Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Önce artıyı temizleyip sonra üstüne 300-500 koyarsam zaten rekorluğum

Şu artının adını koymak için Cumayı sabırsızlıkla bekliyorum (korumada nil) :) parantez içinde belirteyim de , kimse kaptan artılara ne kadan da minnoş yaklaşıyor demesin

Ben bu korumanın formülünü harbiden buldum bence .. gayett yedim ... gayett dengeledim .. derken bi 400 gr geldi ... o yemeye o artı makuldur ... onu da vermek için uğraşmama kararı aldım ... ne zaman 56 üzeri görürüm o zaman acil eylem paketi devreye sokarım .. daha 1. 5 kilo var

Şu artının adını koymak için Cumayı sabırsızlıkla bekliyorum (korumada nil) :) parantez içinde belirteyim de , kimse kaptan artılara ne kadan da minnoş yaklaşıyor demesin
Evet koruma da Nil olarak artılar pek bir şirin geliyor göze Kaptanım seviliyorsun çokta özlendin Bugün işlerimi toparladım sayılır yoksa muhabbetinizi kaçırmak istemezdim

Evet koruma da Nil olarak artılar pek bir şirin geliyor göze Kaptanım seviliyorsun çokta özlendin Bugün işlerimi toparladım sayılır yoksa muhabbetinizi kaçırmak istemezdim

bende şu hali özlemişim .... bi kalkıyorum çamaşır asıyorum , iki oturuyorum .. bi kalkıyorum ocağa yemek koyuyorum ...üç oturuyorum

yok ben girmiyorum.

geçmiş olsun eftalbaya kötü olmuşsunuz nazara gelmişsiniz
okulunuz hayırlı olsun, uzuuunnnn bir dönem sizi bekliyor
Sağol canım öyle oldu gerçekten.
Aminnnnnnnnnnn evet çok uzun bir süreç :)
Hadi bakalım cumaya başlasın maraton seninle :)
Kizlarrrr regli oldum tey tey tey
Gözün aydın :)
ayyyy ne güzel heyecanlar darısı başımıza bizde yarın başlıyacağız kreşe ben çook heyecanlıyımmmmmm
Amin canım. Sizin de kreş hayırlı olsun guzel geçer inşallah ilk gününüz
Uyy geçtiğimiz cuma tartıldım ondan öncekinde tartılmadım ya kaptanım unuttun mu . Hani bayram cuması +200 çıkmıştım da ohh buna şükür demiştim ya

bende şu hali özlemişim .... bi kalkıyorum çamaşır asıyorum , iki oturuyorum .. bi kalkıyorum ocağa yemek koyuyorum ...üç oturuyorum
Ne güzel ya senin tatilde uzundu tabi sonrasında normal rutine dönmek can sıkıyor ama bugün sürünerek işe geldim mesela dün 6 tane filim izledim evde hiç kalkmadım yemek yemek dışında bir de pilates yaptım topumla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…