Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kimin motivasyonu düşükmüş, kim adapte değilmiş :deli: ben günlük sporumu bile yaptım valla, aksama doğru da biraz yürüyüş yapacağım. Merak etme kaptan, geçen haftalarda kopmadıysam artik hic kopmam ben. :rolleyes: kafam rahat en azından. Bu bile kopmamam için yeterli.

ha şöyle arada böyle mesajlar yazıp yüreğime su serpeceksiniz...

yaşlı kadınım ben ... tansiyonum şekerim ... var ... hütdedenel gitmemem için hep gönlümü hoş tutun :KK70::KK70::KK70::KK70:

Bu hafta sana rakip veriyorum .... sıkı tut onu ... mimu88 mimu88 kendisi mezun olacak bu hafta :KK71: onu yüzdenle döv :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: jübilesini yenilgi ile yapmamak için uğraşsın dursun ...

bol bol sataşabilirsin ... sataşmaya çok müsait tatliş bir kardeşimdir :KK70:

yeni diyetler denemek için çok heycanlıyımm:KK49::KK49::KK49:
şuan çogu kişi evden getirmeyi düşünüyor sanırımm

yulaf ezmesi süt takılırım bazende

ya işin bu kısmı sana yarayacak he banu..
iş yerinde erkenden yemek zorundaydın ... ne çıkarsa bahtına idi ... yemesen salata ile kıtlık oluyordu ..
iyi oldu böyle iyi.

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

He koyacak mutfak masasının üzerine .... sonra bi tabloya bakacak bi fırına kalkıp cup cake yapayım ddiyecek :KK71:

misss gibi kahvelilerden seçtim :cool:

nil e öpücük :KK15:

fulya ya aferin :KK9:

mimu ya sopa :sinirli:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

ay mirayımmmmm çok oldu gelmiyorsun kafama estikçe sopa göstereceğim sana :rolleyes:
Bende kocaman öptüm :KK15::KK15:

hasta bize yakın oturuyor dedim kaydınızı alalım ulaşım açıcından rahat edersiniz.peki dedi form doldurduk sonra hasta eski hemşiresiyle telde görüşmüş vay efendim sen nasıl gecersin diye saydırmış.yok biz yıllardır sizin drnuzduk yok her hastalıgını biliyorduk.hemen formunu geri al.
bende dedim hastaya ki zorunlulugun yok.baktın bizden memnun kalmadın geri eskisine dönme hakkın var zaten.tmm dedi hasta.
ama bunlar önce gidip benizorla hasta kaydetmekten şikayet etmiş.soruşturmadan aradılar.soruşturmayı yapan memur dediki dr hanım ben sizi tanıyorum bana dilekçe gelince dr hanım böyle bişey yapmaz dedim onları geri çevirdim dedi.
ama boş durmamışlar.hasta yı tel üstüne tel edip geri ikna etmişler.
ya hastaya yazık evi bizim burda öbür asm cok uzak ama gelde anlat.

ha şöyle arada böyle mesajlar yazıp yüreğime su serpeceksiniz...

yaşlı kadınım ben ... tansiyonum şekerim ... var ... hütdedenel gitmemem için hep gönlümü hoş tutun :KK70::KK70::KK70::KK70:

Bu hafta sana rakip veriyorum .... sıkı tut onu ... mimu88 mimu88 kendisi mezun olacak bu hafta :KK71: onu yüzdenle döv :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: jübilesini yenilgi ile yapmamak için uğraşsın dursun ...

bol bol sataşabilirsin ... sataşmaya çok müsait tatliş bir kardeşimdir :KK70:
ben morti istemiyorum ya :D bana hic yazma sen morti. Bi de bilerek dişli rakipler yazıyorsun sonra uğraşıp duruyorum :D ben kendimle yarisicam. Mesela son cumadaki yuzdemle yarışmak istiyorum. Onu geçmek olsun benim hedefim :rolleyes: -0,12 idi.

Tünaydın güzellikler

Yorgunluktan ölüyorum, kollarım sızlıyor. Boya-badana, balkon storlarını sil, yerlerdeki boyaları kazı, sil, süpür, camlar, perdeler derken hala kendime gelemedim. İş arasında yemek de kavun, peynir, ekmek falan oldu. Bir de adetimin en yoğun günü 2. Gün oluyor, mahvetti beni

hasta bize yakın oturuyor dedim kaydınızı alalım ulaşım açıcından rahat edersiniz.peki dedi form doldurduk sonra hasta eski hemşiresiyle telde görüşmüş vay efendim sen nasıl gecersin diye saydırmış.yok biz yıllardır sizin drnuzduk yok her hastalıgını biliyorduk.hemen formunu geri al.
bende dedim hastaya ki zorunlulugun yok.baktın bizden memnun kalmadın geri eskisine dönme hakkın var zaten.tmm dedi hasta.
ama bunlar önce gidip benizorla hasta kaydetmekten şikayet etmiş.soruşturmadan aradılar.soruşturmayı yapan memur dediki dr hanım ben sizi tanıyorum bana dilekçe gelince dr hanım böyle bişey yapmaz dedim onları geri çevirdim dedi.
ama boş durmamışlar.hasta yı tel üstüne tel edip geri ikna etmişler.
ya hastaya yazık evi bizim burda öbür asm cok uzak ama gelde anlat.

yuh yahu ...

kelebek sağlık bakanlığına bu sistemin değişmesi için mail yağmuru yapsanız , imza toplansa ... yani bu şekilde yazık ..sinirlerin yıprandı resmen

ben morti istemiyorum ya :KK70: bana hic yazma sen morti. Bi de bilerek dişli rakipler yazıyorsun sonra uğraşıp duruyorum :KK70: ben kendimle yarisicam. Mesela son cumadaki yuzdemle yarışmak istiyorum. Onu geçmek olsun benim hedefim :rolleyes: -0,12 idi.

sen diyosun ki aus üşenme atla gel buraya :sopa::sopa::sopa::sopa::sopa:

yüzden hazır senin %2.47 :KK59::KK59::KK59::KK59::KK59::KK59::KK59:

ona göre .... ayşe ile mi yarışırsın fatma ile mi ..nefsinle mi bilemem

Tünaydın güzellikler

Yorgunluktan ölüyorum, kollarım sızlıyor. Boya-badana, balkon storlarını sil, yerlerdeki boyaları kazı, sil, süpür, camlar, perdeler derken hala kendime gelemedim. İş arasında yemek de kavun, peynir, ekmek falan oldu. Bir de adetimin en yoğun günü 2. Gün oluyor, mahvetti beni

ayyy okurken yoruldum kuzum ... ama ne güzel misler gibi olmuştur şimdi her yer ..güle güle kirlet:)

ayyy okurken yoruldum kuzum ... ama ne güzel misler gibi olmuştur şimdi her yer ..güle güle kirlet:)
Bir de iş arasında gittik mutfak sandalyesi, çocuklara çalışma masası ve kitaplık da aldık :) koltuklarımda bu akşam gelcekti, yarın sabaha kalmış

2.47 dedi yahu. Bana biseyler oluyor yok mu bu başlıkta kolonya molonya. :KK47:

Aus simdi sen de biliyorsun, biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi artik tartının vicdanına kalmis :rolleyes: sen dersin 2 kilo ben derim 1, bi bakmışsın tartı göstermiş 500 gram. Ya da belki 2.5 kilo. Bilemeyiz ki :KK33:

ayyy yazarken ne unuttum diyordummmm .... bacım naptınnnnnnnnnnnnnnn sen ?

mortileri sıraya dizmişsin randevu sistemi ile çalışmaya başlamışsın :KK70::KK70::KK70::KK70:

şurda kaldı 3 haftan ... önünde seçeceğin 2 mortilik var :KK71::KK71::KK71::KK71: olmadı son hafta tüm takıma karşı sarayca yaparız :KK70::KK70::KK70::KK70:
saydine dedim son hafta morti olalım bireyselde 1. likle mezuniyet düşünüyorum, bir anda kıvırdı, tatilim uzun sürebilir vs. diye:KK53: ecemavi neyse ki kıvırmadı ama bence pişman şu an:rolleyes: inşallah bu cuma ya da ctesi çocukları memlekete götüreceğim, sonraki hafta diyet olarak zaten minimum yiyorum da, spor olarak daha iyi olursam mezuniyet gözükebilir.

ama kaptanım eskisi gibi gitmiyor kilo. yaşlanmışım artık:mad:

ya işin bu kısmı sana yarayacak he banu..
iş yerinde erkenden yemek zorundaydın ... ne çıkarsa bahtına idi ... yemesen salata ile kıtlık oluyordu ..
iyi oldu böyle iyi.

şimdide 12-1 arası çalışmıycaz sanırım
o arada yemek zorunda kalırmıyım bilmiyorum
ama sanmam , masamda ble yerim sulu yemek yemiycem nasılsaaa

Bu forumda zayıflama işi baya yoğun. Yani insanlar bdv vs için ne kadar çok giriyorsa zayıflamak için de o kadar giriyor. O sebeple diyetle ilgili emoji istiyorum :D tartının üstüne çıkan smiley mesela, salata yiyen smiley, listedekileri sopayla döven aus smiley, takımdakilerin sırtına vurup elindeki yemeği alan aus smiley... Vs vs.

Yönetime sesleniyorum buradan. Lütfen dikkate alın.

yuh yahu ...

kelebek sağlık bakanlığına bu sistemin değişmesi için mail yağmuru yapsanız , imza toplansa ... yani bu şekilde yazık ..sinirlerin yıprandı resmen
yeni bi yönetmelik çıkacak onu bekliyoruz ay biran evvel çıksada kurtulsak şu işkenceden.

Back
X