- 28 Haziran 2010
- 10.024
- 30.731
- 598
Dünkü menüm
Sabah
Kavurma
Çay
Birkaç zeytin
Akşam
Fırında sebzeli köfte
Ayran
Salata
Su bol
Kuş kadann yemissin inşallah kuş gibide hafif olcennn

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dünkü menüm
Sabah
Kavurma
Çay
Birkaç zeytin
Akşam
Fırında sebzeli köfte
Ayran
Salata
Su bol
satir sayısının az olduğuna bakma miktarı fazla ahaha.Kuş kadann yemissin inşallah kuş gibide hafif olcennn![]()
![]()
Ne kadan güzel bir his di mi ?
Sabahın kuvvetli olsun. Akşamı geçiştirsen de olur megim.
O 60 buraya gelecek
Dün gördüm o kadını tv de. Peder bey diyor ki bu kadın ekrana sığmıyor
Daha iyi bu bayramdan önce listede olman. Liste seni cıslardan uzak tutabilir. Ausun gazabından cıs hayali bile kurmazsın.
Gelsin ponponlar . Tebrikler canım![]()
Aleykum selam canım
Oooo süper canım sporuna menimle sen bu sonucu haketmistin tekrar tebrikler
Triplimelek Megi masallah tripli vuhhuu dedim wc siz bildirime
![]()
Maşallah canım tebrikler
Tebrikler canım
Amanın bu ne hey maşallah canım ya çok piş kıskandım :))))
Tebrikler canım
Tebrikler canım
Herkese cok tesekkur ederimTriplimmm çok sevindim valla Tebrikler Tebrikler..
Bide wc olsaymis ooo ama olsun haftaya da lazim
Tebrikler Efser evet sen daha fazla bekliyordun ama birden gider üzülme
Naptinnn hatun senn maşallah maşallah daim olsun kizz darısı başımıza![]()
Ayyy Güle güle giyinn bayramlik olmuş inşallah..
Koyarsin bi foto merak ettim etiketle beni koyarsan unutma
Tebrikler canım aboo harbi aus nasıl senden 69 istemiss kii![]()
Haftaya daha çok gitsinn inşallah
![]()
![]()
Tabii listede değilsin yaa böyle guluyonn listede olaydin da goreydinn gülmeyi![]()
Bonuscan kızına ve sana çok geçmiş olsun canım.
Bakk her hafta artarak gidiyor kilolar...
İnşallah daha da fazla fazla giderr![]()
![]()
selam kızlar, benim misafirler erken gitti biraz tatsızlık oldu ,aniden toparlanıp gittiler sabah burnumdan geldi tatil ,misafir senin neyine halbuki ya çalışıyorsun, geçir cocugunla cocugunla değil mi
Olsun olsun güzel bir menüsatir sayısının az olduğuna bakma miktarı fazla ahaha.kavurmanın özellikle. Karatay yapinca ara öğün falan yok ya, o yüzden küçük görünüyor menü
YorgunBayram nasıl geçiyor hatunlar
Yaptim test canim negatiffff ben biliyordum zatiiiAdaaa oldun mu hasta yaptin mi testtt kizz![]()
Yaptim test canim negatiffff ben biliyordum zatiii![]()
![]()
Ama hasta olamadim karnim cook sisti cook((
Kizlar bigun bi misafirlige gittik baklava ikram edildi bir dilim yedim... anammmm yedikten bir saar sonra kaşinmaya basladim ayyy yogurt yedim ustune eve gelince yok gecmiyor boyle kabar kabar kirmizi kirmizi oldu vucudum bayat cevize karsi boyle olurum... acaba ceviz bayatmiydi ayyyy bol su içiyorum vucud atsin diye.... soğuğa yakin suyla dus aldim biraz kaşıntısı dindi....
Baska fikri olan var miiii ???
Teşekkür ederim canim ayyy insallah gece gece kasinmamgeçmiş olsun adacım. belki öyleydi![]()
ne oldu ki canım misafirlerle? tartıştınız mı? kötü olmuş bayram günü tatsızlıkselam kızlar, benim misafirler erken gitti biraz tatsızlık oldu ,aniden toparlanıp gittiler sabah burnumdan geldi tatil ,misafir senin neyine halbuki ya çalışıyorsun, geçir cocugunla cocugunla değil mi
valla asıl bayramlaşılacaklar uzak olunca telefonda geçiyorBayram nasıl geçiyor hatunlar
inşallah. alerji çok sinir bişi. bilirimTeşekkür ederim canim ayyy insallah gece gece kasinmam![]()