Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Anca geldim ama sor bakim benim kafam nerde aus?
Kucuk kiz biraz rahatsiz yedi omrumu. Yeminle yaslandim. Yemegi zor yedim.

Bugun 3 tur basim fena donuyo dukan yesil cayimi yapiyo boyle bilmiyorum.
Bonusum sen suyu az iciyorsun ya. Dukan yeşil çayı da bir miktar şu kaybettiriyorsa o yapabilir

Hanimlar ben yatiyorum hepinize iyi geceler, yag yakan uykular:dua: suyunuzu icip icip yatin ben 2 bardak hupletmezsem uyuyamam:KK50: bu arada 1 saat once bi kase bogurtlen yedim kan yapar insallah eksi eksi iyi geldi. Sabah 9da a10*** markete gidicem cam kavonoz alcam 5lt lik tursu kurmak icin.saatimi 8e kurdum market acilmadan yuruyeyim diye. Hadi insallah diyip yatam gari. :KK51:

Hanimlar ben yatiyorum hepinize iyi geceler, yag yakan uykular:dua: suyunuzu icip icip yatin ben 2 bardak hupletmezsem uyuyamam:KK50: bu arada 1 saat once bi kase bogurtlen yedim kan yapar insallah eksi eksi iyi geldi. Sabah 9da a10*** markete gidicem cam kavonoz alcam 5lt lik tursu kurmak icin.saatimi 8e kurdum market acilmadan yuruyeyim diye. Hadi insallah diyip yatam gari. :KK51:
O böğürtlen bu saatte yağ kilo yapmaz inşallah. Bu saatte naayyn meyve naaayn:duduk:

sakin canım ... oynatınca geçmiyor ..
gitsin bırak .. sende yap kahveni gel .:KK200:

bonus şimdi senelerce 90+ da yazdınız ...orda ki düzen başka biliyorum .
burada geçmişte nice listede olan arkadaş beni , ben onları ağlatmışımdır .
Burası başka .. o yüzden mübarek şirket sözleşmesi gibi , listeye girerken yüz bin kez ; bak liste sorumluluğu başkadır derim .
Çünkü burada kaçamakla en ufak bir adaletsizliğe kızıyorum . Hani sende istemezsin biliyorum , x arkadaşın regl krizi ile düz duvara tırmanacakken sırf listede diye ağzına bir parça çikolata atmıyorken , sen de atmamalısın . Onu tutan takım ruhu seni de tutmalı .. aksi adil gelmiyor bana ve o yüzden sertleşiyorum . Yani tamamen denge adına .
Ha liste dışı olunca az daha relakslaşıyor her şey .. sonuçta geçen verdiğim okul örneği . siz sınıfın yarışmaya gönderilen öğrencilerisiniz ... Bunu da hocam beni de yaz beni de yaz , beni ne zaman yazacaksın diye siz istediniz değil mi tatlım ?
O yüzden tatlı matlı , kaçamak göçemek yok , olmamalı .
Sana inanmıyor değilim , ama tartın gramlarla dans ederse bilirim ki bonus abartmış ... ona az gelmiş yedikleri ama değilmiş ... 400 gr . da öyle idi geçen hafta ... sana yetti , ama azdı .
8 eylül hedefine bu şekilde varman zor olduğu için , sürekli yazıyorum ... testi kırılmadan hesabı ... sende beni anla ...:KK51:
Ben yakinen şahitim kaptan benide listeye alırken fena pazarlık ettiydi

ecemavi ecemavi

Antepia27 Antepia27

huuuuuuuuu altta ne arıyonuzzzzz beni mi :deli: burdayımmmmm ben ..... canım sıkılıyor hemi de ... :halay::halay:
Anneme gittim baklava sarma biraz temizlik eve geldim yemek temizlik bizde yarın kv geçiyoruz mağlum 4bebe toplan anca

aminnnnnnnnnnn.:KK200:

ben 30 un son demlerinde anne oldum .. hayatımızı ve evliliğin ilk yıllarını yaşadık :KK53: teranesi yaptık eşimle ...
O yüzden Yusufa belki de normalden fazla yapıştım ... büyüdükçe gözümün önünde içim bir tuhaf ...

hatta bazen aptalca gelecek ama diğer çocukta böyle seviliyor mu acaba diye düşünmüyor değilim
Hemde nasil
Tek cocuklular hep aynı şeyi düşünüyor
Ama insan kalbini Allah nasıl yarattıysa herkese yervar

yazarım canom hemen :KK200:

bende yarın köye çıkıyorum :halay:kv demin şefkatli kollarına :confused:
Bende

yalnız komik olmuş bi üst mesaj ... birinize yeme diyorum ...diğerinize ye :deli:

Bonus Bonus sana da hala ne yedin diyorum bugün :işsiz::işsiz:
Bu güzel her telden var

kız şöyle bi baktım da epeeeey peynir demek o :deli::deli::deli: benim eller fırıncı küreğidir , sen kiloma bakma ... el ayak maşallah bende :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

çokta minnak değil efserim , toplam 3 dlm ekmek ... kilo azaldıkça kh da azalmalı ....
salatalığın faydası olacak mı de bana yarın :KK69::KK69::KK69:

yedin mi kıymalı yımırta ?
unutmadan menü yaz da ... günü gırtlağı kapa artık :cool:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

aaaaa tam bende bu bayram size gelecektim :KK71:

gider gider ... gitmiyorsa pide yenmez .
pide yenecekse bal yenmez .
bi yol bulunur illa ki .
cidden çok yiyorsun grill.

:super::super::super::super::super::super::super::super::super::super::super::super::super:

fatmaaaa ne olur bayramda da bozma ...gözünü sevem .... çok iyi gidiyor her şey :KK19:

gülüm sen menü yazmaya ne vakit başlıyorsun ?
sana da 4 eylüle rezervasyon yapalım mı @masumm la bitişik koltuklarda :KK19:

pirinç pilavı :KK12:

salata yemeliydin orda 3. çeşit biliyorsun ya da sebze yemeği .
arkadaş gitti , spor ne zaman başlıyor .
regl de geldi ... altın haftaları iyi yakala lily .

:halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay:

gayeeeeeeeeeeeeeet güzel :halay::halay::halay::halay::halay:

canım ister yarın bildir , ister cumartesi ... takım içi olacağından çok önemli değil tarihi .
önemli olan bayram öncesi ve sonrası akıbeti görmek :KK49:

:halay::halay::halay::halay::halay::halay: üzerine alınmana ne çok sevindim . ... hadi bakalım öne çekilen 4 gün 4 gündür ... 4 günde artı 1 geleceğine eksi 1 gider :halay:

canım menü nerde ?
dedin dedin de ..bu kadar beklemiyordum .
olmaz ama güzellik ... şu menü ile ayakta kalmayı başarman mucize iken sen bir de spor yapmışsın .:KK12:
Sen gel kaptanim sana kapımız hep acik. Hem bizi düzene sokarsin ailecek diyete adapte oluruz :KK53:

Anan bu ne kuzum ya hiç bitmiyor misafiriniz :)

Bizim eski devlet hastanesinde yağ kas ölçümü vardı, yepisyeni binada yok şaka gibi :KK53: normal tartı ile bakıyorlarmış. Sen devam et oraya :)
Diyetisyen in özel numarasını aldim. Ehehe watsaptan darliycam onu sürekli , bana numara vermekle hata etti yavrucak :KK53:

Aynı şeyi yaşadım önceki gün gün içinde sabahki kilodan eksik gördüm sonra dün sabah sevinerek bi çıktım yarim kilo fazla sonra bugün çıktım düne göre 1 kilo eksik bende tartıya güvenmiyorum artık :KK53::KK53:merak ediyorum acaba kaç kiloyum :confused:
Ben bu sabah annemlerdeki rakamı gördüm gibi az ucundan olsa da şuanda bilemiyorum tabi tartının sağı solu belli olmuyor :deli:

60kiloyum 60kiloyum canım işler güçler var. Koşturmalı geçecek. Formasyon staj zaten var. Bi de işe devam edecem. Başka başka işlerim de var. O arada spor sekteye uğramasın diye bi salona yazilacam. Ama yine buralarda olur bi elim
nişan da vardı galiba değil mi feylesofla:-) ama sen yine de ihmal etme bizi hayrişim:KK19:

Anca geldim ama sor bakim benim kafam nerde aus?
Kucuk kiz biraz rahatsiz yedi omrumu. Yeminle yaslandim. Yemegi zor yedim.

Bugun 3 tur basim fena donuyo dukan yesil cayimi yapiyo boyle bilmiyorum.

yediklerinde yapıyor olabilir .. yediklerini öğrenirsem yorum yapacağım da ... hani menü yazmak kural gereği ya ???

Ausencia Ausencia bugün ki sporuna 40 dk yürüyüş ekledim. Bir 80 point daha rica ediciğim :deli:

benden de 60 point geldi ... 65 hatta :)) ama benimki çarpı 2 siz :)

böğürtlen gece gece ..akıbetini bilemedim ama acıktırır sanki ..şeker dengesini oynatır ... uyku tutmazsa açlıktandır :)

Ben yakinen şahitim kaptan benide listeye alırken fena pazarlık ettiydi

Anneme gittim baklava sarma biraz temizlik eve geldim yemek temizlik bizde yarın kv geçiyoruz mağlum 4bebe toplan anca

Hemde nasil
Tek cocuklular hep aynı şeyi düşünüyor
Ama insan kalbini Allah nasıl yarattıysa herkese yervar

Bende

Bu güzel her telden var

he sıkı pazarlıktı harbiden ya :)
ama çok çok çok harika işler çıkardın :KK200:

Sen gel kaptanim sana kapımız hep acik. Hem bizi düzene sokarsin ailecek diyete adapte oluruz :KK53:

sen adapte edecen evdekileri çekirgem ...öğrendiklerini öğretecen :):deli:

Ausencia Ausencia kaptanım bugün ki sporum 3 saat yürüyüş 180 point sanırım :KK49:

wooow nehirime bak hele ...:halay:

Hayırlı geceler iyi uykular hanımlar

:KK15::KK15::KK15:

Uykum yok ... kimsecikler yok ...bdv de takılıyorum ... bak banlı kaptan olacam heee :)))

yok yok sicilim bunca yıldır temizdir kk da , ne bdvler ne siyasetler gördüm zamanında :)

kitap okumak ya da dün başladığımız diziden 1-2 bölüm patlatmak ..bakem değnek ne seçecek ?

ayyyy kv min şefkatli kolları ile buluşacağım ya yarın kesin heyecandan uyku tutmuyor beni :KK70:

hadi iyi geceler :KK15: diyeyim size ... hatta sabaha da bir günaydın bırakayım :KK200:

Back
X