- 29 Mayıs 2010
- 31.315
- 84.695
- 1.123
olabilir 67 ucundan görebilirim belkiBende 24 Eylül tarihine kadar 52.5 kiloya geri düşmek istiyorum en azından 53 olsam da iyidir bence imkansız değil olursun canım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olabilir 67 ucundan görebilirim belkiBende 24 Eylül tarihine kadar 52.5 kiloya geri düşmek istiyorum en azından 53 olsam da iyidir bence imkansız değil olursun canım![]()
Tek cocuk.sendromuacaba kızım şimdi ne yapıyordur offff pöfffff benim alışmam uzun sürecek herhalll![]()
Neden olmasın ben sana inanıyorum sende kendine inanolabilir 67 ucundan görebilirim belki)
teşekkür ederim minnakımmmmNeden olmasın ben sana inanıyorum sende kendine inan![]()
evettttt aynen öyleeeeeTek cocuk.sendromu![]()
Evet kabağı da çok severim ben sanırım kabak yapacağım bende senden güç aldım:))ciğer produr candır kabakta bağırsak dostudur.... bende bugün kabak yapacam sırf bağırsaklar çalışsssın hareket etsin sabaha eksi göreyim diye![]()
Bende ciğerciyim aslında amaBen olsam ciğer yerdim ciğerciyim benkavurma yağlı olacaksa kabak zarar verebilir perşembe akşamı ciğer tuzsuz işe yarayacaktır gibi ama kızartmadan pişirilmiş şekilde
![]()
ben ilk çiş öğrenmesinde 45 dakika falan oturmuştuk klozette hikaye okumuştum , biraz tabletten sayıları öğrenip tekrar etmiştik , tuvalet şarkıları dinlemiştik böylece ilk çiş tuvalete denk gelince artık öğrenmişti....Wc de bekliyoruz kalkıp giyinince yaptım anne bir kere yapsaydı gerisi gelirdi
bende ciğeri evde yapınca yiyemiyorum ağzımda büyüyor ama dışardan şiş şeklinde gelince yiyebiliyorumEvet kabağı da çok severim ben sanırım kabak yapacağım bende senden güç aldım:))
Bende ciğerciyim aslında amaciğeri dışarda yiyoruz evde bir kere yaptım sadece:)Az yağda soğanla biberle kavuruyoruz kabağı da.
Evet çok faydalı demir açısından benimde demir eksikliğim var. Evde yapınca bol soğan ve baharatla ancak yiyorum bende yani tadı kayboluyor ama öyle:)))bende ciğeri evde yapınca yiyemiyorum ağzımda büyüyor ama dışardan şiş şeklinde gelince yiyebiliyorum) haftada bir gün mutlaka bir şiş çiğer yiyorum demir eksikliğine çook iyi geliyormuş.....
Kabakta genelde diyette tüketiliyor ama bilemedimEvet kabağı da çok severim ben sanırım kabak yapacağım bende senden güç aldım:))
Bende ciğerciyim aslında amaciğeri dışarda yiyoruz evde bir kere yaptım sadece:)Az yağda soğanla biberle kavuruyoruz kabağı da.
Biz de utanma cekinme yok kuzum.ama kakada çook zorlandık ececim , ne armtlar dutlar kayısılar yedirdim çocuk tutuyordu bazende çook küçük küçük donuna kaçırıyordu ayyyy sinir oluyordum en son bi ciddi kabız oldum 7 gün falan doktor lavman şart dedi eve gelip lavma yaptım çocuk kakasını yaptı ayyy anne çook basitmiş bu dedi ondan sonra alıştı bileydim önce lavman yapardım tabiii herkes aman yapma alışır falan dediler aman 1 kereden ne olur ki akıl işte korktum yapmamıştım dr şart deyince mecbur yaptım çocuk öğrendi gitti)))
HahaBiz de utanma cekinme yok kuzum.
Gayet guzel duzenli yapiyor.
Yapiyor ama yere donuna yapiyor.
Sonra da cagiriyor .
Cildiriciiimmmm
Kolay gelsin canim ... ben hic bisey stoklamadim useniyorum bi bezelye ablamla ayiklayip bölüp parcalar halinde onu koydum o kadar hic hamarat degilimçok acıktım bende öglen yemeigni şimdi yiyecegim
sabah 8 de kahvaltı yapmıştım
akşama 6 kilo kırmızı biber
25 tane patlıcan közlüycem
25 tanede kızartıcammm çocuklar yokken yapayım
Kolay gelsin canım bir ben yapamadım şu buzluk işini yaçok acıktım bende öglen yemeigni şimdi yiyecegim
sabah 8 de kahvaltı yapmıştım
akşama 6 kilo kırmızı biber
25 tane patlıcan közlüycem
25 tanede kızartıcammm çocuklar yokken yapayım