- 28 Mayıs 2009
- 5.906
- 21.861
- 348
Sporda adam adama markajda benim payıma sen düştün baska spor yapma emiyürüyüşümü yaptım geldimAhu060812 60 dk yürüyüş bu günkü sporum,
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sporda adam adama markajda benim payıma sen düştün baska spor yapma emiyürüyüşümü yaptım geldimAhu060812 60 dk yürüyüş bu günkü sporum,
evet istikrarın zaferi buOda erken diyor
Kız kardeşimin arkadaşı niye sinsi zafer olsun baya göstere göstere herhafta emekle verildi kilolar
bak şimdi akşamda spor yapasım geldi, yanlış kişiye denk gelmişsin, çekeceğin var bendenSporda adam adama markajda benim payıma sen düştün baska spor yapma emi
59 demek istedin sanırım, boyun kaçtı acabaevet istikrarın zaferi buBen de ilk kilo vermeye başlarken ben 93 üniversiten iki arkadaşım da biri 84 biri 79 idi.. Hadi sizde başlayın hadi gelin beraber yapalaım dedim dedim bunlar oralı olmadı sonra tek tek ikisini de geçip gittim, 74 e indim.. sonra bıraktım da yine 79küsür oldum
69 u görmeden bi daha serserilik yok![]()
du bi 69 u görelim de 59 u sonra ağzımıza alalım59 demek istedin sanırım, boyun kaçtı acaba![]()
Ay o 59 benim olsa59 demek istedin sanırım, boyun kaçtı acaba![]()
bak şimdi akşamda spor yapasım geldi, yanlış kişiye denk gelmişsin, çekeceğin var benden![]()
kv geldi cumartesi günü. ona emanet ettim. içim rahat aebenim.Hayırlı olsun şerim ..
Yavruşa kim bakıyor canım ?
daha iyi bir fırsat çıkar cnm inşşş karşınaa
içine sinen başka bir ev mutlaka bulursunn
arabanızda hayırlı olsun![]()
Hayırlısı olsun canım, krediler düşecek deniliyor, daha iyi olmuş almamanız. Bizde düşünüyoruz da nasip
Afiyet olsun canım gayet güzelPAZARTESİ MENÜSÜ
SABAH
2 tam cevuz
peynir, 4 zeytin
domates, göbek marul
ARA
yarım tarçınlı elma
ÖĞLEN
zeytinyağlı kabak
tavuk
semiz otlu cacık (içine acı biber turşusu da attım)
ARA
2 kuru kayısı
1 cevuz
AKŞAM
yoğurtlu köz patlıcan
içine acı biber turşusu da atacağım
2 lt su hedefim
@saydin78 , @Efser , @Ausencia
Beni de biriyle eslestirebilirsin abla bilemedim kim olsun :))Gidip şu evi topla aus ... bi sil süpür diyen çıkmayınca kendi kendime demeye karar verdim
Bugün şahane menüler bekliyorum herkesten akşam .. ona göre ...
ve tabii ki sporlar
AHUNUN FIRTINALARI
AUSUN KASIRGALARI
Hadi bakalımmmmmmmmm ...
He bi de
şunu iliştireyim ...
14-21 Temmuz Yarışları
nehirnil111 &
begum75 ..............
ayyy sinirlerim zıpladı yine 3-5 hasta kaydettim,eski dr ları telefonla arayıp ikna edip geri almış.
istifa edecem şuaile hekimliğinden ama ucunda gece nöbeti korkusu var.
Aa kaç yaşındaydı ki psikolojik olmasınhalası artık gelmek istemiyormuş ama daha çok erken
ayyy çok sinir bozucu bu ne saçma iş,bi hakkaniyeti olmalı bu işin,böyle nereye kadar giderki
aile hekimi olmazsan nerede çalışıyosun daktırım![]()
Acilde çok yoğun ve yorucu oluyor canım Allah kolaylık versin her mesleğin zorluğu büyükbegum75 toplumsağlığı merkezinde çalışabilirim lakin onlarda bu ara devlet hastanesine acile çekiliyorlar sorun benim için.
derinnn bi nefes alıp yola devam.
Aa kaç yaşındaydı ki psikolojik olmasın![]()
begum75 toplumsağlığı merkezinde çalışabilirim lakin onlarda bu ara devlet hastanesine acile çekiliyorlar sorun benim için.
derinnn bi nefes alıp yola devam.
Acilde çok yoğun ve yorucu oluyor canım Allah kolaylık versin her mesleğin zorluğu büyükKardeşimde hemşire yeni mezun atandı şimdi yerleşmesini bekliyoruz ve sanırım önce acile veriyorlarmış çok zor diyordu
![]()
Sağol Begüşüm Allah razı olsunbenimle yaşıt nil
allah gönlüne göre versin,inşallah toparlarsın hasta sayını da orda devam edersin
kardeşin atandı demek,çok sevindim,hayırlı olsun,allah hayırlı bol kazançlar nasip etsin,nerde çalışcak peki bellimi?
istanbul için büyük bir nimet,şanslıymışSağol Begüşüm Allah razı olsunNasipse araçla 15-20 dakika gideceği mesafede çalışacak inşallah bu sefer çok yorulmayacak yollarda
![]()
Aynen zoruna gidiyor. Hiç bir yerde huzur yok baba :)aaa ama çok erken ece
sen soğan kürünü yap ama mutlaka doktor kontrolünede git
ablanlar gidince gidersin sende ama mutlaka kafa dağıtmaya çık git biyerlere
benim babamda huysuzdur,tek torunları var,yanlarına gidince hem sever hem yerer
eleştiri eleştiriinsanın zoruna gidiyor
![]()