Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ciğer produr candır kabakta bağırsak dostudur.... bende bugün kabak yapacam sırf bağırsaklar çalışsssın hareket etsin sabaha eksi göreyim diye :KK66:
Evet kabağı da çok severim ben sanırım kabak yapacağım bende senden güç aldım:))

Ben olsam ciğer yerdim ciğerciyim ben :kk77::KK70:kavurma yağlı olacaksa kabak zarar verebilir perşembe akşamı ciğer tuzsuz işe yarayacaktır gibi ama kızartmadan pişirilmiş şekilde :deli:
Bende ciğerciyim aslında ama :KK48: ciğeri dışarda yiyoruz evde bir kere yaptım sadece:)Az yağda soğanla biberle kavuruyoruz kabağı da.

Wc de bekliyoruz kalkıp giyinince yaptım anne bir kere yapsaydı gerisi gelirdi
ben ilk çiş öğrenmesinde 45 dakika falan oturmuştuk klozette hikaye okumuştum , biraz tabletten sayıları öğrenip tekrar etmiştik , tuvalet şarkıları dinlemiştik böylece ilk çiş tuvalete denk gelince artık öğrenmişti....

Evet kabağı da çok severim ben sanırım kabak yapacağım bende senden güç aldım:))

Bende ciğerciyim aslında ama :KK48: ciğeri dışarda yiyoruz evde bir kere yaptım sadece:)Az yağda soğanla biberle kavuruyoruz kabağı da.
bende ciğeri evde yapınca yiyemiyorum ağzımda büyüyor ama dışardan şiş şeklinde gelince yiyebiliyorum ;)) haftada bir gün mutlaka bir şiş çiğer yiyorum demir eksikliğine çook iyi geliyormuş.....

bende ciğeri evde yapınca yiyemiyorum ağzımda büyüyor ama dışardan şiş şeklinde gelince yiyebiliyorum :KK66:) haftada bir gün mutlaka bir şiş çiğer yiyorum demir eksikliğine çook iyi geliyormuş.....
Evet çok faydalı demir açısından benimde demir eksikliğim var. Evde yapınca bol soğan ve baharatla ancak yiyorum bende yani tadı kayboluyor ama öyle:)))

Kabakta genelde diyette tüketiliyor ama bilemedim :KK70:ciğer de yağlı olur o zaman:KK53:

ama kakada çook zorlandık ececim , ne armtlar dutlar kayısılar yedirdim çocuk tutuyordu bazende çook küçük küçük donuna kaçırıyordu ayyyy sinir oluyordum en son bi ciddi kabız oldum 7 gün falan doktor lavman şart dedi eve gelip lavma yaptım çocuk kakasını yaptı ayyy anne çook basitmiş bu dedi ondan sonra alıştı bileydim önce lavman yapardım tabiii herkes aman yapma alışır falan dediler aman 1 kereden ne olur ki akıl işte korktum yapmamıştım dr şart deyince mecbur yaptım çocuk öğrendi gitti :KK66:)))
Biz de utanma cekinme yok kuzum.
Gayet guzel duzenli yapiyor.
Yapiyor ama yere donuna yapiyor.
Sonra da cagiriyor .
Cildiriciiimmmm

Biz de utanma cekinme yok kuzum.
Gayet guzel duzenli yapiyor.
Yapiyor ama yere donuna yapiyor.
Sonra da cagiriyor .
Cildiriciiimmmm
Haha;)) zor bi süreç bilirim esim bir hafta izin almisti bana yardim icin daha dogrusu ben cildirdigim anda nefes almak icin balkona cikardim o devir alirdi kizimi ;))) esimin dairesi dalga geciyordu oo müdürüm tuvalet egitimi icin izin almis diyorlardi haha ;)))
Beni markette gorunce arkadaşları takiliyorlardi bana bende pek gıcık oluyordum ;))(

çok acıktım bende öglen yemeigni şimdi yiyecegim
sabah 8 de kahvaltı yapmıştım

akşama 6 kilo kırmızı biber
25 tane patlıcan közlüycem

25 tanede kızartıcammm çocuklar yokken yapayım
Kolay gelsin canim ... ben hic bisey stoklamadim useniyorum bi bezelye ablamla ayiklayip bölüp parcalar halinde onu koydum o kadar hic hamarat degilim ;)

Back
X