- 11 Nisan 2007
- 87.646
- 515.075
- 1.223

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde canım sıkkın aslında ..
3 gündür bağırsaklarımda bi hareket , bi ağrı ...
Korktuğum başıma gelmesin diye kontrollerden kaçıyordum ama bugün bi baktım , kanlı geliyor wc.
Yani uzun lafın kısası ... Antalyadan dönüşteki sıkıntı bana ülseratif kolitimin hortlamasına patladı muhtemelen .
Umarım geri gelmez o günler .
Çünkü 1 yıl boyunca günde 13 ilaç , gece lavman ile geçen bir süreçti ve hatırlamak dahi istemiyorum.
Her yıl düzenli kolonoskopi yaptırıyordum da 3 yıldır falan bıraktım , geçti gitti diye .
Sanırım bi randevu alacağım . Ağrım çok . O umrumda değil de kanı görünce ...
Aman neyse....
Herkes derdini yazmış gece yine . Bende kusur kalmayayım .
Babamla konuşmuyorum hala .
O günden sonra bi eşime bi bana mesaj yazdı .. özür mahiyetinde . aradı açmadım .
Eşim konuşmuş , işte bla bla bla ... ben ne dediğimi bilmiyorum falan demiş .
Biz abi kardeş , pek aile ana baba saygısı ile yetişmedik .
Evlatlarından görmediği saygıyı 12 yıldır eşimden görür . Ona bu çıkışı yapmasını hazmedemiyorum .
Eşim de kırgın . Sadece babadır küslük olmaz ...az görüşürüz ama telefonlarını aç kafasında .
Ben öyle değilim .
Sayıp sövesim var hala .
700 km yola , beni apar topar valiz toplayıp yollara dökülecek kavga ile göndermesini hazmedemiyorum .
Amaaaaan buna da neyse...
Sabah sabah iç şişirmece...
Kendimi acil toplayıp , daha @caytabagi na sopa sallayacağım![]()
Pfff hastane aramak ... en gıcık iş.
Birini gözüm tuttu da , du bakalım .
Bi randevu alayım ... Benim eski dr ben gelmeyince mesleği bıraktı herhalde:) bulamadım .
En son araştırma hastanesinde iki kez girmiştim orada uyuşturma yok , kanlı canlı oluyor ...istemem bir dahaen temizi basıyor iğneyi dünya dönüyor bi şey hissetmiyorsun .
ya fiyatlar ucuzlamış ya ben vakti zamanında çok kazık yemişim bu arada![]()
Canim sizinde kardeslerin varsa onlarinda bi tektiklerinizin yapılmasında fayda var erken teshis onemliymis... biz teyzemi bu yıl kolon kanserinden kaybettik.. drlar kuzenlerimin hepsine kolonoskopi yaptirmalarini istedi... annemin tarafinda bu tarz rahatsizlik var ne yazikki ;(( ..ben doktora sordum teyzen birinci dereceden yakinin degil korkma demisti anne babada cikarsa sizlerde yaptirin demisti..
Canım çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin
Portakalli ordek gecmis olsun kuzum.
Benim ailemde de kanser var.
Bi amcami 2halami kansserden kaybettik.
Tedbiri almakta fayda var.
Ausencia kaptanim ihmal etme sende .
Bitkisel bi tedavi yontemi yok mu bi denesen .
Bazen problemleri gormezden gelmek daha da buyutebiliyor saglik gibi.
Bende eskiden senin gibi dusunurdum. Esim kucukken annesini kaybetmis .
Rahatsizmis onemsememis doktora gec gitmisler gec kalinmis .
Ne olur sende ustune düs biraz
Allah razı olsun arkadaşlar.Munzevi Zencefil ordekcigim cok gecmis olsun babana.
Triplimelek Megi toparlanmaya calismana cok sevindim
Hemde nasılmegi bayram gazisi mi oldun sende benim gibi :![]()
Buradayım bende verdikçe veriyorum kilo ne olacak bu halimBizim bir mortilerimiz vardı bir zamanlar neredeler acep![]()
Triplimelek Megi @_SARAYCA_
begum75 toplaşın bakalım ben kilo aldım yine de çekiniyor muyum
![]()
Sağol canım evet daha iyiyim çok şükürMunzevi Zencefil ordekcigim cok gecmis olsun babana.
Triplimelek Megi toparlanmaya calismana cok sevindim
Ne yapacaksın ki 6kilo iyi baya biberkış için kırmızı biber alıcamda 6 kilo yeter mi kızlar ?
Bizim bir mortilerimiz vardı bir zamanlar neredeler acep![]()
Triplimelek Megi @_SARAYCA_
begum75 toplaşın bakalım ben kilo aldım yine de çekiniyor muyum
![]()
♡♡
Canım o sahneleri ben sansürlü izlemiştim, sansürsüz bana göre uygun değil :) konu güzel tabi ki . Ben dönem filmlerini severim zaten. Sürükleyici kesinlikleGüzel mi peki yani ahlaksız derken kim kime dumduma mı![]()
Canım sana ne olduHemde nasıl![]()
Aa ne saçma ya, iş ailede bitiyor onlar uyarsa böyle yapamazlarBu arada esim yerlere çöp atmayın diye apartmandaki çocukları uyarmış onlarda cephe almış bizimkilerle.oynamıyor ne yapayım bizimkiler daha kicuk anlamıyorlar