- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım game of thrones çok ahlaksız bir diziCiddi misin kaptanım amanın![]()
Kesinlikle gülüm de bu aus ablanın bir huyu var ... hastalığı deffetmenin en güzel yolunun onu unutmak olduğunu düşünür , yokmuş gibi yaşadım 4-5 sene ne güzel ... yoktu da .
Babacığına çok geçmiş olsun .
Nasipten öteye köy yok ... alıp randevu bakacağım bende ne durumdayım . çok düzenli gittim ya 2 sene ... benim bağırsaklar %99 tam tutulumlu yara idi .. o halden neredeyse tamamen temiz hale gelince saldım gitti .
Stres oldum sanırım ... ya da olacağı vardı .
Dur bakalım , bir dç amca gözüme kestirdim ... ona bi randevu alayım bu hafta.
Valla nazardan çok etkilenirim, başıma çok iş gelmiştir benimde. Kaynanamın deyimiyle şakır şeremetmişim elimden her iş gelirmişbüyük oğlana hastanede süt sagarken bir kadın görmüştü amaan ne çok sütün var demişti, sonra benim göğsüm de bir ağrı çıldırıyorum oğlan emerken, ultrason da temiz çıktı süt kanalı tıkalı değil, sonra biri okudu da geçti. Küçük de de göğüs ucumda göz gibi sivilcemsi bir şey çıkmıştı ayy nokta kadar şey aklımı alıyordu, kaynım ve eltim oğluma tosun da tosun bizimki zayıf diyorlardı, birde süt sagarken kv görüyordu falan. Oyy öldüm öldüm dirildim o noktadan, sonra kv ye okuttum kadın çatlayacaktı
ondan sonra geçti ama sık sık göğsümde ağrı olurdfi5hep kv ye okuturdum geçerdi. En sonunda benim süt duruldu oğlun bir güzel zayıfladı
hala da çubuk kraker gibi. Bogum boğumdu yavrum
En çok da eşimle birbirimize gireriz, ben bir yere gittiysem bana misafir geldiyse...Ay çok uzattım
Tamamdır aynı anda yaparız
Canım Allah şifa versin babana
sağolun arkadaşlar şimdi haber aldım çıkmış babam eve gidiyorlarmış. İyiymiş şükür.ALLAH babana.acil şifalar versin
İnşallah canım. Sana da kolay gelsinKolay gelsin çabuk öğrenir İnşaAllah
Canim sizinde kardeslerin varsa onlarinda bi tektiklerinizin yapılmasında fayda var erken teshis onemliymis... biz teyzemi bu yıl kolon kanserinden kaybettik.. drlar kuzenlerimin hepsine kolonoskopi yaptirmalarini istedi... annemin tarafinda bu tarz rahatsizlik var ne yazikki ;(( ..ben doktora sordum teyzen birinci dereceden yakinin degil korkma demisti anne babada cikarsa sizlerde yaptirin demisti..Geçmiş olsunAusencia ihmale gelmez kontrol altında olmalısın. Babam şu an ufak bir operasyon geçiriyor. Kendisi kolon kanseri. İlerlememesi adına sürekli kontrol ve takipte. Ihmale gelmeyecek durumlar bunlar.
Yazın da bizde ilham alalım kalkalım evi paklayalımAnammmm sabahtan beri isim bitmiyor kahvalti evi topla ogle yemegi hazirla kiza meyve yedir... kizi yika pakla , banyo tuvalet ovmaca...
Guya kizimi krese verince rahat olacaktim bu seferde ogleye kadar motor takip isleri yetistirmem lazim ki baba gelince kizi götürsün... gerci bugun ilk gunumuz bende gidecem cook heyecanliyim bu arada kendimide yikadim pakladim makyajimi yaptim... simdi esim gelir ona yemek hazirla kizi yedir hoop evden cikis olacak...
Kizimi birakirim biraz çarşıda gezerim ordan esimin dairesine gecer bi cayini icerim bir senedir hic gitmedim dairesine.. odasını bilem bilmiyorum
Sonra kizim insallah sorun cikarmsaz ise aksam 5te onu alir eve geçerim... esime kixima uemek yaptim bana gore yemek yok onlar patates yemegi istediler.. bende kendime gelirken ciger yaptirayim hem kan yapar hem demir)))
Musait zamanda hepsini okurum bugune ait ne sohbet var ise opuldunuz canlar))
![]()
Canim coook istekli cook dun kayit icin gittik eve gelmek istedi siz gidin ben kalacam diye boncuk boncuk agladi eve gitmeye zor ikna ettim aksama anlatırım maceralarimiziYazın da bizde ilham alalım kalkalım evi paklayalım
Benim kizlar cok uyumluydu ama oğlanı kres görevlisi resmen yolarak aldı benden oyle sıkı tutuyorduki bide konusmuyordu zaten ondan dolayı verdim kreşe 3yaşında
Ama senin kızın sorun çıkartmaz sana tecrube sahibi olaraktan tavsiyem sakın açık kapı bırakma yoksa kullanır yani krese gitmeme gibi bir seçeneğinin olduğunu bilmesin canı istemez gitmez yoksa krese gitmek bundan sonra onun görevi oyle bilmeli gelecekteki okul hayatı için
Canım çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versinsağolun arkadaşlar şimdi haber aldım çıkmış babam eve gidiyorlarmış. İyiymiş şükür.
Güzel mi peki yani ahlaksız derken kim kime dumduma mıCanım game of thrones çok ahlaksız bir dizi![]()
Bana da şu aralar gelip gelip gidiyorlar. Dün stresten, bir baktım 2 tırnağım yok. Yemişim. Uzun zamandır yapmıyordum bunu.
Selamlar herkese
Bayramın 2. gününden beri zehir olan günler yaşıyorum bende
Geçmişi okuyunca o kadar güzel şeyler yazmışsınız ki kendime de ders aldım bana da çok iyi geldi.
Bugün biraz daha iyiyim ama halâ o eski modum yok. Geçecek değmez biliyorum ama birde içimize anlatabilsek yedirebilsek hazmedebilsek
Bu arada gerçekten herşeyin başı sağlık sağlığımdan da oldum ama çok şükür ki geçecek ilaç tedavisiyle.
Kendimde bu kadar anlatacak gücü buldum. Çok şeyi takmam kafama amaaann der çekerim kapımı ama bu defa olmadı bunu da sildim sayılır daha iyiyim.
Herkese sevgiler ...
Sagolasin canim.Takimin yüce kişisi gibisin suspus hep bi guzellik hep bi olumlu hal masallah![]()