Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Onu ben iyi bilirim bir seneden fazla sürdü, lavmanlar, duphalaclar, lavman sonrası tutan bir çocuktu düşün, kimse inanamazdı. Allahım çok zor günlerdi

Anladım canım Allah feraha çıkarsın, kocasına akıl fikir versin tez zamanda

Bende meraklardayım iç sesim yedin zopayı diyor Ahahha kaptanım alemsin ne güldüm Çiğer sevdam ondan sebep demek ki

Ohhh ellerine sağlık canım. Allah ağız tadıyla yemeyi nasip etsin. Bende yapıyorum aynılarını, seninkinden bir değişik sivasın madımaģı da var buzlukta

Eşim buzluk tadını fasulyede sevmiyor annesi yapmıştı hiç yemedi biraz tuhaf olmuştu gerçekten ama diğer şeyleri merak etmiyor değilim denemek nasip olur inşallah bir gün
Canım nasıl koyuyursunuz, birde ben hep çift poşetli koyarım koku sinmesin diye ve pipetle içindeki havayı çekerim vakumlu gibi olur. Fasulye benim kurtarıcım en çok ondan yaparım buzluğa

bi memü patlatayımda ortalık şenlensin

kahvaltı 08:00
dukan krep (2 ymk kepek+1yumurta+azcık süt)
10 zeytin
biraz keçi peyniri lor şeklinde
azcık tavada yumurta
4-5 biber
domates
salatalık

öglen 15:45
300 gr kadar tavuk gögüsü kavurma
4-5 dal roka
1 dolu kase yogurt

bugün ödemmi degilmi anlamam için çok su içmem lazım
sabah geldim bi yeşil çay demleidm içtim, sonra beyaz çay
şuana kadar 3 lt su içtim 1 lt daha içerim. bir yeşil çay daha içecegim

Ohhh ellerine sağlık canım. Allah ağız tadıyla yemeyi nasip etsin. Bende yapıyorum aynılarını, seninkinden bir değişik sivasın madımaģı da var buzlukta

sivas madımagı ne kız yeşil degilmi
ay ben has çorumluyum bilirim onuda annem yapar ondan alırım çok severm helede ....... ile
şimdi diyeitn ilk günü sopa yemeyim hahaha

Canım nasıl koyuyursunuz, birde ben hep çift poşetli koyarım koku sinmesin diye ve pipetle içindeki havayı çekerim vakumlu gibi olur. Fasulye benim kurtarıcım en çok ondan yaparım buzluğa

ya pipetle nasıl çekiyorsun
sonra o pipetin girdiig yerden tekrar çıkıyor hava ?

benimd edegişmez tadı hiç bende çift poşete koyarım

sivas madımagı ne kız yeşil degilmi
ay ben has çorumluyum bilirim onuda annem yapar ondan alırım çok severm helede ....... ile
şimdi diyeitn ilk günü sopa yemeyim hahaha
Ay sende mi biliyorsun, madımak bilirsin temizlemesi koyması çok uğraştırır ama tadına değer

BUgün banu nerede ? wc de

güzel menü canım ... ohh öğle saati de geçe alınmış , süper olmuş

Yaz oraya bir 60 point kaptan yürüyüş

haaaaa şöyle ... akmasa da damlasın yahu normal mi tempolu mu bacım

ya pipetle nasıl çekiyorsun
sonra o pipetin girdiig yerden tekrar çıkıyor hava ?

benimd edegişmez tadı hiç bende çift poşete koyarım
Yok canım çıkmıyor hava hemen bağlıyorum, vakumlu hurclar gibi oluyor :)) hem düzgün duruyor hem az yer kaplıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…