Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydın kuzucum:KK25: hadi inşallah canım, bizim haftamız olsun bu hafta :KK71::KK5:

Çamaşırımın ilk partı bitti :KK66: ikinciyi atayım bişeyler atıştırıp, kesim ve röfle için kuaföre gideyim :süslü:
Amin inşallah kaçarı yok :KK70:Kolay gelsin canım bende bu akşam yıkayacağım çamaşırlar :temizlik:
Yaşasın yemek yemek diyorsun yane
Söylemiyorum ciğer sağlıklı onun dışında bu hafta yemek görmek istemiyorum:KK70:
günaydın nilişkom :KK36:
yüzeyle ezeceğim deyip ayarı verdin sonrada ballı lokmayla kandırayorsun beni değilmi,bu cumaya görersin sen mortişkom:confused:

Geçen hafta gömdün beni mortim o yüzden bu cuma görersin sen :KK70:çok özlemişim be :KK60:

Kankigiller merak iste siz nerden tanışıyorsunuz yaş grubunuzda farklı:deli:
Diyet topiğinden burada tanıştık başka konudaydık :KK48: Yaş grubuna bakmadan kaynaşmıştık bile sonradan öğrendik biz herşeyi sosyal medyanın en güzel yanı :KK53:sosyal medyadan da takipteyiz mortimin peşini bırakmam :KK55::KK60: begum75 begum75

herkese gunaydin cuma aksamindan beri gelemedim gecmis 700 lerde idi okuyum dedim olmadi. neyse onemli olan bisey varsa yazmanizi rica ederim.
cuma menusu aklimda kaldigi kadariyla
sabah bir tane icli kofte ve yesil cay
ara turk.kahvesi
ogle salata tavuk mantar sote
yagsiz eriste
aksam cok makarna
cumartesi
kahvalti disarda yapildi biraz kacinca
ogle yok aksam sadece birnakse corba vr salata yendi
pazar tek yumurta ile menemen iki dilim kadar ekmek salata domates
ara bir dilim seftali bir kac tane uzum
ogle ve aksam yok gibi yaptigim yemeklerin tadina bakma disinda birsey yemedim.

spor yok bol bol tezmizlik var ayaklarimi is yerinde dinlendirecegim ins

toplam uc gunun kacamagi pazar az findik ezmesi
cumaretsi kahvaltida tahin pekmez bal cuzi miktarlarda. maalesef cok mini bir kase iki top kadar dondurma koymuslardi yemek zorunda kaldim.cok.sukur artim yok bugun itibariyle spora start veriyorum

Kankigiller merak iste siz nerden tanışıyorsunuz yaş grubunuzda farklı:deli:

ececim biz burda kk da tanıştık, enerjimiz tuttu :KK200::KK19:gerçi enerjimin tutmaması mümkün değil ki nası tatlış nası minnoş :KK36::KK200:
şu yaş grubunu falan karıştırmasak diyorum:confused::KK70:

Amin inşallah kaçarı yok :KK70:Kolay gelsin canım bende bu akşam yıkayacağım çamaşırlar :temizlik:

Söylemiyorum ciğer sağlıklı onun dışında bu hafta yemek görmek istemiyorum:KK70:

Geçen hafta gömdün beni mortim o yüzden bu cuma görersin sen :KK70:çok özlemişim be :KK60:

sen kendi kendini gömdün ama:110:ben de +100 deydim ki:bicak:
bende özledim kuzum,2 gün ara fazla geliyo bana :KK74::KK60:

günaydınnnnnn gece 2 de yattım sabah 5:45 de yürümeye gitimm
taş gibi 7600 adımım var :süslü::süslü::süslü::süslü::süslü: akşamda bi leslie patatırımm

1 ay yürüyebiliriz sonra yurt duşındna misafirleri gelicek 1 ayda bana yeter

çok çokkkk diikatt artık pür dikkatttt
Günaydın kuzum çok özeniyorum spora ya şu hafta geçsin de yapmak istiyorum :spor:

ececim biz burda kk da tanıştık, enerjimiz tuttu :KK200::KK19:gerçi enerjimin tutmaması mümkün değil ki nası tatlış nası minnoş :KK36::KK200:
şu yaş grubunu falan karıştırmasak diyorum:confused::KK70:

sen kendi kendini gömdün ama:110:ben de +100 deydim ki:bicak:
bende özledim kuzum,2 gün ara fazla geliyo bana :KK74::KK60:

Evet aramızda elektrik var :KK60::KK200:Sensin o tatlış :KK19:Karıştırmayalım bence de yaş nedir ki :KK16:

Ben kendi kendimi güzel gömerim:KK70:fazla bence de :KK68:

nehir spor gibisi yok cnm ya ben çok seviyorum sporu
eskidende hep sporlar veridm kilollarımı
amaa çalışıp iki çocuku olunca zor olabiliyor vakit yetmiyorr:KK6::KK6:
Bende seviyordum kilolarımı hep öyle verdim tartılarım da sporsuz gitmiyor :KK53:ne güzel yapıyorsun ama maşallah ben daha çocuk yok neler çekiyorum:KK70:
:cool:bırakma kuzucum bende seni bırakmam:KK60:

Bırakma beni:KK19:

Back
X