Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tam zamanında gelmiş artık kendi teklif ettiği icin tripte yapamazkomşu kahvesi de icildi...
havada serin yağmur yağdı mis gibi ... utu de yapayım
ha benim spor ekurusu geldi
sabah kalkıp yürüyelim
lütfen dedi kilo aldım dedi
tek yürümüyor dedi ..
bende iyi madem dedim
biraz takılayım bakalım
nasılsa bantta bozuk
aksamda lesile yaparım
Ausum orasi o kadar uzak ki bana..hic gitmedim :) ben seni evimde agirlasam nasil olur :))Sedacım güzelim biz şunu farkettik ki , ne kadar buraya vakit ayırabilip , iki kelam yazıp gaza gelebiliyorsan .... o kadar diyetinle ve sporunla barışık oluyorsun ...
Uzak kalma yani canım .
Geçmişi okuma kuralı prosedürde var .
Ben takılmıyorum o kadar o kurallara bir kaptan olarak .
Düzenli menü , spor bildirin ...adınızın etiketli olduğu mesajları lütfen okuyun .. onun dışında anı yakalayın .
Vakti olan tabii ki de okusun , belki dedikodusunu yapmışızdır
BU hafta rakiplerin çok iddialı.... senden de aynı iddiayı görmek istiyorum .
He bi de mesajımı okuduğunu bileyim o bana yeter
Hedefi yüksek tutacaksın , sonra gelse gelse çeyreği gelecek zaten bize
Sağlıksız bir kahvaltı olmuş .. önmüzdeki günlerde çok çok sıkı sarılman lazım bu işe .. relaks relaks ...
protein doyurucudur .... bence de miktarları kafi ise bugünlük akşamı es geçebilirsin .
Ecemmmmmmmmm görmeliydin beni bacımmmmvallaha da denedim ...oldu mu ? tabii ki de olmadı
Proya geeeeeeeeeeel .... menü gayet afilli , şık . Ben burdayım diyor .
Spor da gayeeeet güzel
eflal 200 gr daha yakar mıyız diye canımız çıkıyor burda ... yani kısır yedimifadesi beni üzüyor ..
Bunu bir kaçamak sayılacak boyutta yedi isen , telafisini de akşama yapmalısın .. yok azdı , öğlendi vs..diyorsan da .. tartın söyleyecek onu da .
Diyet gerçekten ciddiyet istiyor ... zaten zor yakıyorsun ... yok inan çok büyük bir cız yemişsin gibi yazıyorum sanki ama ondan değil ...ifade beni kızdırıyor .. zor verdiğin , çok stres olduğumuz için hafta boyu .
Ağustosta gel kadınlar plajına uçurayım seni bacımmmm![]()
Kız ne biliyim ben onların plankların dakikası olduğunu bende onları 2 set bir dakika falan diye hesaplıyordum.neyse artık geçmişe mazi derlerNe münasabetbu fikri ortaya atan @MorVampirella saygı ve hürmetle anıyorumm
![]()
ahu inan intervallisinden kond. bisikleti öyle yapmak için yaptım , yormadı ama egzersizlerde yeminle parkeye terlerim düştü . evde sıcaaaaaak
he planklarımın da dk sını yazıyorum zaten ..ilki 2 dk ... diğer ikisi 1 er dakika ...2*1*1 toplam 5 dk plank ...
anaaaaaaaaaaam sen benim plankları hep yanlış mı hesapladın gitti 10 point
akşamını çok sevdim .
pişmiş dometesin diyette etkisi çoktur .
bende yapayım yarın dometesli peynirli bi şey sabah
Canım seslerini duymaya tahammülüm yok hem de büyük oğlum sürekli gitmek istiyor hemen hemen her gün, istemiyorum bende.Nego canım sen kv eyvallahım olmaz benim dememiş miydin yanlış hatırlamıyorsam o zaman neden bu kadar takıyorsun boşver evinde mutlu olmaya bak onlar sonucta evin dışında kalıyor
Bende semizotlu yoğurt yiyince aynı hissiyatı yaşadımYalnız cacık şişirdi mi ne![]()
bi douygunluk hissi ki sana dana yemişim![]()
Ausum orasi o kadar uzak ki bana..hic gitmedim :) ben seni evimde agirlasam nasil olur :))
Kız ne biliyim ben onların plankların dakikası olduğunu bende onları 2 set bir dakika falan diye hesaplıyordum.neyse artık geçmişe mazi derler
Laf aramızda 2 dakika plankı nasıl duruyorsun kaptaniçem popo havadamı yoksa...aynada dururken bak popo kalkıyorsa olmuyo
16 haziran
Kahvaltı : Sucuklu yumurta, peynir, domates, salatalık, 2 etimek
Ara: 1 dilim karpuz
Öğlen : 1 tabak kısır, 2 kaşık yoğurtlu buğday
Kaptan kırk pınarın ağası da baş pehlivanıda belli olmuş
Bende semizotlu yoğurt yiyince aynı hissiyatı yaşadım![]()
Birazdan da dışarı çıkacam. Orta tempoda yürürüm 1- 1.5 saat![]()
Kaptan sen ve igde bu 30day shred videolarını nerden buldunuz bide memnunmusunuz aslinda igde bir aciklama yapmisti ama ben pek isimlerine aşina olmayınca jillanmiydi bu muydu hatırlayamadım uzun olan
İyiki bugün spor yapmıyorsunBirazdan da dışarı çıkacam. Orta tempoda yürürüm 1- 1.5 saat![]()
Anam bu 30 day seyside jillanmis cehalet isteCanım biz bi ara yazıştık kızlarla da ben hülya diye yazınca görmemen normal :)
o tarihlerde begümde orada olacakmış , white zaten antalya da ... buluşuruz nasipse ... yani bi zaman bulup bi kahvelikte olsa görmeden gitmek istemem
Teessüfbelki 1 sn yukarı çıkıp titrememi azaltıyorumdur o kadar
valla zangır zangır ahu ...
Güzelmiş... bulgur ve buğday şişirmediyse ..sağlıklı da .
ben ilk kez bir jillian videosuna bu kadar ısındım .
Belli ki 30 u tamamlarım .
heee benim pehlivanda yola çıkmış
ne güzel bir his ama değil mi
Antepia27 da yaşamıyor mudur bu hissi acaba
![]()
Jillian canım .... ben six pack mi ne onu yapıyordum da sevemedim .. bu 30 days e yeni başladım sevdim ben .
Kardiyolu arada onlar bana mola gibi oluyor .
https://www.izlesene.com/video/jillian-michaels-30-day-shred-level-1/9918609
Di mi gerçekten çok güzel.. Bugün tüm hareketleri tam yaptım. Bir tek şınav çekemiyorum tam olarak. Sağ omzum sıkıntılı. Bu bittikten sonra neye başlasam acabaCanım biz bi ara yazıştık kızlarla da ben hülya diye yazınca görmemen normal :)
o tarihlerde begümde orada olacakmış , white zaten antalya da ... buluşuruz nasipse ... yani bi zaman bulup bi kahvelikte olsa görmeden gitmek istemem
Teessüfbelki 1 sn yukarı çıkıp titrememi azaltıyorumdur o kadar
valla zangır zangır ahu ...
Güzelmiş... bulgur ve buğday şişirmediyse ..sağlıklı da .
ben ilk kez bir jillian videosuna bu kadar ısındım .
Belli ki 30 u tamamlarım .
heee benim pehlivanda yola çıkmış
ne güzel bir his ama değil mi
Antepia27 da yaşamıyor mudur bu hissi acaba
![]()
Di mi gerçekten çok güzel.. Bugün tüm hareketleri tam yaptım. Bir tek şınav çekemiyorum tam olarak. Sağ omzum sıkıntılı. Bu bittikten sonra neye başlasam acaba![]()