Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yarın yapabilirsem koluma intraket taktirip 4 kere serum takacağım.enjeksiyonu kendim yapamam.
Bakicim belki öğleden sonra gelecek.
Bende belki cuma tartlirim ödem modem davul gibiyim
Odemli tarti seni uzmesin doktorum ..sen once bi iyiles sonra cook kapışacagiz nasilsa ac koltuklardan bildirimler yapacagiz ;))

selam kimler burda bakalım bu saatte ?

geçen yılda eylül ayında gelmiştim buraya ,hala aynı dertten buradayım

yarından itibaren ,menülerim ile birlikte buradayım,

kafamdaki olumsuzlukları, vesveseleri , gereksiz düşünceleri bırakıp diyete odaklanmak istiyorum ,

insanlar için çok yıpratıyorum kendimi , kafamdan atamadığım yersiz düşünceler var yarından itibaren hepsini geride bırakmak istiyorum inşallah

Heyyy arkadaşlar tatil bitti diyet modundan çıktık birçoğumuz ama bunu en azından bi mola gibi düşünüp yeniden ipleri almaya hazırmıyızzzz hadi bakalım giden kilolar gelmesin kalan yağlar durmasın atletler ıslansın mideler guruldasın tartılar çakılsın kıskananlar çatlasın :68:

Heyyy arkadaşlar tatil bitti diyet modundan çıktık birçoğumuz ama bunu en azından bi mola gibi düşünüp yeniden ipleri almaya hazırmıyızzzz hadi bakalım giden kilolar gelmesin kalan yağlar durmasın atletler ıslansın mideler guruldasın tartılar çakılsın kıskananlar çatlasın :KK68:

oooo saat ler 23:59 gösterirken
herkes burada ver coşkuyu ahum
ver coşkuyu, yarını bile beklemeden damladik

İyi geceler kızlar yoğunluktan menümü yazamadm dünkü menümü yazayım

Sabah 09.30
Soğan kürü
10.00
Menemen
1 avuç peynir
7 zeytin
Domates

Akşam 18.30
Soğan kürü
19.00
Kıymalı bamya
Salata
2 bardak ayran

Su 2.5 lt den fazla

Bugünkü menüm

Sabah 11.30
1 haşlanmış yumurta
3 kaşık krem peynir
Domates salatalık
5 zeytin

Akşam 20.00
1 tabak türlü
Salata
1 şişe maden suyu

2 lt su

Cutemom007 Cutemom007 şimdi anladım canım , +1 tartı farkı ekleriz sorun değil ... ona göre hesaplanır
500 gr artıyı da halledersin sen cumaya kadar .

GunesinKizi35 GunesinKizi35 Kuzum spora zaten ara ver... öyle ya da böyle hangi sporu yaparsan yap ayağına yük binecek.
Bu arada galeta yoğurt akşamı sevmedi yine aus ...
Mutlaka salata ya da sebze ... hatta meyve yoğurt olmalı akşam .

kelebekolacam kelebekolacam Anneanne efsaneymiş yahu ... seni sopa seni

60kiloyum 60kiloyum Fulyacım ... o 3 ara çok . Saat 2 de bi adet tamamdı ... saat başı yemişsin

nar_cicegim nar_cicegim Tahin pekmezin şeyeettiğin enerjisini nerde harcadın diyecektim ki ... sporunu gördüm .

@grill Biraz gayret edip menülerini toparlamalısın . Bu şekilde ben uyarıyorum sen ertesi gün aynı menü ile geliyorsun derken bir arpa boyu yol kattedemeyiz .
Sebze sevmiyorum diyorsun ama iyi kötü sevdiklerini yazmıştın ilk geldiğinde... ee haftalar geçti onlardan birini dahi göremedim menünde.

ada81 ada81 ecemavi ecemavi kelebekolacam kelebekolacam tam okurken ohhhhh be hepiniz döndünüz şükür diyordum ... içimden bi banu kalmış dedim o da gelmiş :halay:

Kajupi Kajupi Iki menünde güzel .
Karatay kokuyor biraz . Ekmeksiz , karbonsuz iki öğün .

Bizde derlerki birine beddia edeceksen eşin emekli olsun diye et derler:KK45:
Ayy benim kocam hep evde. Çok zor çok. İş bitmiyor heryer hareketli 5te evden çıkıyor arada bi gelip gidiyor falan. Düzen müzen hak getire. Hep dua ediyorm Allahım ona öyle bi iş ver ki sabah 8 akşam 5 çalışsın :))

Heyyy arkadaşlar tatil bitti diyet modundan çıktık birçoğumuz ama bunu en azından bi mola gibi düşünüp yeniden ipleri almaya hazırmıyızzzz hadi bakalım giden kilolar gelmesin kalan yağlar durmasın atletler ıslansın mideler guruldasın tartılar çakılsın kıskananlar çatlasın :KK68:

Kızgınım ben sana :KK12:

Listede olup diyet yapmadım diyende bi sensin ayrıca ahu hanım ...
Maşallah bayram seyran demeden takır takır diyet yaptı listedekiler .

@eflalim menülerini paylaşıyor benimle telden .
Banı yarın kalkıyor .
Ama kayıt vs .. işleri varmış.
Hepinize selamı var çok .
Diyeti de maşallah devam ediyor ... ben hem banlı hem bayram ... kesin bozar diyordum .
Seyahatleri de çocuklar rahatsızlanınca yarıda kalmış ... şimdi iyilermiş ama ...

Efser Efser De yarın gelebilecek . Onunda şehir dışı seyahati vardı .

Buraya yazamayanlardan da haber alıyorum yani :KK49:

Back
X