Kaptan bu tepesi atınca daha neler der
Hayırlısı tabii ... her ikimiz içinde hayır diliyoruz ve cumaya kadar elinden geleni yap diyoruz ... o 1.1 eksi nin üzerine güzel eksiler gelmezse ... diyeceğim ki lily takımını , arkadaşlarını ... kaptanını hiç düşmeden yan gelip yatmış salıdan beri.
Karadeniz turunda idi ... düm dönüş yaptı sanırım ... bugün fellik fellik toplanıyordur , valizlerle boğuşuyordur değil mi @saydin78
Kaptan bunadı
Bizde bi dizi bulduk , uzun zamandır diziler tükenmişti ... izlediklerimizinde yeni sezonu başlamadı daha ..
Ona takılıyoruz değnekle gece .
Ozark diye bir dizi .
Yahu hem bdv ye hem siyasete senelerimi verdim şu sitede , banım yok
gayeeeeeeeeeeeet güzel .... akşamda orda kalsın ... ohhh missssss
Hadi bakalım hayırlı olsun mumum ...
İnşallah gönlünce olur .
Valla çeyrek ekmek tavuk dürümden sonra bence de bugüm araya dereye spor sıkıştır çiçeğim .
Şimdi kendi ölçülerimle kıyasladım ... aramızda yuvarlak hesap13 kilo var . Veeeee 13 cm de kısayım senden .... yahu ben senin boyunu yanlış mı yazmışım
Geç saat şeftali yeme bence .
şu iki gün telafilere ve spora devam efserim
ben diyeyim canım , kelebek ayağı enfeksiyon kapmış ... güneşin ayağına bıçak düştü , dikişli ...
Ben film listesi yaptım korku ve gerilim olanlar bitti 2 tane kaldı sonra aksiyon dram ve romantik listemi devralacağım 20-30 tane vardır bittikten sonra kaldığım sezondan the walking dead ve yeni başlayacağım game of thrones dizilerine başlayacağım bittiğinde seninkine de bakayım ayy çok yoğunum2.üniversiteye mi başlasam çok boşum sanki
Neden kaptanKaptan bu tepesi atınca daha neler der
Hayırlısı tabii ... her ikimiz içinde hayır diliyoruz ve cumaya kadar elinden geleni yap diyoruz ... o 1.1 eksi nin üzerine güzel eksiler gelmezse ... diyeceğim ki lily takımını , arkadaşlarını ... kaptanını hiç düşmeden yan gelip yatmış salıdan beri.
Karadeniz turunda idi ... düm dönüş yaptı sanırım ... bugün fellik fellik toplanıyordur , valizlerle boğuşuyordur değil mi @saydin78
Kaptan bunadı
Bizde bi dizi bulduk , uzun zamandır diziler tükenmişti ... izlediklerimizinde yeni sezonu başlamadı daha ..
Ona takılıyoruz değnekle gece .
Ozark diye bir dizi .
Yahu hem bdv ye hem siyasete senelerimi verdim şu sitede , banım yok
gayeeeeeeeeeeeet güzel .... akşamda orda kalsın ... ohhh missssss
Hadi bakalım hayırlı olsun mumum ...
İnşallah gönlünce olur .
Valla çeyrek ekmek tavuk dürümden sonra bence de bugüm araya dereye spor sıkıştır çiçeğim .
Şimdi kendi ölçülerimle kıyasladım ... aramızda yuvarlak hesap13 kilo var . Veeeee 13 cm de kısayım senden .... yahu ben senin boyunu yanlış mı yazmışım
Geç saat şeftali yeme bence .
şu iki gün telafilere ve spora devam efserim
ben diyeyim canım , kelebek ayağı enfeksiyon kapmış ... güneşin ayağına bıçak düştü , dikişli ...
Bende uyumasaydım aman sabahlar olmasın derdik ama bayılmışım...oooo saat ler 23:59 gösterirken
herkes burada ver coşkuyu ahum
ver coşkuyu, yarını bile beklemeden damladik
Kızma kaptaniçem ev normal bi ev değilki onca kişi aşağı yukarı 2 dana payı sünnet sonrası karışıklık 11 kişi yemek yemin ederim günde 3 kere bulaşık makinasının çalıştığı oldu wc ye bile gidemedim.diyet yapamadım derken homini gırtlak yemedim tabiki sadece leptine uyamadım su içemedim spor yapamadım bunlar diyet yapamamak oldu benim için.sabah tartıldım 68 çıktım yani en son listedeki kilom.ama regl geldi gelicek belirtisi geldi kendini bekliyorum.cumaya inşallah eksi görürüm.Kızgınım ben sana
Listede olup diyet yapmadım diyende bi sensin ayrıca ahu hanım ...
Maşallah bayram seyran demeden takır takır diyet yaptı listedekiler .
Cok mu iriyim yoksa beeeenn
Sağol canım. Ertesi gün dipçik gibilerdiNego yavrum önce hosgeldin sonraa cokk cokk geçmiş olsun çocuklara tatil yalan olmuş aman iyi olunda tatil olur yine..
Kayıt için sevindim inşallah gönlünce olsunn
66 mı
66 mı
Elimizi versek kolumuzu talep ediyon be kaptaniçem aaa
Et iyidir yav. Ben et sayesinde verdim bayramda üstelik kaçamaklar oldu. Dur bayram menülerimi atıyım gör. Tele kaydetmiştimBugun bayramin 5.gunu dimi?
Yani 2 porsiyon et yememin bu gormemisligimin baska aciklamasi olamaz
Bu devirde psikolojik destek her bireye şart diyorum masumselam kızlar bi dr gidip entideprasan almam şart oldu snaırım
takılmayacak şeyleri takmaya başladım
çıkamıyorum bu ruh halinden
Et iyidir yav. Ben et sayesinde verdim bayramda üstelik kaçamaklar oldu. Dur bayram menülerimi atıyım gör. Tele kaydetmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?