- 11 Nisan 2007
- 87.646
- 515.075
- 1.223
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 gün yaptım canım. 800 gram gittiigdedali tatlım 2 gün saf pro ne kadar götürdü senden?
Kız kaptan benim poğaçalarda un yok heee. yağ da yok. Sadece lordan uyduruk poğaça. Bu arada sen bana başlangıç mı attın ara sıcak mı ? Tabakta çer çöp görüyorum. Gerçekten doyuyor musun yahuGayeeeeeeeeet güzel menü ...
sporda varmışAhu060812 etiketlensin diyeceğim de devamı gelecek galiba
burda da gayet şahane bir menü ...
bakıyoruz nesi eksik ? sporu
bu arada balkonunu çok sevdim.
bende proya devam diyecektim sen demişsin
ne etmişim ki yahu ? tamam tamam hadi pzt kilondan al .... böylece saydının 2 kilo daha vermesi gereksin ..benim işime gelir
iyice incelteceksin kiiii .... sopa can yaksın
oyyyyyyyyyyyyyyyy ayarlarım sapıttı
bu sana sabaha ne getirecek meraktayım
tamam tamam son karar verildi aeben çamura yatınca![]()
valla ne menü var ortada ne spor .... yağ mı aldırıyorsun fatmaaaaaaaaaane dersin @Lunya
ne zaman istersen ...
Ahuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu benim matematiğim yetmedi bu puanları hesaplamaya
Menü de gayet güzel ...akşam da yoğurt salata eşlik etseymiş dolmalara daha da güzel olurmuş.
ya öyleymiş ... izledin mi beni dedibileydim evlat izlemiş derdim
zaten o sabah ve poğaçalardan sonra bence de isabetli karar olmuş akşamı yetiştirememen
he ben sana foto atacaktım değil mi ?
akşam dellenince unututm eklemeyi ...
Spordan önce yediğim öğleden sonra tabağımdı ...Eki Görüntüle 2022140
canaım eski ortinle de yarışabilirsin ... ihtiyacı var gibi duruyor destek ve gaza
dakika görünceAhu060812 etiketleme dürtülerim kabarıyor ...
canım o karın için kesinlikle benim şu an yaptığım jillian 30 days shred i tavsiye ederim 28 dk sürüyor ...
oooooverdim daha da vereceğim diyor resmen menün
sporda var
1 kaşık ayran aşını anlamadım bi tek canım ya .
Bence güzel menü .iğde karbonları almış götürmüş bugün
bu menüde güzeeeeeeeeeeeeeeeel ve sporlu ....
ne güzel geldi bu akşam menüler ya
meg .... cız o cız
su oranı kilona göre çok fazla ... menün güzel ama bu gidişle yine ancak artı temizletecek ...
biraz şu kuru yemişlere ara ver .
sabah cevizi yemişsin ... ara da bademe gerek yok .
akşam da patatese ... ve fıstığa ...
oyyyyyyyyyyyy canım seni bugün en iyi ben anlarım ...
senin ki yine akranındır , kıskanmıştır ... benim ki 60 yaş üstü
bu arada haldeki muhabete çok güldüm .... 1 aya kalmaz ... ooo çok kilo verdin abla da der
Dur durrrr .... bak hep diyorum .. akşam yenilen makarnaya burada sopa gösterdiğim çoktur ... ama henüz sende , senin kilonda ... vücut kısılmaya gitmemeli ..tamam işte ekmek yerine makarna ... iki kaşıkta kaldığı sürece sen o makarna ile de çok güzel kilo verisin ... yeter ki abur cuburlar devreye girmesin ....eeeee işte doyarak kalkacaksın ki sofradan zaten onlar gelmesin deği lmi bonuscanım
![]()
Bu arada geçmiş olsun hayrişim ,ausum
Ben çok denk geldim hele i komşum vardı
Yıllar önce ev sahibim bana yurt dışından getirdiği masa lambasını hediye etmişti . Üstüne o komşum geldi . Aa dedi bize niye bişi getirmiyorda sana getiriyor . Anında lambanın ampulü bir patladı ampul yuvaya yapıştı bi daha çıkmadı
Aynı komşum , biz eşimle dışarı çıkıyorduk kapıda karşılaştık aa dedi sende ne çok giyinip kuşanıp eşinle çıkıyonarabaya bindik kontak çalışmadı .. Eve döndük geri
Ve ilginci o bunları söylerdi ben dedim diye böyle oluyor diye
Daha anlatsam ... Kendisi hamişti 1 oğlu var ikinciye kaç kere ultrasona girdi hep oğlan dediler . Yok dedi ben kız istiyom . Kızı oldu
kp ri muhtarlıga aday oldu bu istemedi adam 2 oyla kaybetti vs vs .
Bu arada bugun demekki ters bir gün .
Banada oldu böyle bir kaç Şey .
Sabah az kaldın birini eziyodum . Adam arabanın önüne koştu resmen .verilmiş sadakam varmış iyiki arkada kimse yoktu o frenle bana bindirirdi.
Görünen görünmeyen şerlerden rabbım sana sıgınırız sen bizi emin eyle .aminn..
Nazar konusunda sıkıntılıyım ablam. Korkarım da nazardan. Ondan mı beni buluyor bilmiyorum. Birkaç sene evvel tatildeyim. Sahilde kadının biri yanıma geldi. ayyy ne güzel gözlerin vaaar bayıldım çok güzel dedi durdu defalarca. Denize bi girdim çıktım enfeksiyon kaptım gözler balon gibi oldu 1 hafta öyle gezmiştimBu arada geçmiş olsun hayrişim ,ausum
Ben çok denk geldim hele i komşum vardı :Skandal:
Yıllar önce ev sahibim bana yurt dışından getirdiği masa lambasını hediye etmişti . Üstüne o komşum geldi . Aa dedi bize niye bişi getirmiyorda sana getiriyor . Anında lambanın ampulü bir patladı ampul yuvaya yapıştı bi daha çıkmadı
Aynı komşum , biz eşimle dışarı çıkıyorduk kapıda karşılaştık aa dedi sende ne çok giyinip kuşanıp eşinle çıkıyonarabaya bindik kontak çalışmadı .. Eve döndük geri
Daha anlatsam ... Kendisi hamişti 1 oğlu var ikinciye kaç kere ultrasona girdi hep oğlan dediler . Yok dedi ben kız istiyom . Kızı oldu
Sabah az kaldın birini eziyodum . Adam arabanın önüne koştu resmen .verilmiş sadakam varmış iyiki arkada kimse yoktu o frenle bana bindirirdi.
Hadi bide spor yapmadığı icin kizsana
hayırlı geceler..
Ausencia
canım ben de anlamadım 80i.. Normalde cumaya kadar tartılmayacaktım ama bu 80 canımı sıktı diye yarın sabah yie tartılacağım. İnşallah cumaya güzel sonuç alacağım, ümitliyim![]()
Allahım ya çamuramı yatmışım
Saydın bacım vermiş zaten kilo ben yeni başladım ...
İnsanbi watsapdan dürter uyarır
Tabe enişte geldiya gözün görmedi bizi![]()
Kız kaptan benim poğaçalarda un yok heee. yağ da yok. Sadece lordan uyduruk poğaça. Bu arada sen bana başlangıç mı attın ara sıcak mı ? Tabakta çer çöp görüyorum. Gerçekten doyuyor musun yahuBenim şu an karnım gur gur gur gur vir vir vir vir modunda
![]()
Bu arada geçmiş olsun hayrişim ,ausum
Ben çok denk geldim hele i komşum vardı
Ben de bu kadar yiyip doyacak mıyım acaba. ama benim gözüm aç. Bir sofra kuruyorum evde görme. Dolduruyorum masayı. sonra tavuğu salatayı yiyip doyuyorum. diğerleri bi daha dolabacıks kızmam ona ... fırtınaları değil takımı düşünüyorum , spor ahuyu şişirebilir
bende senden çooooh ümitliyim
Valla enişteden dolayı senin gözün görmüyor bacım , ben yazdım ... daha sen meydaneee çıkıp gel bakalı saydın demeden yazdım ... tabii dedim verdin kiloları rakip arıyorsun
yarında çapraz koşu yapacak ablasının gülü
Doyuyorum![]()
sonra bir kazınma geldi tabii ... onda da lorlu tarhana ...ahanda tıkandım gitti
oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy nasıl bir kadınmış o yahu
bu arada çok geçmiş olsun ... yayaların ani fırlaması en korktuğum şey benim de ... ki buranın halkı yolda yürümesi ile meşhurdur ..kaldırımları arabalar için sanıyorlar sanki![]()
Nazar konusunda sıkıntılıyım ablam. Korkarım da nazardan. Ondan mı beni buluyor bilmiyorum. Birkaç sene evvel tatildeyim. Sahilde kadının biri yanıma geldi. ayyy ne güzel gözlerin vaaar bayıldım çok güzel dedi durdu defalarca. Denize bi girdim çıktım enfeksiyon kaptım gözler balon gibi oldu 1 hafta öyle gezmiştim![]()
hayrişim ben hep şöyle derim egerki işte nazar değecek dediğin an o enerjiyi veriyorsun ve o seni gerçekten etkiliyor ...Nazar konusunda sıkıntılıyım ablam. Korkarım da nazardan. Ondan mı beni buluyor bilmiyorum. Birkaç sene evvel tatildeyim. Sahilde kadının biri yanıma geldi. ayyy ne güzel gözlerin vaaar bayıldım çok güzel dedi durdu defalarca. Denize bi girdim çıktım enfeksiyon kaptım gözler balon gibi oldu 1 hafta öyle gezmiştim![]()
Ben de bu kadar yiyip doyacak mıyım acaba. ama benim gözüm aç. Bir sofra kuruyorum evde görme. Dolduruyorum masayı. sonra tavuğu salatayı yiyip doyuyorum. diğerleri bi daha dolaba![]()
ayyyy kel alaka bi şey geldi aklıma gözlerin çok güzeli okuyunca , anlatmazsam çatlarım
sene 90 lar , ben yine lens kullanıyorum ... mekan Kadıköy ... çiçekçisi , mendil satanı romanları meşhur ... ablaaaa bi çiçek al ablaaa ... güzel gözlü ablaaaam .... gözlerinin yeşiline uyar al bi çiçek ablammm ...
ben almayınca ... zaten lens olduğu belli dedi gitti![]()
ayyyy kel alaka bi şey geldi aklıma gözlerin çok güzeli okuyunca , anlatmazsam çatlarım
sene 90 lar , ben yine lens kullanıyorum ... mekan Kadıköy ... çiçekçisi , mendil satanı romanları meşhur ... ablaaaa bi çiçek al ablaaa ... güzel gözlü ablaaaam .... gözlerinin yeşiline uyar al bi çiçek ablammm ...
ben almayınca ... zaten lens olduğu belli dedi gitti![]()
Dediğini kulağıma küpe yaptım taktım ablacımmmhayrişim ben hep şöyle derim egerki işte nazar değecek dediğin an o enerjiyi veriyorsun ve o seni gerçekten etkiliyor ...
Ben bazara inansamda üstüme alınmıyorum ve diyorumki rabbım korur inşalah bişi olmaz ...
Hamdolsun bunu çevremdede çok gözledim..
Ay benim yıldızım çok düşük bana nazar çok deger diyen birine gerçekten hemen nazar oluyor ..
Rabbım esirgesin yavrum sabah felak ve nar surekerini üzerinize okuyun .
Bi git ya gece gece kafa buluyor benlenben daha hazırlarken doyuyorum , o dereceyim yani![]()
Ausun diyeti artık diyetlikten cıktı yakında araştırma konusu olacakBi git ya gece gece kafa buluyor benlen![]()
Benim kuşlarım bile daha çok yiyor yaAusun diyeti artık diyetlikten cıktı yakında araştırma konusu olacak![]()