Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

komşu kahvesi de icildi...

havada serin yağmur yağdı mis gibi ... utu de yapayım

ha benim spor ekurusu geldi
sabah kalkıp yürüyelim
lütfen dedi kilo aldım dedi
tek yürümüyor dedi ..

bende iyi madem dedim
biraz takılayım bakalım
nasılsa bantta bozuk
aksamda lesile yaparım
Tam zamanında gelmiş artık kendi teklif ettiği icin tripte yapamaz

Sedacım güzelim biz şunu farkettik ki , ne kadar buraya vakit ayırabilip , iki kelam yazıp gaza gelebiliyorsan .... o kadar diyetinle ve sporunla barışık oluyorsun ...
Uzak kalma yani canım .
Geçmişi okuma kuralı prosedürde var .
Ben takılmıyorum o kadar o kurallara bir kaptan olarak .
Düzenli menü , spor bildirin ...adınızın etiketli olduğu mesajları lütfen okuyun .. onun dışında anı yakalayın .
Vakti olan tabii ki de okusun , belki dedikodusunu yapmışızdır :deli:

BU hafta rakiplerin çok iddialı.... senden de aynı iddiayı görmek istiyorum .
He bi de mesajımı okuduğunu bileyim o bana yeter
:rolleyes:

Hedefi yüksek tutacaksın , sonra gelse gelse çeyreği gelecek zaten bize :rolleyes:

Sağlıksız bir kahvaltı olmuş .. önmüzdeki günlerde çok çok sıkı sarılman lazım bu işe .. relaks relaks ...

protein doyurucudur .... bence de miktarları kafi ise bugünlük akşamı es geçebilirsin .

Ecemmmmmmmmm görmeliydin beni bacımmmm :KK70: vallaha da denedim ...oldu mu ? tabii ki de olmadı :KK70::KK70::KK70:

Proya geeeeeeeeeeel .... menü gayet afilli , şık . Ben burdayım diyor .
Spor da gayeeeet güzel :KK70::KK70::KK70::KK70:

:KK12::KK12::KK12::KK12:

eflal 200 gr daha yakar mıyız diye canımız çıkıyor burda ... yani kısır yedim :ıslık: ifadesi beni üzüyor ..

Bunu bir kaçamak sayılacak boyutta yedi isen , telafisini de akşama yapmalısın .. yok azdı , öğlendi vs..diyorsan da .. tartın söyleyecek onu da .

Diyet gerçekten ciddiyet istiyor ... zaten zor yakıyorsun ... yok inan çok büyük bir cız yemişsin gibi yazıyorum sanki ama ondan değil ... :ıslık::ıslık: ifade beni kızdırıyor .. zor verdiğin , çok stres olduğumuz için hafta boyu .

Ağustosta gel kadınlar plajına uçurayım seni bacımmmm:KK19:
Ausum orasi o kadar uzak ki bana..hic gitmedim :) ben seni evimde agirlasam nasil olur :))

Ne münasabet :KK70: bu fikri ortaya atan @MorVampirella saygı ve hürmetle anıyorumm :KK70:

ahu inan intervallisinden kond. bisikleti öyle yapmak için yaptım , yormadı ama egzersizlerde yeminle parkeye terlerim düştü . evde sıcaaaaaak :KK71:

he planklarımın da dk sını yazıyorum zaten ..ilki 2 dk ... diğer ikisi 1 er dakika ...2*1*1 toplam 5 dk plank ...
anaaaaaaaaaaam sen benim plankları hep yanlış mı hesapladın gitti 10 point :KK70::KK70::KK70::KK70:

:super::super::super::super::super::super:

akşamını çok sevdim .
pişmiş dometesin diyette etkisi çoktur .

bende yapayım yarın dometesli peynirli bi şey sabah
Kız ne biliyim ben onların plankların dakikası olduğunu bende onları 2 set bir dakika falan diye hesaplıyordum.neyse artık geçmişe mazi derler :-):-)
Laf aramızda 2 dakika plankı nasıl duruyorsun kaptaniçem popo havadamı yoksa...aynada dururken bak popo kalkıyorsa olmuyo

Nego Nego canım sen kv eyvallahım olmaz benim dememiş miydin yanlış hatırlamıyorsam o zaman neden bu kadar takıyorsun boşver evinde mutlu olmaya bak onlar sonucta evin dışında kalıyor
Canım seslerini duymaya tahammülüm yok hem de büyük oğlum sürekli gitmek istiyor hemen hemen her gün, istemiyorum bende.

16 haziran

Kahvaltı : Sucuklu yumurta, peynir, domates, salatalık, 2 etimek

Ara: 1 dilim karpuz

Öğlen : 1 tabak kısır, 2 kaşık yoğurtlu buğday

Ausum orasi o kadar uzak ki bana..hic gitmedim :) ben seni evimde agirlasam nasil olur :))

Canım biz bi ara yazıştık kızlarla da ben hülya diye yazınca görmemen normal :)
o tarihlerde begümde orada olacakmış , white zaten antalya da ... buluşuruz nasipse ... yani bi zaman bulup bi kahvelikte olsa görmeden gitmek istemem

Kız ne biliyim ben onların plankların dakikası olduğunu bende onları 2 set bir dakika falan diye hesaplıyordum.neyse artık geçmişe mazi derler :-):-)
Laf aramızda 2 dakika plankı nasıl duruyorsun kaptaniçem popo havadamı yoksa...aynada dururken bak popo kalkıyorsa olmuyo

Teessüf :63: belki 1 sn yukarı çıkıp titrememi azaltıyorumdur o kadar :KK70: valla zangır zangır ahu ...

16 haziran

Kahvaltı : Sucuklu yumurta, peynir, domates, salatalık, 2 etimek

Ara: 1 dilim karpuz

Öğlen : 1 tabak kısır, 2 kaşık yoğurtlu buğday

Güzelmiş... bulgur ve buğday şişirmediyse ..sağlıklı da .

30 days shred 4. gün yapıldı
10 dk ip atlama Ahu060812 Ahu060812

ben ilk kez bir jillian videosuna bu kadar ısındım .
Belli ki 30 u tamamlarım .

Kaptan kırk pınarın ağası da baş pehlivanıda belli olmuş:KK45:

heee benim pehlivanda yola çıkmış :KK73::KK73::KK73:

Bende semizotlu yoğurt yiyince aynı hissiyatı yaşadım :bicak:

ne güzel bir his ama değil mi :KK19:

Antepia27 Antepia27 da yaşamıyor mudur bu hissi acaba :KK70:

Kaptan sen ve igde bu 30day shred videolarını nerden buldunuz bide memnunmusunuz aslinda igde bir aciklama yapmisti ama ben pek isimlerine aşina olmayınca jillanmiydi bu muydu hatırlayamadım uzun olan

Birazdan da dışarı çıkacam. Orta tempoda yürürüm 1- 1.5 saat:KK53:
İyiki bugün spor yapmıyorsun:KK48:
o tarihlerde begümde orada olacakmış , white zaten antalya da ... buluşuruz nasipse ... yani bi zaman bulup bi kahvelikte olsa görmeden gitmek istemem

Teessüf :63: belki 1 sn yukarı çıkıp titrememi azaltıyorumdur o kadar :KK70: valla zangır zangır ahu ...

Anam bu 30 day seyside jillanmis cehalet iste
Allah kavuştursun

Di mi gerçekten çok güzel.. Bugün tüm hareketleri tam yaptım. Bir tek şınav çekemiyorum tam olarak. Sağ omzum sıkıntılı. Bu bittikten sonra neye başlasam acaba :deli:

Di mi gerçekten çok güzel.. Bugün tüm hareketleri tam yaptım. Bir tek şınav çekemiyorum tam olarak. Sağ omzum sıkıntılı. Bu bittikten sonra neye başlasam acaba :deli:

şınavda bende süper değilim :)

Ben squat girl ü de çok seviyorum ... hem kadının enerjisini de .

Back
X