- 21 Aralık 2016
- 9.021
- 41.389
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizde de ayni beddua vardırBizde derlerki birine beddia edeceksen eşin emekli olsun diye et derler![]()
Aslında cok iradeli kizimi doğurdugum yil bundan 4 yil once 67 kiloya düşmüştü.. ben yaninda koca göbekliydim... sadece biri onu hirslandirmasi lazim hirs yapinca iyi kilo veriyor....Dikkat etsin kilo yaşlılıkta daha zor inş iner 72 sağlıkla
Bilmiyorum canim yarin tartilacam ama regli olamadim onun şişliği ustumde gerçeği yansitir mi tarti bilemedim....şimdi kaç kilosun canım?
Odemli tarti seni uzmesin doktorum ..sen once bi iyiles sonra cook kapışacagiz nasilsa ac koltuklardan bildirimler yapacagizYarın yapabilirsem koluma intraket taktirip 4 kere serum takacağım.enjeksiyonu kendim yapamam.
Bakicim belki öğleden sonra gelecek.
Bende belki cuma tartlirim ödem modem davul gibiyim
Heyyy arkadaşlar tatil bitti diyet modundan çıktık birçoğumuz ama bunu en azından bi mola gibi düşünüp yeniden ipleri almaya hazırmıyızzzz hadi bakalım giden kilolar gelmesin kalan yağlar durmasın atletler ıslansın mideler guruldasın tartılar çakılsın kıskananlar çatlasın![]()
Ayy benim kocam hep evde. Çok zor çok. İş bitmiyor heryer hareketli 5te evden çıkıyor arada bi gelip gidiyor falan. Düzen müzen hak getire. Hep dua ediyorm Allahım ona öyle bi iş ver ki sabah 8 akşam 5 çalışsın :))Bizde derlerki birine beddia edeceksen eşin emekli olsun diye et derler![]()
Heyyy arkadaşlar tatil bitti diyet modundan çıktık birçoğumuz ama bunu en azından bi mola gibi düşünüp yeniden ipleri almaya hazırmıyızzzz hadi bakalım giden kilolar gelmesin kalan yağlar durmasın atletler ıslansın mideler guruldasın tartılar çakılsın kıskananlar çatlasın![]()