Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

7.Takım Bayram Sonrası Koğuş İçtiması:KK49:

Ahu060812 Ahu060812
Efser Efser
@White Lily
@igdedali
@suspushanimcim
@Triplimelek Megi
@GunesinKizi35
Bonus Bonus
caytabagi caytabagi
Munzevi Zencefil Munzevi Zencefil
@nar_cicegim
saydin78 saydin78
ada81 ada81
@60kiloyum
Nare83 Nare83
@eflalim
nehirnil111 nehirnil111
begum75 begum75
@_SARAYCA_
@Makbule007
@Nefs
@aeben

@kelebekolacam
@Sekercikiz
@ecemavi

@MuMu85
@daydream-
@mimu88
@Lunya
@ErSeSi
@Neshve
@Sherrysherrylady
@Antepia27
@roxen2303

@MorVampirella
@koza16
B Began
@Kajupi

Eveeeeeeeeeeeeeet ..... Arada kaçakların isimleri de var . Devam edecekler mi etmeyecekler mi bi selam versinler onlarda ...

Kaçmayanlarla :KK60: kaçıp gelenlerle :deli: kaldığımız yerden devam ....

Okuyan bir durum bildirsin hele ...

Özellikle spor listesi için , son haftalarda spor puanlarla doldu ... kim kalıyor , kim giriyor , kim çıkıyor .
Haftada 7 gün , 1 gün önemli değil ... spor yapan herkes listede olsun bence :spor: ama düzenli bildirim yapanlar olsun lütfen .

Diyete de kaldığımız yerden devam ... Bırakmayanlar bombalarla gelecek ... ipin ucunu kaçıran varsa 3 gün toparlansın ... Hele de listede olup cozutan varsa :sinirli: ki yok ... Olmamalı !

Menüler bugünden itibaren düzenli gelmeye devam ...
Spor bildirimleri de ...

Bu işi yaptık yaptık ... Hep söylüyorum , ara mola ... kaçtı .. tutamadım ile olmuyor bu iş ... bir ileri iki geri oluyor .

Bir hırsla devam eden herkes finish ipini göğüsledi .. DE HADİ DAAAA !

Sopana kurban aus :ruh:

Oncelikle bir ozur birakayim suraya.
Cozutmadim abartmadim ama dikkat edemedim.

Oyle igdenin 2 ser 2 ser kilo verip sonrada ayda yilda bir yedigi sutlac icin ozur dilemesine benzemez gercek bir ozur olur benimki.

Geri cevirip yemedigim zamanlarda oldu kimseye takim, liste, 2 ye boluncek yuzde diyemedigim icin yaklasan dr kontrolumu soyledim. 10 gun sonra kontrolum var dedim.

7 kilo devede kulak ama farkedildi. 109 dum ramazanda.

Uzun sureler 69 civarinda gezindim kaptanim sanki 69 da oturdu kilom 7li rakamlari gormek beni uzerdi...bundan 8 gun once kilom 69.00 idi regliye bagliyorum..

Evet kizlar artik başlıyalım :halay:

Kaptanim spor listesinde olmaya devam edeyim spor bayramda bile elimden geldigince yaptim simdi duzenle daha cook yaparım :KK66:)

Sporda olun zaten kuzum , dedim ya haftada 1 saat yapanda olsun . Önemli o liste :halay:

Bazı kilolar oturuyor evet , bende dana da yesem 56 dan üzerine çıkmadım ..

Aus bu üç gün ne yapalım? Ödem çaylarına mı sarılalım ayran aşı mı yapayım protein detoksumu yapayım? Regl bir hafta kaldı bende yol yorgunluğu şişkinliği mevcut.

yol ödemi kendi haline bıraksanda 1-2 gün içinde puf diye inecektir .
BU arada maydanoz kürü
Dukan çayı teranesi :)
Ananas ve yeşil elma kabukları tarçınla demleme ...
Bunlar yapılabilir ...

Yiyip içip kilo almadıysanız :KK12: şişkinlik ödem emin olun sizin elinizde ... salata sebze beslenin yoğurtla ... karbonu kesme noktasına getirin ... ve biraz ödem atıcı çay takviyesi yapın yeter .

Ama yeme içme kilosu ise ... 3 gün aç kalın diyesim geliyor :sinirli:

Sporda olun zaten kuzum , dedim ya haftada 1 saat yapanda olsun . Önemli o liste :halay:

Bazı kilolar oturuyor evet , bende dana da yesem 56 dan üzerine çıkmadım ..

yol ödemi kendi haline bıraksanda 1-2 gün içinde puf diye inecektir .
BU arada maydanoz kürü
Dukan çayı teranesi :)
Ananas ve yeşil elma kabukları tarçınla demleme ...
Bunlar yapılabilir ...

Yiyip içip kilo almadıysanız :KK12: şişkinlik ödem emin olun sizin elinizde ... salata sebze beslenin yoğurtla ... karbonu kesme noktasına getirin ... ve biraz ödem atıcı çay takviyesi yapın yeter .

Ama yeme içme kilosu ise ... 3 gün aç kalın diyesim geliyor :sinirli:
Giderken tartılıp gittim döndüğümde fazlam yoktu tartıda.

Sopana kurban aus :ruh:

Oncelikle bir ozur birakayim suraya.
Cozutmadim abartmadim ama dikkat edemedim.

Oyle igdenin 2 ser 2 ser kilo verip sonrada ayda yilda bir yedigi sutlac icin ozur dilemesine benzemez gercek bir ozur olur benimki.

Geri cevirip yemedigim zamanlarda oldu kimseye takim, liste, 2 ye boluncek yuzde diyemedigim icin yaklasan dr kontrolumu soyledim. 10 gun sonra kontrolum var dedim.

7 kilo devede kulak ama farkedildi. 109 dum ramazanda.

Özrün babası şu 3 gün , bu aus kalbini nasıl alırım diyip tam tekmil diyetle olur bonuscan ... kilon müsait ... istersen senden cumaya kadar en az 1.5 daha gider ... daha diyorum zaten gitmişti biliyorum ... ben 99.9 bu cuma görmeliyiz ... görebiliriz diyorum ... sadece 3 gün ... istersen olur ...:KK200:

Hep beni düşün .... ağzına her lokma atacağın zaman ...

La tatil bayram seyran demeden sizinleyim ... acıyın da ... verin şu garibin gönlünün istediğini .

hadi hadiiiii sporla beraber , mazeretsiz bomba 3 gün menüsü ... beklemiyorum , gelecek biliyorum ...
72 saatlik kamptasın .
Ausilin kamp :deli:

bugün açılışı yapar onlarda ...

begum75 begum75
nehirnil111 nehirnil111

bende taciz edeyim :deli:

o zaman o hissettiğin şişliğin sönmesi iki çaya , sebzeye bakar ördekim :KK15:
Aus bu aralar ben ağrı kesici kullanıyorum.Nerdeyse her gün. Migren için. Regle bir hafta kala başlıyor normalde ağrımasın diye başım içiyorum. Normalden daha fazla mı su tüketeyim bu sıralar?

BU mesajı hatırlatmayı çok seviyorum ... arada değişen tartı durumları var biliyorum ....

ANIMSATALIM ...UNUTMAYALIM ....ÖNEMLİ :) !
:rolleyes:

Ahu060812 Ahu060812 66.5 (66)
Efser Efser 74.5 (73.7)
@White Lily 72.5 (72)
@igdedali 60.5 (59.9)(revize)
@suspushanimcim 65.8 (64.9)
@Triplimelek Megi 60.9 (60)(revize)
@GunesinKizi35 47.7 (47)
Bonus Bonus 99.9 (99.2)
caytabagi caytabagi 60.8 (60.3)
Munzevi Zencefil Munzevi Zencefil 55.8 (55.5)

@nar_cicegim 67 (revize)
saydin78 saydin78 59
Nare83 Nare83 65
@eflalim 72
B Began 72.5
@Makbule007 61.5(revize)
@Nefs 54
@aeben 66
@Sekercikiz 70.5
@ecemavi 64.5
@Antepia27 106.5
ada81 ada81 68
@60kiloyum 78.5(revize)
nehirnil111 nehirnil111 52.8
begum75 begum75 56
@_SARAYCA_ 55.2(BİLDİRiM YAPMASAN DA DURSUN BURADA PSİKOLOJİK)

Bayram sonrası 8 Eylül için hedefleri unutmayın güzeller .. 1 eylüldeki bildirimleriniz yarışmaya dahil olmayacak ve 8 eylüldeki kilolarınız 2 ye bölünecek unutmayın listedekiler için geçerli bu uygulama ...

Yüzdeniz 2 ye bölüneceği için sadece listedekiler özellikle parantez içinde rakama ulaşmaya gayret etsin , yoksa dediğim gibi bayram sonrası .... nasıl olsa 15 gün var derken duvara toslamayalım :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
3 günde 1,5 kg mu
ne ettin sen kaptaniçe?

okurken gaza geliyorum da yemek zamanı sönüyorum :/

hadi hayırlısı.

günaydınnnnn

tartıldım ama sinir oldum

66 , 67,1 68,4 bu 3 rakamı gösterdi durdu tartıu hangisine inancam
lşaşırdım
annemdeki eski tartımı getircemm gidincem
sinbo mis gibi tartı idi :KK43:
Sen 66 yi seç kuzum o guzel duruyor ;)))

Tartinin pili mi zayifladi ??

Geçtiğimiz haftanın spor puanlarını da toparladım ....Eki Görüntüle 2040130 Eki Görüntüle 2040131

Fırtınalar 7249 Puan:sampiyon::sampiyon::sampiyon:
Kasırgalar 7120 Puan

Bu hafta uzun aradan sonra küçük bir farkla kazanan Fırtınalar oldu ..tebrikler :KK9::KK9::KK9::KK9:

Genel durum

Fırtınalar 3 - Kasırgalar 6

Bireysel Sıralama

1. @Triplimelek Megi 2640 :sampiyon::sampiyon::sampiyon:

2. @GunesinKizi35 2505 :sampiyon::sampiyon:

3. @igdedali 1550 :sampiyon:

4. @Nefs 1470 :KK9:

5. Ausencia Ausencia 760 :KK9:

uzun bir aradan sonrada birincilik koltuğundaki isim değişti ... @Triplimelek Megi tebrikler :KK9::KK9::KK9::KK9:

Bu da bu haftaki liste ;
Eksik varsa bildirirsiniz :KK19:

Eki Görüntüle 2040133 Eki Görüntüle 2040132

bugün açılışı yapar onlarda ...

begum75 begum75
nehirnil111 nehirnil111

bende taciz edeyim :deli:

o zaman o hissettiğin şişliğin sönmesi iki çaya , sebzeye bakar ördekim :KK15:

Yettim kaptanım çok özledim sizleri be :KK200::KK74::KK37:

Kaptanım az kaçırdım bayramda sorma bende söylemeyeyim:sus::KK22::KK15:

Cuma; 1 saat yürüyüş
Pazar; 45 dakika leslie + 20 dakika yürüyüş
Pazartesi; 1 saat pilates

Evde çok güzel bir yöntem buldum büyük pilates topumu alıyorum tv izlerken eğilip kalkıyorum bacaklarım felaket çalışıyor hiçte sıkılmıyorum şekil A dün saatlerce böyleydim ama 1 saat ancadır dolu dolu:spor:
pilates-topu.webp

Geçmişi okudum efenim ...
Gelen menüler var... gelmeyen menüler var :KK12:

Artık tam anlamı ile takıma dönme vaktidir ... misafirlik falan yarından sonra kimse de kalmaz ... diyete dönme zamanıdır demiyorum farkında iseniz ; çünkü diyet her daim sizinle idi ...baklavalara böreklere çöreklere direndiniz :sampiyon:
Direnemeyenlerinizi de okudum :KK12:

nehirnil111 nehirnil111 begum75 begum75 minnak kankilerim siz de ne var ne yok :KK200:?

bennn :KK3:
direnemeyen birde ben varım hele en son yediğim tereyağlı baklava:kk77:kapanışı onla yaptım
birtek kv nin kalan tatlıyı doldur dondurma kutusuna al demesine direndim:duduk: almadım:KK12::63:
kilo sanırım aldım:olamaz:korkudan tartılamadım cumaya sevabım günahım çıkar ortaya:işsiz:

7.Takım Bayram Sonrası Koğuş İçtiması:KK49:

Ahu060812 Ahu060812
Efser Efser
@White Lily
@igdedali
@suspushanimcim
@Triplimelek Megi
@GunesinKizi35
Bonus Bonus
caytabagi caytabagi
Munzevi Zencefil Munzevi Zencefil
@nar_cicegim
saydin78 saydin78
ada81 ada81
@60kiloyum
Nare83 Nare83
@eflalim
nehirnil111 nehirnil111
begum75 begum75
@_SARAYCA_
@Makbule007
@Nefs
@aeben

@kelebekolacam
@Sekercikiz
@ecemavi

@MuMu85
@daydream-
@mimu88
@Lunya
@ErSeSi
@Neshve
@Sherrysherrylady
@Antepia27
@roxen2303

@MorVampirella
@koza16
B Began
@Kajupi

Eveeeeeeeeeeeeeet ..... Arada kaçakların isimleri de var . Devam edecekler mi etmeyecekler mi bi selam versinler onlarda ...

Kaçmayanlarla :KK60: kaçıp gelenlerle :deli: kaldığımız yerden devam ....

Okuyan bir durum bildirsin hele ...

Özellikle spor listesi için , son haftalarda spor puanlarla doldu ... kim kalıyor , kim giriyor , kim çıkıyor .
Haftada 7 gün , 1 gün önemli değil ... spor yapan herkes listede olsun bence :spor: ama düzenli bildirim yapanlar olsun lütfen .

Diyete de kaldığımız yerden devam ... Bırakmayanlar bombalarla gelecek ... ipin ucunu kaçıran varsa 3 gün toparlansın ... Hele de listede olup cozutan varsa :sinirli: ki yok ... Olmamalı !

Menüler bugünden itibaren düzenli gelmeye devam ...
Spor bildirimleri de ...

Bu işi yaptık yaptık ... Hep söylüyorum , ara mola ... kaçtı .. tutamadım ile olmuyor bu iş ... bir ileri iki geri oluyor .

Bir hırsla devam eden herkes finish ipini göğüsledi .. DE HADİ DAAAA !

artık tam tekmil burdayım:KK24:bi aksilik çıkmazsa tabi

Heleee bu minnaklar nerdeeeeee

begum75 begum75 ve nilllllll
adaaa:KK3:burdayım gülüm,sen nerdesin nasılsın?nasıl gidiyor?uzun zamandır okuyamadım kim napıyo herşeyden bi haberim
Yettim kaptanım çok özledim sizleri be :KK200::KK74::KK37:

Kaptanım az kaçırdım bayramda sorma bende söylemeyeyim:sus::KK22::KK15:

Cuma; 1 saat yürüyüş
Pazar; 45 dakika leslie + 20 dakika yürüyüş
Pazartesi; 1 saat pilates

Evde çok güzel bir yöntem buldum büyük pilates topumu alıyorum tv izlerken eğilip kalkıyorum bacaklarım felaket çalışıyor hiçte sıkılmıyorum şekil A dün saatlerce böyleydim ama 1 saat ancadır dolu dolu:spor:
Eki Görüntüle 2040361

mortişim hoşgeldin:KK74:
sporada başlanmış:KK6::nazar:

Back
X