Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

yok böyle bir şey ya ...

Yazarken kapı çaldı ..eşimin arabasını görmeyince komşum gelmiş , kahveye .. 3 haftadır yoktu .

Kapıdan girdi daha ayyyyyyyyyy vaaaaaay hala diyet mi yapıyorsun yeterrrrrrr ... tırııı vırııııı ...

balkona çıkalım dedi , mutfaktan geçiyoruz ...belimi tuttu ayyyy belde kalmamış dedi ve durduğu yerde duran 3 adet tabak birden düştü tuzla buz ... .neyse topladık , süpürürüm sonra geç sen balkona ben kahve yapayım dedim ... kahveye uzandığım gibi .... biberiye kavanozu yere ... tuz buz ...

BU başladı ayy benim mi nazarım değdi ? ayyy maaay .... yok dedim abla geç sen içeri geliyorum ben ...

dedim ve balkondaki çamaşırlık kırılıp alt kata düştü parçası ... nasıl oldu hala anlamış değilim ....

Neyse eşim gelmek üzere şimdi .. yemek hazırlayayım ona ..

geç saat gelirim güzeller .
Okuyun.kendinize

geçmişe sonra döneceğim de gelmişken menü bırakayım ..yazmıştım zaten yarıda kalmıştı .

Şimdi de Aus Menüsü ...

08:00

2 kuru incir
1 kaşık fıstık ezmesi
Sade kahve

09:30

1 kk peynir
sivri biber
salatalık

14:30

Semizotu ve peynirli yumurta beyazından omlet
1 kapya biber
Maydanozlu domates ( zerdeçal/zencefil/öğütülmüş çörek otu/kekik ve limonla pişirilmiş)

18:00

Lorlu tarhana çorbası
Yoğurt

su 1.7

Spor

Sabah 40 dk tempolu yürüyüş

Akşam

30 days shred 28 dk
plank / wall sit / ağırlık ön arka kol çalışması ....toplam 20 dk Ahu060812 Ahu060812
Bu acayip yemekleri senmi uyduruyon
Bugün hale gittim sebze almaya ders çıkışı. epey de açtım. Nasıl gözüm döndüyse abicim yeşil olan herşeyden istiyorum dedim. Aynen bu bakışı attı:KK64: Abla hayırdır misafir mi var dedi(hep aynı yerden alınca kanka olduk abiyle. Kiraz alacam derim 1 kilo çok sen bitiremezsin deyip yarım kilo tartar öyle de minnoştur:KK70:) Neyse yok abi diyetteyim otlanıyorum dedim de anladı yeşil aşkımı. Yahu ne diyecektim sana. Heh işte eve geldiğimden beri sebzelerle bakışıyoruz. Sabaha bu kabaklı omleti deneyecem. Teşekkürler fikir verdiğin için:KK36:

Sen daha ye. Hafta sonu saf pro yaradı bana hevesini kırmak gibi olsun ama şimdiden iyiyim yani:deli: Ayran detoksunu da gördüm:63:

Ausummmm senle aynı şeyleri yiyip aynı şeyleri yaşadığımızı farketmeye başladım iyice:KK51:
Bugün uzun zamandır görmediğim bir arkadaşa rastladım. Pek haz etmem kendisinden. Patavatsızdır accık. Kantinde oturduk çay muhabbet derken "yuh nası zayıflamışsın kıskandım ne yapıyorsun?" dedi. Bi maşallah yok bişey yok. İki lafından biri kıskandım çok kıskandım:110: Neyse derse girdim bi baş ağrısı tuttu. Daha da geçmedi. Kaç saat oldu eve geleli daha yerimden kalkamadım. Sebzeleri yerleştireyim dedim dolapta salça kavanozunu düşürdüm tuzla buz oldu. Temizleyeyim dedim elektrikli süpürgeden duman çıktı. Pes ettim bıraktım. bi kahve yapayım dedim kahve kavanozu gitti. Oturdum ağladım sinirimden. Daha da kendime gelemedim. Öylece oturuyorum mutfak savaş alanı. He bi de tuzluk kırmışım o arada:KK14:
Gecmis olsun de hele ne gitti

@igdedali tatlım 2 gün saf pro ne kadar götürdü senden?
Kulak kabartmış smiley

menüm

sabah
üzüm

öğlen
taze fasülye
yoğurt

akşam
2 yumurta ile melemen yiyeceğim
salata
yoğurt

su 2 lt civarı olur

spor 60 dk yürüyüş

Gayeeeeeeeeet güzel menü ...
sporda varmış Ahu060812 Ahu060812 etiketlensin diyeceğim de devamı gelecek galiba :halay::halay::halay:

17 temmuz

Kahvaltı : 1 yumurta ile kabaklı peynirli omlet, domates, salatalık, 2 etimek

Ara: Erikli, nektarinli , tarçınlı yoğurt

Öğlen : Tavuk , peynirli kabak biber domates sote

Ara: 4 hurma

Akşam : 1 tabak taze fasulye, yoğurt

Su: 3 litre

:super::super::super::super: burda da gayet şahane bir menü ...

bakıyoruz nesi eksik ? sporu :sopa:

bu arada balkonunu çok sevdim.

neyse kh kaçamaklarını en iyi protein ile dengeleerimm
protein yemeye devam , kendim sordum kendim yanıtladım :KK70::KK70::KK70::KK70:

bende proya devam diyecektim sen demişsin :confused::confused::confused:

Aus bacı nettin sen :KK45:
Hem saydın fena kilo verdi diyorsun hem senin cuma kilonu baz alayım diyorsun el insaf bacı bu nasııı adalet ? :KK45: :KK70:
Alan memnun satan memnun benim bugunki kilom , saydın bacımın cumaki kilosu onunkide cici artı benimkide tek farkk o benden 1- 0 önde başlamış oldu artıları şimdiden gönderdi bile . Ben cumaya artıları savarsam cumaki kilomu görür sabit olurum o vakit zaten yarışında anlamı olmazkine :KK45:

ne etmişim ki yahu ? tamam tamam hadi pzt kilondan al .... böylece saydının 2 kilo daha vermesi gereksin ..benim işime gelir :KK70::KK70::KK70::KK70:

öhömmm öhömmm şarkımı yazdımmmm :) Ausencia Ausencia

Her KAÇAMAĞIN bedeli var
Bunu zaten ödedim
Her ŞİŞMANIN bir sebebi var
Bunu zaten söyledim

İçindeki YAĞLARIN zinciri
ERİR ERİR durur
Ama AUS böyledir
Önce İNCELTİR
Sonra sopa sopa vurur

Günaydın
Geç uyandın
Ama bitti
Aslında geç bile kaldım
Zor uyandım
Ama geçti
LEPTİNİN ETKİSİ

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

iyice incelteceksin kiiii .... sopa can yaksın :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

menüm
kuş diyetidir , ayarlarınız ile oynamayınız

kahvaltı yok

öglen :13:00
ezine peynirli salata
büyük kase yogurt
7 yarım ceviz

kahve
3 lt su

şuan hç aç degilim

oyyyyyyyyyyyyyyyy ayarlarım sapıttı :confused:

bu sana sabaha ne getirecek meraktayım

aeben aeben canım Ausencia Ausencia kaptaniçem ne derse kabulümdür, siz ne derseniz olur :KK66: benim için fark etmez :)

tamam tamam son karar verildi aeben çamura yatınca :KK70::KK70::KK70::KK70:

@Lunya canım mm nasılsın cuma için yanında bi sakinleştirici bulundu kelebek sana yazssin:KK53:demişim
Gelelim one spor ya şen beni kıskançlık catlatacakmisim:mad:
One spor yaa 2 saat yürüyüş mu yapılır neyse
Fakat spor senin kadar yapamazama cumaya büyük bi gururla baskül mu alıp geleceğim c
Senin şu haline:cry:
Bu haliyle cevap verecegi:KK6:
Hadi bakalım iyi olan kazansin:KK9:

Haa a cuma günü antep ten bursaya doğru bi hava gelirse attığım Havadır
:KK8:

valla ne menü var ortada ne spor .... yağ mı aldırıyorsun fatmaaaaaaaaaa :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: ne dersin @Lunya :confused:

Evdeki internet bozulmuştu o da yapıldı artık buradayım şükür elhamdülillah kavuşturana :KK70:
Bugünden itibaren menü yazıyorum abla taam mı :KK16: Ausencia Ausencia

ne zaman istersen ...

Abla bir sürü hareket yaptım hepsinin spor dilinde terimleri var hatırlayamıyorum ki 10 tur düz koşu 10 tur yan koşu 10 tur ters koşu 100 ip atlama 10 dk koşu bandı ardın da ağırlık ile kalça bacak karın ve kol göğüs sırt çalışmaları yaptık hocayla 2 saat 15 dk sürdü Ahu060812 Ahu060812

Ahuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu benim matematiğim yetmedi bu puanları hesaplamaya :KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

Sabah: 1 yumurta, peynir
Öğle: 2 kepçe bamya, 1 kase yoğurt, 1 dl tb ekmeği
Ara: 1 çb yağsız süt, 2 ceviz, 2 badem
Akşam: 2 kırmızı dolma biber (bulgurlu)
Ara: 1 havuç

Spor: 2 saat 15 dk fitness
Su: 2 lt + içerim
İçecek: Bitki çayı

Menü de gayet güzel ...:super::super::super:akşam da yoğurt salata eşlik etseymiş dolmalara daha da güzel olurmuş.

Kaptanım eşinizin gittigi yagli güreşleri tv de verdiler :))

ya öyleymiş ... izledin mi beni dedi :confused::confused::confused: bileydim evlat izlemiş derdim :KK70:

Herkese merhabalaaar. Yorgunluktan ölen bir Hayriş var bugün. Menümü iliştireyim şuracığa. Sonra da biraz dinlenip spor yapacam

Kahvaltı(08:00)
1 yumurtayla otlu omlet
1 kk peynir
1 dilim çavdar ekmeği
3 çeri
yarım salatalık
4 zeytin
(Yalnız şu an farkediyorum sabah iyi yemişim:KK53:)

Öğlen(13:00)
2 lorlu poğaça(evde yaptığımdan)
3 çeri
1 salatalık
1 erik

Ara(15:30)
3 badem, 2 ceviz,

Akşam yemeğini yetiştiremedim. Eve geç geldim hazırlamaya da üşendim bugün. Kocaman bi salata yaptım
Yanına da yoğurt.:kk77:
Su çok oldu bugün 2 lt geçti ama net sayı veremiyorum
Sporu da gece bildiririm toplu olarak. Şimdilik yürüyüşüm var 30+30 dk Ausencia Ausencia

zaten o sabah ve poğaçalardan sonra bence de isabetli karar olmuş akşamı yetiştirememen :confused:

he ben sana foto atacaktım değil mi ?

akşam dellenince unututm eklemeyi ...

Spordan önce yediğim öğleden sonra tabağımdı ...
20170717_144419.webp

Efser bile spor yaptıktan sonra dikkat:KK35::rolleyes:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

ben de diyordum rakibem nerde. Aus bu hafta hatta birkaç saat önce bana yeni rakibe atadı. @mimu88 ile yarışacakmisim bu hafta :KK70: sen ne durumdasin?

canaım eski ortinle de yarışabilirsin ... ihtiyacı var gibi duruyor destek ve gaza :rolleyes:

eşimi beklerken yürüdum 20 dk daha
şimdi balkonda yayıliyorum

ama alt karnım fena sanki yağlanmış gibi ayyy böyle nasıl nasıl alsam iğrenç :KK43:((

belimm filan da böyle kalınlaşmış
63 kilo halim gibi değilim :KK43: çok cnm sıkıldı

dakika görünce Ahu060812 Ahu060812 etiketleme dürtülerim kabarıyor ...

canım o karın için kesinlikle benim şu an yaptığım jillian 30 days shred i tavsiye ederim 28 dk sürüyor ...

Menümmm
Sabah
1 kase meyveli sütlü nesfit
Öğleden sonra
3 kayısı 6-7 badem chia tohumlu 1 kase yogurt
Akşam
1 dilim kepek ekmeği
Tavuk 100 gr kadar
Söğüş domates
1 su bardağı kadar yoğurt
Gece
7 otlu çay içerim
Su: 2 lt.
Spor : 1 saat 15 dk. tempolu yürüyüş
Ahu060812 Ahu060812 Ausencia Ausencia
Mortilerim
Betulina Betulina aeben aeben :KK66:

ooooo :halay::halay::halay::halay: verdim daha da vereceğim diyor resmen menün

sporda var :halay:

Günün menüsü
Sabah
1.5dilim tb ekmekli domates soslu yesil biberli lorlu yumurtali peynirli zeytinli domatesli salatalıkli kralicelere layık arkasinadan sade kahveli 1hurma
Arada
Yogurt3adet kayisi 1dilim karpuz
Arada
1hurma.sade.Kahve
Aksam
1tabak corba 1tabak yoğurtlu kabak 1kaşık ayran aşı
Anam cok olmus gibi geldi yazinca bide igdenin menüsünü görünce

1 kaşık ayran aşını anlamadım bi tek canım ya .
Bence güzel menü .iğde karbonları almış götürmüş bugün :KK49:

Sabah
1 dilim çavdar ekmeği
1 Haşlanmış yumurta
1 kupa yeşilçay

Ara
1 şeftali

Öğle
Salata
Yoğurt

Ara
1 küçük armut

Akşam
1 tabak kabak yemeği

Su 2.5 litre olacak en az. Simdilik 1.2 litre.

Spor: 2 mil Leslie (30 dk.)
38 dk yürüyüş

Ahu060812 Ahu060812 Ausencia Ausencia

bu menüde güzeeeeeeeeeeeeeeeel ve sporlu ....

ne güzel geldi bu akşam menüler ya :KK15:

Ausencia Ausencia kaptanım özel mesajda bir mazuratım var. Sen nasıl uygun görürsen.:KK52:

:KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:

:KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3: meg .... cız o cız :KK70:

sabah 08.30
2 yumurtadan peynirli omlet (zerdeçal ve maydanozlu)
4 zeytin
domates
2 ceviz

öğlen 13.30
1 kase ev yoğurdu
2 tk ketentohumu
7 çiğ badem
2 kuru kayısı

akşam 19.15
5 küçük ızgara köfte
5 dilim tatlı patates (fırında)
deniz börülcesi
1 tutam antep fıstığı

yatana kadar 3,75 lt su
öğleden sonra 500 mlt yeşilçay
az sonra bol limonla birlikte maden suyu
30+20= 50 dk tempolu yürüyüş Ahu060812 Ahu060812 Ausencia Ausencia

su oranı kilona göre çok fazla ... menün güzel ama bu gidişle yine ancak artı temizletecek ...
biraz şu kuru yemişlere ara ver .
sabah cevizi yemişsin ... ara da bademe gerek yok .
akşam da patatese ... ve fıstığa ...

Bugün hale gittim sebze almaya ders çıkışı. epey de açtım. Nasıl gözüm döndüyse abicim yeşil olan herşeyden istiyorum dedim. Aynen bu bakışı attı:KK64: Abla hayırdır misafir mi var dedi(hep aynı yerden alınca kanka olduk abiyle. Kiraz alacam derim 1 kilo çok sen bitiremezsin deyip yarım kilo tartar öyle de minnoştur:KK70:) Neyse yok abi diyetteyim otlanıyorum dedim de anladı yeşil aşkımı. Yahu ne diyecektim sana. Heh işte eve geldiğimden beri sebzelerle bakışıyoruz. Sabaha bu kabaklı omleti deneyecem. Teşekkürler fikir verdiğin için:KK36:

Sen daha ye. Hafta sonu saf pro yaradı bana hevesini kırmak gibi olsun ama şimdiden iyiyim yani:deli: Ayran detoksunu da gördüm:63:

Ausummmm senle aynı şeyleri yiyip aynı şeyleri yaşadığımızı farketmeye başladım iyice:KK51:
Bugün uzun zamandır görmediğim bir arkadaşa rastladım. Pek haz etmem kendisinden. Patavatsızdır accık. Kantinde oturduk çay muhabbet derken "yuh nası zayıflamışsın kıskandım ne yapıyorsun?" dedi. Bi maşallah yok bişey yok. İki lafından biri kıskandım çok kıskandım:110: Neyse derse girdim bi baş ağrısı tuttu. Daha da geçmedi. Kaç saat oldu eve geleli daha yerimden kalkamadım. Sebzeleri yerleştireyim dedim dolapta salça kavanozunu düşürdüm tuzla buz oldu. Temizleyeyim dedim elektrikli süpürgeden duman çıktı. Pes ettim bıraktım. bi kahve yapayım dedim kahve kavanozu gitti. Oturdum ağladım sinirimden. Daha da kendime gelemedim. Öylece oturuyorum mutfak savaş alanı. He bi de tuzluk kırmışım o arada:KK14:

oyyyyyyyyyyyy canım seni bugün en iyi ben anlarım ...
senin ki yine akranındır , kıskanmıştır ... benim ki 60 yaş üstü :KK70::KK70::KK70::KK70:

bu arada haldeki muhabete çok güldüm .... 1 aya kalmaz ... ooo çok kilo verdin abla da der :KK70:

Ne yedim

Sabah 11:00 i geciyordu
2 dilim tahilli ekmekle sandvic
Icinde : 2 tost dilimi kasar, 1 ucgen peynir, 1 dilim hindi salam, domates, dereotu

14:00
1 buyuk kupa sütlü neskafe, 2 hurma

17:00
Avuc ici kadar sari ve beyaz leblebi

Akşam 18:30
1 tabak kabak uzerinde 6 dolu kasik kiyma
(1,5 adet yagsiz cok az pismis rende kabak, soganli biberli domatesli kiyma)
2 dolu kasik makarna
2 ceviz

Koyu ayranla yogurt kürü

Suyu ac ictim.
Henuz spor falan yapamadim.
Aksamki makarnayi yemiycektim kendime hazirladim zatende bir anlik acaba acikirmiyim dedim ve sofradan kalkamadim ekmek icin kizlarin yemedigi makarnadan aldim tabagima.

Onunla bile cok şiştim stres yaptim biraz yedigim icin oyle olunca daha kotu oluyorum.

Gun icinde kahveden sonra bisey yiyemedim canim sıkkındı biseylere midem agriyo oyle olunca.
Cok halsizlik oluncada az leblebi aldim iste.
Isin garibi ben canim sıkkın olunca suursuz sınırsız yiyen insan evladiydim.
Simdi 2 kasik makarnaya moral bozuyorum.
Kendim bile kendime alisamadi

Dur durrrr .... bak hep diyorum .. akşam yenilen makarnaya burada sopa gösterdiğim çoktur ... ama henüz sende , senin kilonda ... vücut kısılmaya gitmemeli ..tamam işte ekmek yerine makarna ... iki kaşıkta kaldığı sürece sen o makarna ile de çok güzel kilo verisin ... yeter ki abur cuburlar devreye girmesin ....eeeee işte doyarak kalkacaksın ki sofradan zaten onlar gelmesin deği lmi bonuscanım

Ben kazanınca oynamam için oyun havası mi atacaksın :KK45: oh oh kıvır kıvır harika olur :KK6: gönder bana oradan bi oyun havası , ohhhhhhhh :eğlence:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Okuyun.kendinize

Bu acayip yemekleri senmi uyduruyon

Gecmis olsun de hele ne gitti

Kulak kabartmış smiley

ayyy şuraya çok güldüm ece :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

tam da üstteki mesaja o tabağı koymuştum ... evet biraz doğaçlama kendime özel uyduruyorum ...

sporda varmış Ahu060812 Ahu060812 etiketlensin diyeceğim de devamı gelecek galiba :halay::halay::halay:

ne etmişim ki yahu ? tamam tamam hadi pzt kilondan al .... böylece saydının 2 kilo daha vermesi gereksin ..benim işime gelir :KK70::KK70::KK70::KK70:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

iyice incelteceksin kiiii .... sopa can yaksın :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

valla ne menü var ortada ne spor .... yağ mı aldırıyorsun fatmaaaaaaaaaa :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: ne dersin @Lunya :confused:

ne zaman istersen ...

Ahuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu benim matematiğim yetmedi bu puanları hesaplamaya :KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

Menü de gayet güzel ...:super::super::super:akşam da yoğurt salata eşlik etseymiş dolmalara daha da güzel olurmuş.

ya öyleymiş ... izledin mi beni dedi :confused::confused::confused: bileydim evlat izlemiş derdim :KK70:

zaten o sabah ve poğaçalardan sonra bence de isabetli karar olmuş akşamı yetiştirememen :confused:

Spordan önce yediğim öğleden sonra tabağımdı ...Eki Görüntüle 2022140

canaım eski ortinle de yarışabilirsin ... ihtiyacı var gibi duruyor destek ve gaza :rolleyes:

canım o karın için kesinlikle benim şu an yaptığım jillian 30 days shred i tavsiye ederim 28 dk sürüyor ...

su oranı kilona göre çok fazla ... menün güzel ama bu gidişle yine ancak artı temizletecek ...

senin ki yine akranındır , kıskanmıştır ... benim ki 60 yaş üstü :KK70::KK70::KK70::KK70:

bu arada haldeki muhabete çok güldüm .... 1 aya kalmaz ... ooo çok kilo verdin abla da der :KK70:

Dur durrrr .... bak hep diyorum .. akşam yenilen makarnaya burada sopa gösterdiğim çoktur ... ama henüz sende , senin kilonda ... vücut kısılmaya gitmemeli ..tamam işte ekmek yerine makarna ... iki kaşıkta kaldığı sürece sen o makarna ile de çok güzel kilo verisin ... yeter ki abur cuburlar devreye girmesin ....eeeee işte doyarak kalkacaksın ki sofradan zaten onlar gelmesin deği lmi bonuscanım

60 dakika tempolu yürüdüm canım görmemişsin

Huuu ben geldim geçmişe etiketlere henüz bakmadan bi yazayım dedim
Sizde sandınız Ahu bugün saldı yaydı yaaaa siz öyle sanın spor yapamasamda öyle işler yaptımki akşama kadar kaç kalori yaktım kim bilir.
Sabah annemler kahvaltıya geldi erkenden kahvaltı hazırla et öğlen oldu sonra anneme dedimki şu arkaya bi kümes yapalım 3 tane siyah tavuğum var diğerlerinin tüylerini yiyo horozum artık tüysüz kalacak yakında..bugün yine yerken görünce canım sıkıldı.annemde hadi yapalım dedi.elimde sadece çivi ve çekiç var bütün eşyalar matkap vs eşimde..ama yok yapacam kafama koydum.çattıya çıktım odunları koyduğu yerden güzel odunlardan seçtim birleştirdim ettim akşama kadar annemle çatı folluk tünek uğraştık ama güzel oldu yarın foto atarım bitince...3 kattaki çatıya 20 kez çıkmışımdır en az ama pointim yok malesef çok Yorgun'um dahada spor yapamam.

Sizde sandınız Ahu bugün saldı yaydı yaaaa siz öyle sanın spor yapamasamda öyle işler yaptımki akşama kadar kaç kalori yaktım kim bilir.
Sabah annemler kahvaltıya geldi erkenden kahvaltı hazırla et öğlen oldu sonra anneme dedimki şu arkaya bi kümes yapalım 3 tane siyah tavuğum var diğerlerinin tüylerini yiyo horozum artık tüysüz kalacak yakında..bugün yine yerken görünce canım sıkıldı.annemde hadi yapalım dedi.elimde sadece çivi ve çekiç var bütün eşyalar matkap vs eşimde..ama yok yapacam kafama koydum.çattıya çıktım odunları koyduğu yerden güzel odunlardan seçtim birleştirdim ettim akşama kadar annemle çatı folluk tünek uğraştık ama güzel oldu yarın foto atarım bitince...3 kattaki çatıya 20 kez çıkmışımdır en az ama pointim yok malesef çok Yorgun'um dahada spor yapamam.

merakla fotoyu bekliyorum vallla ..eminim müthiş iş çıkarmışsındır sen yine ..

tavuk olasım geldi okurken :KK70::KK70: kimseye bulaşmadan tüy yolmadan yaşar giderdim orda :KK70:

ne zaman istersen ...

Spordan önce yediğim öğleden sonra tabağımdı ...Eki Görüntüle 2022140

:KK55::KK55::KK55::KK8:

Kız ahu kaptan haberin ola bu kasırgalar bu gidisle.bizi süpürecek

Back
X