Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yarım saat var çıkmama dedim geçmiş coşmadan bi ucundan yakalayayım :deli:

nehirnil111 nehirnil111 begum75 begum75 Morticanlar fıstıklar .... benim spor grubumdasınız :halay:

Azıcıkkkkkk yürüyün bi şey yapın yahuuu ... bak haftaya iddialı da başlamışsımız
.

Nare83 Nare83 süper hafta başlangıçı olmuşşşş ... 1 ay bize lokum olur lokummm :KK76:

suspushanimcim suspushanimcim evet o şekilde kısır ya da bulgur pilavı tabii ki de yersin . Ama koskoca bi tabak şişene kadar değil bu bir ... akşam yerine öğle tercih bu iki ... gün içini karbon anlamında dengelemek lazım bu üççç... bir de her gün her gün değil tabii bu da dört:deli:
Bu arada bırak @Lunya Spor yapsın bizim grupta o :halay:

ecemavi ecemavi 5 ayda ben ne olurdum sence :KK70:
:KK70:

saydin78 saydin78 Bu hafta keşke sana bi mortilik yazaydık .... esip geçerdin :21:

herkese gunaydin cuma aksamindan beri gelemedim gecmis 700 lerde idi okuyum dedim olmadi. neyse onemli olan bisey varsa yazmanizi rica ederim.
cuma menusu aklimda kaldigi kadariyla
sabah bir tane icli kofte ve yesil cay
ara turk.kahvesi
ogle salata tavuk mantar sote
yagsiz eriste
aksam cok makarna
cumartesi
kahvalti disarda yapildi biraz kacinca
ogle yok aksam sadece birnakse corba vr salata yendi
pazar tek yumurta ile menemen iki dilim kadar ekmek salata domates
ara bir dilim seftali bir kac tane uzum
ogle ve aksam yok gibi yaptigim yemeklerin tadina bakma disinda birsey yemedim.

spor yok bol bol tezmizlik var ayaklarimi is yerinde dinlendirecegim ins

toplam uc gunun kacamagi pazar az findik ezmesi
cumaretsi kahvaltida tahin pekmez bal cuzi miktarlarda. maalesef cok mini bir kase iki top kadar dondurma koymuslardi yemek zorunda kaldim.cok.sukur artim yok bugun itibariyle spora start veriyorum

Ersesiiii sana yazdığım son mesajı bul oku canım .
Etiketlendiğin mesajları lütfen oku .
Hadiiii start verildi.
Akşam senden bomba menü ve spor bekliyorum .
Bu arada etiket bildirimi geliyır di mi ?
B5nun için tüm geçmişi okumak zorunda değilsin .

Selamlar, selamlar ve yine kocamannnnn selamlar :KK54::KK54::KK54:

:KK36:

Betül bu hafta 78 olacak diyolaaaaa :confused:

Sedacım güzelim biz şunu farkettik ki , ne kadar buraya vakit ayırabilip , iki kelam yazıp gaza gelebiliyorsan .... o kadar diyetinle ve sporunla barışık oluyorsun ...
Uzak kalma yani canım .
Geçmişi okuma kuralı prosedürde var .
Ben takılmıyorum o kadar o kurallara bir kaptan olarak .
Düzenli menü , spor bildirin ...adınızın etiketli olduğu mesajları lütfen okuyun .. onun dışında anı yakalayın .
Vakti olan tabii ki de okusun , belki dedikodusunu yapmışızdır :deli:

BU hafta rakiplerin çok iddialı.... senden de aynı iddiayı görmek istiyorum .
He bi de mesajımı okuduğunu bileyim o bana yeter
:rolleyes:

Hedefi yüksek tutacaksın , sonra gelse gelse çeyreği gelecek zaten bize :rolleyes:

Sağlıksız bir kahvaltı olmuş .. önmüzdeki günlerde çok çok sıkı sarılman lazım bu işe .. relaks relaks ...

protein doyurucudur .... bence de miktarları kafi ise bugünlük akşamı es geçebilirsin .

Ecemmmmmmmmm görmeliydin beni bacımmmm :KK70: vallaha da denedim ...oldu mu ? tabii ki de olmadı :KK70::KK70::KK70:

Proya geeeeeeeeeeel .... menü gayet afilli , şık . Ben burdayım diyor .
Spor da gayeeeet güzel :KK70::KK70::KK70::KK70:

:KK12::KK12::KK12::KK12:

eflal 200 gr daha yakar mıyız diye canımız çıkıyor burda ... yani kısır yedim :ıslık: ifadesi beni üzüyor ..

Bunu bir kaçamak sayılacak boyutta yedi isen , telafisini de akşama yapmalısın .. yok azdı , öğlendi vs..diyorsan da .. tartın söyleyecek onu da .

Diyet gerçekten ciddiyet istiyor ... zaten zor yakıyorsun ... yok inan çok büyük bir cız yemişsin gibi yazıyorum sanki ama ondan değil ... :ıslık::ıslık: ifade beni kızdırıyor .. zor verdiğin , çok stres olduğumuz için hafta boyu .

Ağustosta gel kadınlar plajına uçurayım seni bacımmmm:KK19:[/QUOTE]

tamam kaptanım mesajı aldım. haftasonu resmen kopuyorum ev işi çocuk mısafır derken pertım cıkıyor, telefonu elime alamıyorum.tamamdır gecmıse artık çok fazla bakmayağım.haftaiçi en azından her an burdayım;)

Yazdırma ben sana tavsiye edeyim.receye edilen hakkında içerik sıkıntısı soyletisi var.ocea... diye başlayan hatta çocuklara balık yağı markası var ya onun 1000 unitelik 50 ml 'lik olanı al.gunde 10 damla kullan.
Canım bana doktor, 4 hafta haftada bir ampul verdi. Bizim burda hep ampul veriyorlar heralde :KK64: aile hekimimde ampul demişti, kendi de içiyormuş

Sedacım güzelim biz şunu farkettik ki , ne kadar buraya vakit ayırabilip , iki kelam yazıp gaza gelebiliyorsan .... o kadar diyetinle ve sporunla barışık oluyorsun ...
Uzak kalma yani canım .
Geçmişi okuma kuralı prosedürde var .
Ben takılmıyorum o kadar o kurallara bir kaptan olarak .
Düzenli menü , spor bildirin ...adınızın etiketli olduğu mesajları lütfen okuyun .. onun dışında anı yakalayın .
Vakti olan tabii ki de okusun , belki dedikodusunu yapmışızdır :deli:

BU hafta rakiplerin çok iddialı.... senden de aynı iddiayı görmek istiyorum .
He bi de mesajımı okuduğunu bileyim o bana yeter
:rolleyes:

Hedefi yüksek tutacaksın , sonra gelse gelse çeyreği gelecek zaten bize :rolleyes:

Sağlıksız bir kahvaltı olmuş .. önmüzdeki günlerde çok çok sıkı sarılman lazım bu işe .. relaks relaks ...

protein doyurucudur .... bence de miktarları kafi ise bugünlük akşamı es geçebilirsin .

Ecemmmmmmmmm görmeliydin beni bacımmmm :KK70: vallaha da denedim ...oldu mu ? tabii ki de olmadı :KK70::KK70::KK70:

Proya geeeeeeeeeeel .... menü gayet afilli , şık . Ben burdayım diyor .
Spor da gayeeeet güzel :KK70::KK70::KK70::KK70:

:KK12::KK12::KK12::KK12:

eflal 200 gr daha yakar mıyız diye canımız çıkıyor burda ... yani kısır yedim :ıslık: ifadesi beni üzüyor ..

Bunu bir kaçamak sayılacak boyutta yedi isen , telafisini de akşama yapmalısın .. yok azdı , öğlendi vs..diyorsan da .. tartın söyleyecek onu da .

Diyet gerçekten ciddiyet istiyor ... zaten zor yakıyorsun ... yok inan çok büyük bir cız yemişsin gibi yazıyorum sanki ama ondan değil ... :ıslık::ıslık: ifade beni kızdırıyor .. zor verdiğin , çok stres olduğumuz için hafta boyu .

Ağustosta gel kadınlar plajına uçurayım seni bacımmmm:KK19:[/QUOTE]

tamam kaptanım mesajı aldım. haftasonu resmen kopuyorum ev işi çocuk mısafır derken pertım cıkıyor, telefonu elime alamıyorum.tamamdır gecmıse artık çok fazla bakmayağım.haftaiçi en azından her an burdayım;)

nehirnil111 nehirnil111 begum75 begum75 Morticanlar fıstıklar .... benim spor grubumdasınız :halay:

Azıcıkkkkkk yürüyün bi şey yapın yahuuu ... bak haftaya iddialı da başlamışsımız
.

Nare83 Nare83 süper hafta başlangıçı olmuşşşş ... 1 ay bize lokum olur lokummm :KK76:

suspushanimcim suspushanimcim evet o şekilde kısır ya da bulgur pilavı tabii ki de yersin . Ama koskoca bi tabak şişene kadar değil bu bir ... akşam yerine öğle tercih bu iki ... gün içini karbon anlamında dengelemek lazım bu üççç... bir de her gün her gün değil tabii bu da dört:deli:

saydin78 saydin78 Bu hafta keşke sana bi mortilik yazaydık .... esip geçerdin :21:
Geç mi kaldık acep kaptaniçem? :KK31:Var mı kendine güvenen bir diyetyiğit (babayiğitin diyet yapan versiyonu. Şu an uydurdum :KK70:)

.

Kaptanım cumartesi günü sınavım bu hafta full ezber yapmam gerek hiç çalışamadım zaten bu hafta belki çok iddaalı değilim yediklerime dikkat edeceğim ama hafta sonundan itibaren spora bir başlayacağım inşallah bir daha durmak yok :spor:

Amin inşallah kaçarı yok :KK70:Kolay gelsin canım bende bu akşam yıkayacağım çamaşırlar :temizlik:

Söylemiyorum ciğer sağlıklı onun dışında bu hafta yemek görmek istemiyorum:KK70:

Geçen hafta gömdün beni mortim o yüzden bu cuma görersin sen :KK70:çok özlemişim be :KK60:
Sana da kolay gelsin canımcım :KK60: yesss kaçarı yok bu hafta güzel olacak herşey :KK19:

Huuuu huu günaydınnnnnn :halay:

Güzel bir hafta bizi bekliyor hazırız di miiiii :KK49:

Ben hazırımmm :KK73:

Yol boyunca mr.değnek beni kandırmış ... seni hınzır seniii :KK70:

En son Silivrideyiz yollar çok fena dediğinde (ki bende baktım kırmızı şerit yol boyuydu)
Meğer eve yaklaşmış .
Dönüş yolunun böyle olacağını tahmin edip , son müsabakadan önce yola çıkmışlar ...

Tam alıntı yapıyorum burda ... kapı çaldı ... bismillah dedim gece gece ... kesin kapının dışında anahtarı unuttum da karşı komşum gördü kapı çalıyor derkeeeeeen :confused: sabah oldu ne erken yahu :KK70:

Ayyy böyleykenn böyle işşte ...

Şimdi kahvaltı hazırlayayım ...

Edirneyi çok beğenmiş ... mutlaka gidelim diyor . Selimiye ye hayran kalmış .

Fotolara bakıyoruz gece ... 10 tane kırkpınar fotosu var yok ... gerisi camiler ...
Len dedim emekli teyzelerin 2 günlük tur prog.gibi olmuş :KK70:güreş nerde :KK70:

Hadi ben kaçtım ...

Yusufu uyandırayım ... kursa bırakayım ... evi toplayayımmm ...

Ancak gelirim :KK15:
Hadi gözün aydın :KK48:
Evim şükürler olsun kullanılabilir duruma geldi yaa, ondan bu içim içime sığmayan modum :KK51:
Ufak tefek iş güç kaldı, onlar da tatil dönüşü biter, fazla takılmıyorum :KK48:
Gözün aydın canım mis gibi otur evinde inşaallah

Back
X