Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canim memleketteyim. Bayram sonu tatile gidecegiz inşallah. O zamana kadar hazirliklari yapalim. Donusta arabayla goturmesi kolay olur. Dikkat ediyorum diyete ama oyle abartmadan :-) sen 2 gun once 1 saat bu gun 1 saat normal yuruyusumu yaz olur mu. Cok opuyorum.

yazarım canom hemen :KK200:

bende yarın köye çıkıyorum :halay:kv demin şefkatli kollarına :confused:

kolay-yoldan-kilo-verme-caps.jpg

yok öyle bir dünyaaaaa :deli:

selam kızlar
cezam bitti şükür. :)

arada ciscoslarla klasik menüm devam etti. KK da banlı olunca daha çok yiyesim geldi.

menümü yazayım hemen;
kaşarlı pide
bal
birkaç bardak açık çay
birkaç dilim ekmek

öğlen;
çorba
bulgur pilavı yoğurt

akşam;
çorba
yoğurt

Ausencia Ausencia cenenin yayından öperim minnak kadın. Seni Böyle keyifli görmek ne güzel :KK36: memleket iyi geldi cidden. Hem kafa olarak hem spor acısından pek iyi geldi. Tek sıkıntım buraya pek gelemiyorum. Annem taşınma sırasında çok ayakta kalmış. Diz kapağına yüklenmiş. Ödem oluşmuş. Yuruyemiyor pek fazla. Haliyle her is bende. Fırsat bulduğumda da spora kaçıyorum. Ama tartı yüzüme gülüyor bu hafta. Porsiyonlarim bi hayli dolu dolu. Buna rağmen iyi gidiyor.
Haftasonu tatile cıkacaz kısmetse.
O arada hiç gelemeyecem sanırım. Bu bir iki ay böyle kayıplardayım beni özleyin anacım :confused:

Aus kiymali yumurta protein ogunune olmazmi?

olma mıııı ?
ala pro ....
ama ekmek ölçüsü ne olacak mevzu bu ?
kıymalı yumurtanın yanına bol yeşillik , domates al ... ayran da al (yoğurtta olur) gün için de kh çok aldıysan:sinirli: bence ekmeksiz ... yok ölçlü ise 1 dlm tb ekmekle götürüver geç olmadan hadiiiiiiiiiii

selam kızlar
cezam bitti şükür. :)

arada ciscoslarla klasik menüm devam etti. KK da banlı olunca daha çok yiyesim geldi.

menümü yazayım hemen;
kaşarlı pide
bal
birkaç bardak açık çay
birkaç dilim ekmek

öğlen;
çorba
bulgur pilavı yoğurt

akşam;
çorba
yoğurt

:KK12::KK12: bu banına ....

:KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12: bunlar menüne ...
hem pide hem ekmek ne grill allasen ? :skandal:

aynı gün bulgur ....

Sobada melemen salcalik pisiyor bide patetes koyduk. Oglan tutturdu kizartma diye. Tupte kizartiyorum. Hic agzinin tadini bilmiyor miss gibi kozde patates varken kizartma da neymis :-)

Kizlar gorusuruz hoscakalin

:KK15::KK15::KK15::KK15:

pattis her türlü o :duduk:

Ausencia Ausencia atismada son ve en iyi parcam olsun. Bu kadarmi kendime uygununu bulurum ya :KK70: 70 lerden buyuk ihtimal

eğrisi büğrüsü bulacağız yolunu .... büğrü kotan doldu zaten .... artık doğru görme zamanı .
hqdefault.jpg

a ha bu da bizim dönemden gelsin

Ausencia Ausencia cenenin yayından öperim minnak kadın. Seni Böyle keyifli görmek ne güzel :KK36: memleket iyi geldi cidden. Hem kafa olarak hem spor acısından pek iyi geldi. Tek sıkıntım buraya pek gelemiyorum. Annem taşınma sırasında çok ayakta kalmış. Diz kapağına yüklenmiş. Ödem oluşmuş. Yuruyemiyor pek fazla. Haliyle her is bende. Fırsat bulduğumda da spora kaçıyorum. Ama tartı yüzüme gülüyor bu hafta. Porsiyonlarim bi hayli dolu dolu. Buna rağmen iyi gidiyor.
Haftasonu tatile cıkacaz kısmetse.
O arada hiç gelemeyecem sanırım. Bu bir iki ay böyle kayıplardayım beni özleyin anacım :confused:

:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:

hiç gelemem falan deme yahu .... yüreciğime indirme ... ben bir baba , bir koca , bir oğulla ne şartlarda girdim .... arada babanın teli çal ... bi cee de ... :KK200:

anneciğine çok geçmiş olsun . :KK68:

diyetinin iyi gittiğine eminim sana 59 lar çook yakışacak :süslü:

Menü bildirimim:
Kahvaltı(06:30)
Yumurta salatası
Ausun avuç içi kadan peynir:deli:
Domates
3 zeytin
Yarım armut

Öglen (12:30)
3 kuru kayısı
3 ceviz
1 kase yoğurt

Akşam (17:30)
Kabak yemeği
Salata
Ayran

Su: çoh
Spor:
100 dk yürüyüş =200
30 dk bölgesel=90
30 dk kond. Bisiklet=60
Toplam=350
Ausencia Ausencia

olma mıııı ?
ala pro ....
ama ekmek ölçüsü ne olacak mevzu bu ?
kıymalı yumurtanın yanına bol yeşillik , domates al ... ayran da al (yoğurtta olur) gün için de kh çok aldıysan:sinirli: bence ekmeksiz ... yok ölçlü ise 1 dlm tb ekmekle götürüver geç olmadan hadiiiiiiiiiii

:KK12::KK12: bu banına ....

:KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12: bunlar menüne ...
hem pide hem ekmek ne grill allasen ? :skandal:

aynı gün bulgur ....

:KK15::KK15::KK15::KK15:

pattis her türlü o :duduk:

eğrisi büğrüsü bulacağız yolunu .... büğrü kotan doldu zaten .... artık doğru görme zamanı .
hqdefault.jpg

a ha bu da bizim dönemden gelsin

:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:

hiç gelemem falan deme yahu .... yüreciğime indirme ... ben bir baba , bir koca , bir oğulla ne şartlarda girdim .... arada babanın teli çal ... bi cee de ... :KK200:

anneciğine çok geçmiş olsun . :KK68:

diyetinin iyi gittiğine eminim sana 59 lar çook yakışacak :süslü:
Ben istemez miyim gelmeyi. Lakin bu anamlar interneti sömürmüsler o sebeple gelemeyebilirim. 59 'lar için de aşırı heyecanlıyım :deli:

Bir minak menü kondurmayayım şuraya
Uyanır uyanmaz 3-4 badem salatalık
Sabah 10:00
1 yumurta ile melemen
1 k.k peynir
2 dilim tam tahıllı ekmek
Yeşil çay
Ara 1 kahve 1 soda
Öğlen 13:15
1 tabak kabak
1 kase yoğurt
1 dilim tam tahıllı ekmek
Ara 3 küçük şam şeftalisi beyaz çay
Akşam 19:15
1 büyük kase semiz otlu çacık
Ara salatalık (ödem için yiyorum bu kadar salatalığı faydası olur inşallah)
Ausencia Ausencia

Bir minak menü kondurmayayım şuraya
Uyanır uyanmaz 3-4 badem salatalık
Sabah 10:00
1 yumurta ile melemen
1 k.k peynir
2 dilim tam tahıllı ekmek
Yeşil çay
Ara 1 kahve 1 soda
Öğlen 13:15
1 tabak kabak
1 kase yoğurt
1 dilim tam tahıllı ekmek
Ara 3 küçük şam şeftalisi beyaz çay
Akşam 19:15
1 büyük kase semiz otlu çacık
Ara salatalık (ödem için yiyorum bu kadar salatalığı faydası olur inşallah)
Ausencia Ausencia

Back
X