Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

iyi akşamlar kızlar
bayramda menü düzeni vs kalmadı.
her yerde tatlı ikramı, sarmalar, kavurmalar, çikolatalar. o_O

eski komşuma bayramlaşmaya gittim, içeri almadı. kızı 20 gün önce doğum yapmış, bebekle o rahatsız olurmuş. iyi bayramlar dedim ama daha da muhatap olmam.

biraz uzaktaki eski komşumu aradım, müsaitsen bayramlaşmaya geleceğim dedim. şehir dışındayım dedi ama değilmiş, evindeymiş. ertesi gün aradı birkaç kez, açmadım. onu da sildim.
ne garip insanlar varo_O

Ben yatıyorum. Herkese iyi geceleeeer. Allah rahatlık versin:KK75::KK75::KK75:
erken değil mi hayrişimo_O sohbet et azcık bizle:KK73:

Dün gece 3 e doğru yattım. Sabah 6 da kalktım. Akşama kadan da gezdm durdum. Bu gecelik affedin beni...
Yok valla yemedim. Tartıda 55 i görene kadar en ufak bir bitter çikolatayı bile yasakladım kendime

ayyy canım benim iyi geceler o zaman:KK60: Allah rahatlık versin:dua:

hayrişim ben de Allah nasip ederse yarından itibaren disipline girmeye karar verdim. çünkü bugün nettim fire vermeyecektim ama bir komşuya geçmem yasağımı hemen deldi. çok kızdım kendime. öyle böyle olmayacak bu iş. artık normal menülerle devam etmem lazım. bir de gerçekten onları yiyince vücudumda rahatsız oldu. şekeri kaldırmıyor artık:KK43:

ayyy canım benim iyi geceler o zaman:KK60: Allah rahatlık versin:dua:

hayrişim ben de Allah nasip ederse yarından itibaren disipline girmeye karar verdim. çünkü bugün nettim fire vermeyecektim ama bir komşuya geçmem yasağımı hemen deldi. çok kızdım kendime. öyle böyle olmayacak bu iş. artık normal menülerle devam etmem lazım. bir de gerçekten onları yiyince vücudumda rahatsız oldu. şekeri kaldırmıyor artık:KK43:

Böyle böyle duzelucez canım tekrar sil baştan

iyi akşamlar kızlar
bayramda menü düzeni vs kalmadı.
her yerde tatlı ikramı, sarmalar, kavurmalar, çikolatalar. o_O

eski komşuma bayramlaşmaya gittim, içeri almadı. kızı 20 gün önce doğum yapmış, bebekle o rahatsız olurmuş. iyi bayramlar dedim ama daha da muhatap olmam.

biraz uzaktaki eski komşumu aradım, müsaitsen bayramlaşmaya geleceğim dedim. şehir dışındayım dedi ama değilmiş, evindeymiş. ertesi gün aradı birkaç kez, açmadım. onu da sildim.

Yaa zor bı durum olmuş demekki senin arkadaşlığını ve verdiğin değeri anlamıyorlar
Çokta büyük bı kayıp değil ozamanda
Bir dostluk bir arkadaşlık kolay kurulmuyor ne çok emek zaman veriliyor malasef sonunda bu durumlar yasanabiliyor

Şuraya bir gece kuşu selamı bırakayım .:KK200:
Eve geldik şükür .
Geç saat geldik ... yıka , as .. gelenleri yerleştir ... derken şimdi oturdum .
Yarın da evdeyiz ... Plan yapmayalım , yayılalım evde dedik :KK49:
Muhtemelen kimse de gelmez ... Bayram bitti gitti yani .

Geçmişi okudum efenim ...
Gelen menüler var... gelmeyen menüler var :KK12:

Artık tam anlamı ile takıma dönme vaktidir ... misafirlik falan yarından sonra kimse de kalmaz ... diyete dönme zamanıdır demiyorum farkında iseniz ; çünkü diyet her daim sizinle idi ...baklavalara böreklere çöreklere direndiniz :sampiyon:
Direnemeyenlerinizi de okudum :KK12:

igdedali igdedali canım tartın eski formuna kavuşmuş :halay: emindim zaten ... duraklama dönemi idi geçti gitti ...menünde çok güzeldi ... ama bence chia lı puding için bir daha ara öğün vaktini geç ... güne tatlı ile başlama derim ... genel kanı bu yönde ... hoş ben başlarım , meyve..kuru meyve...badem ...kahve... beni etkilemiyor .. şeker girdi vücuda tüm gün açlık sinyalleri olacak derler bende olmuyor ... sende de olmuyorsa afiyet bal şeker olsun :KK15:

nar_cicegim nar_cicegim keyifsizmişsin bugün ... gül böreği rehavetidir o :) :deli: bir adet kırk yılın başı öğle yenen gül böreğinden diyete zeval gelmez ama akşamına yemek yanında bir kaç lokmada olsa karbon almasaydın iyiydi.
bu arada paskalya mesajına çok güldüm gece gece :KK48:

GunesinKizi35 GunesinKizi35 heee 41 subliminal mesajı verdim :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

menünü sevmedim .. öğle patates , akşam hurma badem ... zaten bu ara o patates pek dadandı menüne ...

salatalar , sebzeler , yoğurtlar görmek istiyorum öğle akşam öğünlerinde ... öylesi daha sağlıklı şüphesiz .

Bonus Bonus erol taş falan olmayacağım . Hulusi Kentmen de olsam , Erol taşta olsam sen kaçamak yapacağın zaman zaten yapıyorsun ... Üzülmüşsün , kayınpederle sorun her ne ise hallolur dilerim ama diyet bozunca hallolmaz biliyorsun ... üstelik yoktan yere bir de aus derdi açılır .. gerçi sen beni dertten görsen yemezdin de ...Menünü bekliyorum yine .
ve cumaya dek önündeki 5 günü en eeen en kilo vermeye endeksli bir kafa ile geçirmeni rica ediyorum .
Cuma min. 99.9 göreceğiz ve bu istersen 5 günde çok kolay .

@Portakal Sulu Ordek canım senin menüde akmaz kokmaz gibi geldi bana ..yani aldırmaz da verdirmez de .. kilo minnak olunca o 2 dlm ekmek bile dengeleri oynatabiliyor ...
tartın ne alemde ? cuma göz açıp kapayana dek kapıda ...

60kiloyum 60kiloyum fulyaaaa hadi ama sıfır kaçamak vaadi var kendi yok ... hadi komşuda baklava ısrarı , hadi hayır demedin ..eee sonra niye çikolata ... eee sonra niye akşam kurabiye ...badem unu ile olunca kurabiye olmaktan çıkmıyor :deli:

Eveeet başka da menü yoktu yanılmıyorsam ...ya da menü ile ilgili mesaj ...

B Began sende üzerlerini çizerek iyi yapmışsın .. bu arada beslenme ile ilgili düzensizlik mesajını okudum maalesef :KK12:

ada81 ada81 senin misafirler geldi mi merak ettim ?

@masumm 66 süpermiş yahu ... resmen korumadasın sanki ... hadi bakalım yarın gelsin menüleriniz ada ile :KK19:

Efser Efser
White Lily White Lily
Triplimelek Megi Triplimelek Megi sizin menüleri göremedim bugün ?o_O

caytabagi caytabagi
suspushanimcim suspushanimcim
Ahu060812 Ahu060812 kayıp ilanı vermeme az kaldı ? :skandal:

@eflalim yine gri yine gri ... yarın diyet tam gaz başlıyor .. mesaj at bana da cozutmadığını bileyim ..hatta sen telden yaz , ben menünü sporunu buraya eklerim .

Antepia27 Antepia27 senin de düzeni bozulmuş diyetini okudum :KK12: hemen hemen hiç durmadan yarın düzenli menüler gelsin lütfen .

saydin78 saydin78 sen döndün mü eve kuzum :KK200:?

nehirnil111 nehirnil111 begum75 begum75 minnak kankilerim siz de ne var ne yok :KK200:?

@Makbule007 canım sende ne alemlerdesin , de hele :KK200:?

Nefs Nefs kuzum bugün sende uğramamışsın hiç sanki :KK200:

ecemavi ecemavi sana da bir kalp :KK200: sende başlıyorsun artık değil mi , yarınla beraber spora özellikle ve menülere ? kelebekolacam kelebekolacam ı da yolla artık ablası :sopa:

@_SARAYCA_ aeben aeben Daydream- Daydream- size de bir öpücük bırakayım :KK15:

Sekercikiz Sekercikiz hadi bayram bitti mi seni de tam gaz bekliyorum , süre doldu :halay:

roxen2303 roxen2303 kuzum sen nerelerdesin ? sporla sıkılaşmaya devam mı :spor:

ErSeSi ErSeSi ben sana izne ayrılma gel mezun edelim demiştim di mi :KK12: hiç gelmiyor yazmıyorsun ? bayram sonrası bi uğrada de hele kilo durumunu ?

Başka da unuttuklarım affola ... unutturacak kadar az girmesinler :halay:

Geçtiğimiz haftanın spor puanlarını da toparladım ....
upload_2017-9-4_2-30-10.webp
upload_2017-9-4_2-30-54.webp

Fırtınalar 7249 Puan:sampiyon::sampiyon::sampiyon:
Kasırgalar 7120 Puan

Bu hafta uzun aradan sonra küçük bir farkla kazanan Fırtınalar oldu ..tebrikler :KK9::KK9::KK9::KK9:

Genel durum

Fırtınalar 3 - Kasırgalar 6

Bireysel Sıralama

1. Triplimelek Megi Triplimelek Megi 2640 :sampiyon::sampiyon::sampiyon:

2. GunesinKizi35 GunesinKizi35 2505 :sampiyon::sampiyon:

3. igdedali igdedali 1550 :sampiyon:

4. Nefs Nefs 1470 :KK9:

5. Ausencia Ausencia 760 :KK9:

uzun bir aradan sonrada birincilik koltuğundaki isim değişti ... Triplimelek Megi Triplimelek Megi tebrikler :KK9::KK9::KK9::KK9:

Bu da bu haftaki liste ;
Eksik varsa bildirirsiniz :KK19:

upload_2017-9-4_2-48-51.webp
upload_2017-9-4_2-46-47.webp

Geçmişi okudum efenim ...
Gelen menüler var... gelmeyen menüler var :KK12:

Artık tam anlamı ile takıma dönme vaktidir ... misafirlik falan yarından sonra kimse de kalmaz ... diyete dönme zamanıdır demiyorum farkında iseniz ; çünkü diyet her daim sizinle idi ...baklavalara böreklere çöreklere direndiniz :sampiyon:
Direnemeyenlerinizi de okudum :KK12:

igdedali igdedali canım tartın eski formuna kavuşmuş :halay: emindim zaten ... duraklama dönemi idi geçti gitti ...menünde çok güzeldi ... ama bence chia lı puding için bir daha ara öğün vaktini geç ... güne tatlı ile başlama derim ... genel kanı bu yönde ... hoş ben başlarım , meyve..kuru meyve...badem ...kahve... beni etkilemiyor .. şeker girdi vücuda tüm gün açlık sinyalleri olacak derler bende olmuyor ... sende de olmuyorsa afiyet bal şeker olsun :KK15:

nar_cicegim nar_cicegim keyifsizmişsin bugün ... gül böreği rehavetidir o :) :deli: bir adet kırk yılın başı öğle yenen gül böreğinden diyete zeval gelmez ama akşamına yemek yanında bir kaç lokmada olsa karbon almasaydın iyiydi.
bu arada paskalya mesajına çok güldüm gece gece :KK48:

GunesinKizi35 GunesinKizi35 heee 41 subliminal mesajı verdim :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

menünü sevmedim .. öğle patates , akşam hurma badem ... zaten bu ara o patates pek dadandı menüne ...

salatalar , sebzeler , yoğurtlar görmek istiyorum öğle akşam öğünlerinde ... öylesi daha sağlıklı şüphesiz .

Bonus Bonus erol taş falan olmayacağım . Hulusi Kentmen de olsam , Erol taşta olsam sen kaçamak yapacağın zaman zaten yapıyorsun ... Üzülmüşsün , kayınpederle sorun her ne ise hallolur dilerim ama diyet bozunca hallolmaz biliyorsun ... üstelik yoktan yere bir de aus derdi açılır .. gerçi sen beni dertten görsen yemezdin de ...Menünü bekliyorum yine .
ve cumaya dek önündeki 5 günü en eeen en kilo vermeye endeksli bir kafa ile geçirmeni rica ediyorum .
Cuma min. 99.9 göreceğiz ve bu istersen 5 günde çok kolay .

@Portakal Sulu Ordek canım senin menüde akmaz kokmaz gibi geldi bana ..yani aldırmaz da verdirmez de .. kilo minnak olunca o 2 dlm ekmek bile dengeleri oynatabiliyor ...
tartın ne alemde ? cuma göz açıp kapayana dek kapıda ...

60kiloyum 60kiloyum fulyaaaa hadi ama sıfır kaçamak vaadi var kendi yok ... hadi komşuda baklava ısrarı , hadi hayır demedin ..eee sonra niye çikolata ... eee sonra niye akşam kurabiye ...badem unu ile olunca kurabiye olmaktan çıkmıyor :deli:

Eveeet başka da menü yoktu yanılmıyorsam ...ya da menü ile ilgili mesaj ...

B Began sende üzerlerini çizerek iyi yapmışsın .. bu arada beslenme ile ilgili düzensizlik mesajını okudum maalesef :KK12:

ada81 ada81 senin misafirler geldi mi merak ettim ?

@masumm 66 süpermiş yahu ... resmen korumadasın sanki ... hadi bakalım yarın gelsin menüleriniz ada ile :KK19:

Efser Efser
White Lily White Lily
Triplimelek Megi Triplimelek Megi sizin menüleri göremedim bugün ?o_O

caytabagi caytabagi
suspushanimcim suspushanimcim
Ahu060812 Ahu060812 kayıp ilanı vermeme az kaldı ? :skandal:

@eflalim yine gri yine gri ... yarın diyet tam gaz başlıyor .. mesaj at bana da cozutmadığını bileyim ..hatta sen telden yaz , ben menünü sporunu buraya eklerim .

Antepia27 Antepia27 senin de düzeni bozulmuş diyetini okudum :KK12: hemen hemen hiç durmadan yarın düzenli menüler gelsin lütfen .

saydin78 saydin78 sen döndün mü eve kuzum :KK200:?

nehirnil111 nehirnil111 begum75 begum75 minnak kankilerim siz de ne var ne yok :KK200:?

@Makbule007 canım sende ne alemlerdesin , de hele :KK200:?

Nefs Nefs kuzum bugün sende uğramamışsın hiç sanki :KK200:

ecemavi ecemavi sana da bir kalp :KK200: sende başlıyorsun artık değil mi , yarınla beraber spora özellikle ve menülere ? kelebekolacam kelebekolacam ı da yolla artık ablası :sopa:

@_SARAYCA_ aeben aeben Daydream- Daydream- size de bir öpücük bırakayım :KK15:

Sekercikiz Sekercikiz hadi bayram bitti mi seni de tam gaz bekliyorum , süre doldu :halay:

roxen2303 roxen2303 kuzum sen nerelerdesin ? sporla sıkılaşmaya devam mı :spor:

ErSeSi ErSeSi ben sana izne ayrılma gel mezun edelim demiştim di mi :KK12: hiç gelmiyor yazmıyorsun ? bayram sonrası bi uğrada de hele kilo durumunu ?

Başka da unuttuklarım affola ... unutturacak kadar az girmesinler :halay:

Oyyy oyyy evet gelemedimm yoğun bir gün gecirdim..
Herhalde tam takım salı günü gelir...
Bayram biter evli evine , köylü köyüne :KK53::KK53::KK53:
Senn toplarsin artık datlu datlu Kaçakları :sopa::sopa::sinirli::sinirli:

Oyyy oyyy evet gelemedimm yoğun bir gün gecirdim..
Herhalde tam takım salı günü gelir...
Bayram biter evli evine , köylü köyüne :KK53::KK53::KK53:
Senn toplarsin artık datlu datlu Kaçakları :sopa::sopa::sinirli::sinirli:

aynen canım , yarın epey bir toparlanırız da salı hepten eski performans :halay::halay:

bu saatte sende uyumamışsın hayırdır ?

Geçtiğimiz haftanın spor puanlarını da toparladım ....Eki Görüntüle 2040130 Eki Görüntüle 2040131

Fırtınalar 7249 Puan:sampiyon::sampiyon::sampiyon:
Kasırgalar 7120 Puan

Bu hafta uzun aradan sonra küçük bir farkla kazanan Fırtınalar oldu ..tebrikler :KK9::KK9::KK9::KK9:

Genel durum

Fırtınalar 3 - Kasırgalar 6

Bireysel Sıralama

1. Triplimelek Megi Triplimelek Megi 2640 :sampiyon::sampiyon::sampiyon:

2. GunesinKizi35 GunesinKizi35 2505 :sampiyon::sampiyon:

3. igdedali igdedali 1550 :sampiyon:

4. Nefs Nefs 1470 :KK9:

5. Ausencia Ausencia 760 :KK9:

uzun bir aradan sonrada birincilik koltuğundaki isim değişti ... Triplimelek Megi Triplimelek Megi tebrikler :KK9::KK9::KK9::KK9:

Bu da bu haftaki liste ;
Eksik varsa bildirirsiniz :KK19:

Eki Görüntüle 2040133 Eki Görüntüle 2040132

Cuma Cumartesi 1.5 saat tempolu yürüyüş...
180 + 180 point
Bugün 2 saat normal yürüyüş
120 point.
Bu arada Fırtınalari Tebrik ediyorum eski günlere döneceğiz inşallah diyorum...

Back
X