öyledir ama öyle diye diye insanların beyinlerini karıştırdıkları gibi vucüt anatomisini pskolojik olarak o halemi soktular ben annanemin ayy bir mepoza girdim bir mepoza girdim su kaynatiyorum dedigini duymadım annemin amanda ne şistim dedigini duymadim yada onlar bu durumu rastgele yaşadılar yada biz boyut degiştirdik
Çok mantıklı cidden, benimde gözüm dönüyor . Kavgaya çok meyilli oluyorumVe bazı ülkelerde bir kadın suç işlerse regl olduğunu söylemesi hafifletici sebep![]()
aaa, sevindim senin adınaKizlar cevuz suyunda 3.günüm.ve 3 gun ayni sey oldu..iciyorum bikac dk sonra karnim agriyor sanci ve wc...
Cem yilmazin gosterisi geldi aklima regl hakkindaki :))
HatırliyorumHallerimiz var beni anla her yanım şiş şiş gelgitlerim var benim diyordu![]()