Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yaptim test canim negatiffff ben biliyordum zatiii :KK66: :KK66:

Ama hasta olamadim karnim cook sisti cook :KK43:((

Kizlar bigun bi misafirlige gittik baklava ikram edildi bir dilim yedim... anammmm yedikten bir saar sonra kaşinmaya basladim ayyy yogurt yedim ustune eve gelince yok gecmiyor boyle kabar kabar kirmizi kirmizi oldu vucudum bayat cevize karsi boyle olurum... acaba ceviz bayatmiydi ayyyy bol su içiyorum vucud atsin diye.... soğuğa yakin suyla dus aldim biraz kaşıntısı dindi....

Baska fikri olan var miiii ???
Geçmiş olsun canım. Bulabilir misin bilemem ama limon yağı kaşıntıya çok iyi geliyor. Alerjilerde, böcek ısırıklarında kaşınan bölgeye limon yağı sürüyorum. Şıp diye kesiyor
Menum
Uyaninca 1 kayisi
1 elma ve yarim yumurtali tb. Ekmegim
Ara 1 bardak sut ve salatalik
14.00= 2 haslanmis t.but , yogurt ve marul
18.00=yagsiz kavurma, z. Fasulye 2 kasik, 3kasik borani(haslanmis ot ve yogurt) -misafirlikteydik
Soda ictim 2 kez su evde icerim bolca
Ausencia Ausencia igdedali igdedali
Ne severim o boraniyiiii... Aynısı mıdır bilmiyorum ama bizim buralarda yapılan kış yemeğidir. Pazı sapıyla yapılır. Kuzu eti, nohut, kuru börülce(lolaz derler burada) bi de bulgurlu yuvalaklar eklenir... Kış gelse de yuvalaksızından yesem dedirttin:kk77:

1 Eylül Cumamenü bildirimim:
Uyanınca(06:00)
3 kaşık yoğurt keten tohumuyla
2 ceviz

Kahvaltı(08:30)
2 haşlanmış yumurta
az peynir
bol yeşillik
közlenmiş biber
domates salatalık

Öğlen(13:00)
ciğer kebabı(yarım lavaşla)
ayran
salata
1 kase sütlaç(nenemlerdeydik öğlen)

Akşam(17:00)
1 kase yoğurt
az salata

Su: her gün 3 lt geçiyor.
Sporu dün bildirdim.
Ausencia Ausencia sana ve takıma böyle bir menüyle geldiğim için gerçekten çok üzgünüm. Yazarken utandım. Tartıya çıktığımda inanamadım. Başka sıkıntılarım da var bu feylesof nişan meselesi falan... Bunlar elbette bahane değil ama bu cıs çok sinsi... İradesizlikten değil vazgeçtiğimden oldu. Tartıda 55.5 i görene kadar söz veriyorum bir daha olmayacak...
Bugün hemen toparlandım. Tam gaz devam ediyorum. İnşallah dediğin gibi vücudu şaşırtmışımdır. Anlayışın için de teşekkür ederimm

tam sopalıksın hayrişim:sopa::KK12: bu menüyü mü saklıyordun? ne var yani bir sütlaç yemişsin o kadar. tamam içinde pirinç ve şeker var ama süt azcık tutmuştur şekeri. zaten akşama da yoğurt yemişsin bitmiş olay. bak bugün de toparlamışsın. tamam işte sorun yok:KK24::KK24::KK24:

kız hep ben mi cısss yicem azcık da sen ye de ben görem:KK70::KK70::KK70:

Geçmiş olsun canım. Bulabilir misin bilemem ama limon yağı kaşıntıya çok iyi geliyor. Alerjilerde, böcek ısırıklarında kaşınan bölgeye limon yağı sürüyorum. Şıp diye kesiyor
Ne severim o boraniyiiii... Aynısı mıdır bilmiyorum ama bizim buralarda yapılan kış yemeğidir. Pazı sapıyla yapılır. Kuzu eti, nohut, kuru börülce(lolaz derler burada) bi de bulgurlu yuvalaklar eklenir... Kış gelse de yuvalaksızından yesem dedirttin:kk77:

bu limon yağı bilgisi iyi oldu. saol tatlım.

şu sizin boraniyi ben de not edeyim:KK45::KK45::KK45: pazı sapı kavrulmuş de mi hayriş???:KK53::KK53::KK53:

Bu anamın herşeyi atma huyundan gına geldi gınaaaa... 2 yıl önce zayıflayınca tam da bu kilodayken birkaç kıyafet aldıydım. Giyemeden hızla kilo aldım. Urfa'da bırakmıştım. Taşınırken anneme didim ki anacım onları artık giyebilecem sakın verme kimseye(taşınırken kıyafet ayıklıyordu). 2 ayakkabım 2 elbisem sayısız gömleğim ve 2 de pantolonum artık yok. İhtiyacı olan birine de vermemiş. Atmış öylece. Çıldırdım. Bişey de diyemedim. Buraya yazayım da rahatlayayım dedim:KK34:
Yav ben hiçbirşeyimi atamıyorum... Tatlış kadın niye herşeyi atıyorsun diyorum. Amaaaan boşta durdukça rahatsız oluyorum gözüme batıyor diyor....:KK4:
He bi de Yarın spordan önce şu adını söyleyemediğim tohumdan yiyecektim. Çiya mı ney dertse işte... Kendi dedi evde var ben yiyemedim kıvamı hoşuma gitmedi diye. Bi deneyeyim dedim. Akşamdan suya koyayım dedim bulamadım. Anacım nere koydun onu diye sormuş bulundum. O da nesi atmış... Korkuyorum bir gün eve gelip babamı bulamayacam diye:confused:
Ohh be rahatladım:KK70:

bu limon yağı bilgisi iyi oldu. saol tatlım.

şu sizin boraniyi ben de not edeyim:KK45::KK45::KK45: pazı sapı kavrulmuş de mi hayriş???:KK53::KK53::KK53:
Kavurmadan ziyade haşlanıyor sanırsam. Çok lezzetli ama yazın pek yenecek cinsten değil hem et hem baklagil hem kızartılmış bulgur köftesi ağır geliyor... Ama yuvalaksız olanını kışın arada 1 kase yemek gayet de keyifli olar

Selam kizlarrrr

Iyisiniz insallah .

Bayraminiz mubarek olsun bu arada..bizim tatil bitti 4 gün geciverdi.geleli 3.tur makine dönüyor..

Yarin pazarda portakal bulursam pazartesi baslayayim diyorum...huuu roxen2303 roxen2303 ne dersin??

tam sopalıksın hayrişim:sopa::KK12: bu menüyü mü saklıyordun? ne var yani bir sütlaç yemişsin o kadar. tamam içinde pirinç ve şeker var ama süt azcık tutmuştur şekeri. zaten akşama da yoğurt yemişsin bitmiş olay. bak bugün de toparlamışsın. tamam işte sorun yok:KK24::KK24::KK24:

kız hep ben mi cısss yicem azcık da sen ye de ben görem:KK70::KK70::KK70:
Kuzum benim nenemin elinin ayarı yok. Bir tatlıydı ki sorma... Lavaşın üstüne onu da yiyince acayip şişirdi. Akşama kadar midem kavruldu resmen. Salaklığımdan yedim kızdığım nokta o aslında. Nenemlere bir gittim dayılar yengeler aaa ne kadar zayıfladınlar falan. Bide babam ben annem üçümüz de epey kilo verdik. İltifat üstüne iltifat. Salak yeme işte. Ne var tartı durduysa... Senin keyfine göre mi zayıflayacak bedenin. Onun bi bildiği var.
Ama yoook kendime kızdım ulan madem zayıflamıyorum Ausa diyim beni mezun etsin bile dedim içimden

Bu anamın herşeyi atma huyundan gına geldi gınaaaa... 2 yıl önce zayıflayınca tam da bu kilodayken birkaç kıyafet aldıydım. Giyemeden hızla kilo aldım. Urfa'da bırakmıştım. Taşınırken anneme didim ki anacım onları artık giyebilecem sakın verme kimseye(taşınırken kıyafet ayıklıyordu). 2 ayakkabım 2 elbisem sayısız gömleğim ve 2 de pantolonum artık yok. İhtiyacı olan birine de vermemiş. Atmış öylece. Çıldırdım. Bişey de diyemedim. Buraya yazayım da rahatlayayım dedim:KK34:
Yav ben hiçbirşeyimi atamıyorum... Tatlış kadın niye herşeyi atıyorsun diyorum. Amaaaan boşta durdukça rahatsız oluyorum gözüme batıyor diyor....:KK4:
He bi de Yarın spordan önce şu adını söyleyemediğim tohumdan yiyecektim. Çiya mı ney dertse işte... Kendi dedi evde var ben yiyemedim kıvamı hoşuma gitmedi diye. Bi deneyeyim dedim. Akşamdan suya koyayım dedim bulamadım. Anacım nere koydun onu diye sormuş bulundum. O da nesi atmış... Korkuyorum bir gün eve gelip babamı bulamayacam diye:confused:
Ohh be rahatladım:KK70:
senin anne atış konusunda sıkıntılı biraz galiba:KK70::KK70::KK70:

kıyafetlerine üzüldüm yaaa. şimdi onları almak yeni masraf demek. valla ben 5 yıldır saklıyom. evet yer tutuyor ama napim. uzun zamandır kilo vermesem de hep isteğim vardı. vazgeçmedim. bu nedenle sakladım. iyiki de saklamışım. versem üzülürdüm içimde kalırdı valla:KK53::KK53::KK53:

chiaya da günah olmuş. komşuya verseydi bari:-):-):-)

Canim bizimki biraz farkli sanirim bi diken cinsi var ondan yapilir veya ispanaktan haslanir icine sarimsak ve biraz ince bulgur yogurtla karistirilip uzerine terwyagi gezdirilir. Inanilmaz lezzetli birsey. Ben de ne zamandir yememistim

Menü kondurayım şuracığa...
Uyanınca(06:00)
1 tk keten tohumuyla zerdeçallı yoğurt
2 ceviz

Kahvaltı(09:00)
2 haşlanmış yumurta
yarım kase yoğurt
çok az peynir
yeşillik bol bol

Akşam(16:00)
Lor peynirli salata
ayran

Su: çoh
He bi de arada maydanoz kürüm ve yeşil çayım var. bi de kayfe keyfimiz var ailecek. Onları da yazayım:cool:
Spor:
120 dk yürüyüş=240
30 dk kol+basen kalça bölgesel= 90
Toplam=330
Ausencia Ausencia
Aslında saf pro yapacaktım bugün ama kahvaltıda yeşillikler kandırdı beni. :süslü:

Iste boyle

Eklentiler

• IMG_20170902_220938.webp
    IMG_20170902_220938.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 44
senin anne atış konusunda sıkıntılı biraz galiba:KK70::KK70::KK70:

kıyafetlerine üzüldüm yaaa. şimdi onları almak yeni masraf demek. valla ben 5 yıldır saklıyom. evet yer tutuyor ama napim. uzun zamandır kilo vermesem de hep isteğim vardı. vazgeçmedim. bu nedenle sakladım. iyiki de saklamışım. versem üzülürdüm içimde kalırdı valla:KK53::KK53::KK53:

chiaya da günah olmuş. komşuya verseydi bari:-):-):-)
Çok sıkıntılı çok. Bugün tatil için çanta hazırlıyor. diyor ki bu paletlerini kullanmıyorsun vereyim birine. Anne 2 senede bir tatile çıkıyorum nerede kullanayım paletleri dedim aa evet doğru dedi gitti. Atmış olabilir bak:deli:

Kuzum benim nenemin elinin ayarı yok. Bir tatlıydı ki sorma... Lavaşın üstüne onu da yiyince acayip şişirdi. Akşama kadar midem kavruldu resmen. Salaklığımdan yedim kızdığım nokta o aslında. Nenemlere bir gittim dayılar yengeler aaa ne kadar zayıfladınlar falan. Bide babam ben annem üçümüz de epey kilo verdik. İltifat üstüne iltifat. Salak yeme işte. Ne var tartı durduysa... Senin keyfine göre mi zayıflayacak bedenin. Onun bi bildiği var.
Ama yoook kendime kızdım ulan madem zayıflamıyorum Ausa diyim beni mezun etsin bile dedim içimden

ben de arada tatlı yediğimde rahatsız ediyor onu farkettim. rafine şekerden eskiye göre oldukça uzağım kaç aydır. dolayısıyla ağzımın tadı da değişti. mesela bayram çikolatası bile çok tatlı geldi. halbuki bende bir oturuşta 80 gr lık çikolatayı hüpletme kapasitesi vardı. yok olmuş buna çok sevindim:KK73:

bakma çörek yedim ama artık çok karbon da rahatsız ediyor. istemiyor vücut:KK28::KK28::KK28:

Çok sıkıntılı çok. Bugün tatil için çanta hazırlıyor. diyor ki bu paletlerini kullanmıyorsun vereyim birine. Anne 2 senede bir tatile çıkıyorum nerede kullanayım paletleri dedim aa evet doğru dedi gitti. Atmış olabilir bak:deli:
Ahaha annen supermis ya ben de evde fazlalik sevmem atarim ya da veririm birine. Ama annen beni gecmis:KK53:

Yalnız anam buraları okusa terlikle kovalar beni.
Lisedeyken çok sevdiğim bi arkadaşım Rusya'ya gitmişti. Bana da matruşka bebek getirmiş. Bi tatlılar ki... Bi gün mutfakta sarımsak ez dedi. Bi baktım benim bebeklerden birini kullanıyor havan olarak. Ana niye yaptın dedim. Amaaan bir sürü vardı içinde ne var birini aldıysam dedi:KK70: Bişey de diyemiyorum o kadar saf söylüyor ki:confused:

Back
X