Dönem kitabı, savaşı anlatıyor canımBunu okumadim.
Nasil bi kitap ne anlatiyor?
Ben de alabilirim.
Suan kitabim yok .
Bu da benden gelsin. Yogun bir gundu kac dk eder bilmiyorum hep tempolu yurudummerdiven indim ciktim. Yuruyen merdiven kullanmadim
Onu ben iyi bilirim bir seneden fazla sürdü, lavmanlar, duphalaclar, lavman sonrası tutan bir çocuktu düşün, kimse inanamazdı. Allahım çok zor günlerdiama kakada çook zorlandık ececim , ne armtlar dutlar kayısılar yedirdim çocuk tutuyordu bazende çook küçük küçük donuna kaçırıyordu ayyyy sinir oluyordum en son bi ciddi kabız oldum 7 gün falan doktor lavman şart dedi eve gelip lavma yaptım çocuk kakasını yaptı ayyy anne çook basitmiş bu dedi ondan sonra alıştı bileydim önce lavman yapardım tabiii herkes aman yapma alışır falan dediler aman 1 kereden ne olur ki akıl işte korktum yapmamıştım dr şart deyince mecbur yaptım çocuk öğrendi gitti)))
Anladım canım Allah feraha çıkarsın, kocasına akıl fikir versin tez zamandaCanım yılların birikimi adam genelde dışardan çalışıyor senede 10 gün fslan geliyor her sene buna benzer bisi yaşıyoruz aslında işte çocuklar olunca elinde maddi guv de olmayinca böyle maalesef
Amin canım sagolasin
yok maalesef canım bi kaynim daha var benim o da burda zaten yeni evlendi daha
Benimki de 32 aylık noolmuşşCis egitimimi dediniz :)) 30 aylik kizim bekliyorum hala :))
Geçmişten gelen kadın
ilk gördüğüm @Triplimelek Megi olducanım ruh halin iyileşti değil mi
bende kasırgalarda ne eksik diyordum ki senin spor pointleri eksikmişmenülerde şahane ....
@Makbule007 canım Rabbim hayırlısı ne ise onu nasip etsin ...zor ..çocukları büyük ... isterlerse yeni bir hayat kurabilirler beraber ... hem çalışır hem okurken üni.deki ... görümcende pekala iş bulur ...
herkes rezidans kadını değil ... garsonada .. satış elemanına da ona da buna da iş çok ...
Nare83 6 kilo bu sürede alınır , alınmaz değil ama 6 kilo gelince illa ki farkedilir ... hiç bir şey değişmezse pantalon düğmeleri zor kapanır yahu sen bi de sinboda bak bakalım ... ve artık neyse ne ... ordan başlıyoruz .... ha 70 ha 65 ... yolumuz 58 e
@Efser huuuuuuuuuuu efser .... ne demek 500 gr a duacıyım .... düne göre 500 gr a di miyani başkasını düşünmek dahi istemem .... 2 haftada 500 gr
@aeben bi selam diyip gitme yavrummm ... çok mu yoğunsun yine ?
@saydin78 kuzum hoş geldinyol ödemidir onun 1.5 kilosu .... gerisini almış olabilirsin
White Lily nin selama bak hele dondurma emojisi ile .... yönetimden ton balıklı salata smiley ı talep edeceğim
@suspushanimcim canım pilates çemberin iç bacaklarında paralansınya bi hareket var ... yan yatarken bacak arasına alıyorsun ... o iyi geliyor ... o videoyu bulunca koyayım ... ebrunun videosu .
@Portakal Sulu Ordek kabak kavurma ye canımmmm ....son kararım .
@ada81 canım düğüne tam 2 hafta var yahu .... tam da regl bitecek altın hafta ... yani 2 kilo gider ve sporla sıkılaşırsın ... aldığını verdiğini kimse bilmeden o düğünden sıvışırsın .
@ecemavi canım tamam çok güzel konuşuyor kendini ifade ediyor olabilir de ... wc vakti saati her çocukta değişir ... iş inada binerse de uzar ... sen bi dişi bi çişiderken kafayı sıyırma da
nehirnil111 canom özelden tüzelden telden nerden yazarsan yaz kuzum kilonu , merakla bekliyorum bu arada o buzluk hazırlağı konusunda bende tırtıngenim @masumm bi de dur yeni evlisin daha demiş bende yeni evli sayılrım di mi banu
@igdedali o nasıl sporrrrrrrrrrrbende bugün güzel point aldım diyordum ki seninkinin yarısı ancak olmuş
anaaaaam gidip herekeye yüzüp geliyorum ben .... cuma yetişirim bildiirmlere
@Bonus no stres ... kim popoda bezi ile kalmış30 ayı geçkin ilk deneme berbat geçti ... 6 ay ara verdik ... 3.5 yaşında 3 günde geceli gündüzlü bir anda bıraktı .... değmiyor deli gibi çocuğu da kendimizi de hırpalamaya ... vakti gelince ... bakın nehirnil111 örneğine psikolojisi hem bundan ciğere aşık .... ciğer gibi yanan popo psikolojisi diyoruz biz buna
Ohhh ellerine sağlık canım. Allah ağız tadıyla yemeyi nasip etsin. Bende yapıyorum aynılarını, seninkinden bir değişik sivasın madımaģı da var buzlukta@ada81 ben severim mutfakla ugraşmayı
bezelye , taze fasulye, bamya , semizotu, vişnee , yeşil biber , bir kaç poşet patlıcan kızarttım koydum küp kküp dogradım kızartıımm
yeşil biberler güzel oluyor mesela üzerine azcık sıvı yag gezdirip tavada üzerine
domates sosu kışın tam kahvaltılık , digerleri yemeklik çalışan için çok işe yarıyorr
köfte yapıcam börek yapıcam atıcam birde , bugünde patlıcna ve biberleir yapıcam
kış uzun sürüyor yaa yenir hepsi
nehirnil111 cnm zamanla sende yaparsın çok yeni evlisin daha
Canım nasıl koyuyursunuz, birde ben hep çift poşetli koyarım koku sinmesin diye ve pipetle içindeki havayı çekerim vakumlu gibi olur. Fasulye benim kurtarıcım en çok ondan yaparım buzluğaEşim buzluk tadını fasulyede sevmiyor annesi yapmıştı hiç yemedi biraz tuhaf olmuştu gerçekten ama diğer şeyleri merak etmiyor değilim denemek nasip olur inşallah bir gün
Yaz oraya bir 60 point kaptan yürüyüş
Ohhh ellerine sağlık canım. Allah ağız tadıyla yemeyi nasip etsin. Bende yapıyorum aynılarını, seninkinden bir değişik sivasın madımaģı da var buzlukta
Canım nasıl koyuyursunuz, birde ben hep çift poşetli koyarım koku sinmesin diye ve pipetle içindeki havayı çekerim vakumlu gibi olur. Fasulye benim kurtarıcım en çok ondan yaparım buzluğa
Ay sende mi biliyorsun, madımak bilirsin temizlemesi koyması çok uğraştırır ama tadına değersivas madımagı ne kız yeşil degilmi
ay ben has çorumluyum bilirim onuda annem yapar ondan alırım çok severm helede ....... ile
şimdi diyeitn ilk günü sopa yemeyim hahaha
bi memü patlatayımda ortalık şenlensin
kahvaltı 08:00
dukan krep (2 ymk kepek+1yumurta+azcık süt)
10 zeytin
biraz keçi peyniri lor şeklinde
azcık tavada yumurta
4-5 biber
domates
salatalık
öglen 15:45
300 gr kadar tavuk gögüsü kavurma
4-5 dal roka
bugün ödemmi degilmi anlamam için çok su içmem lazım
sabah geldim bi yeşil çay demleidm içtim, sonra beyaz çay
şuana kadar 3 lt su içtim 1 lt daha içerim. bir yeşil çay daha içecegim
Yaz oraya bir 60 point kaptan yürüyüş
Yok canım çıkmıyor hava hemen bağlıyorum, vakumlu hurclar gibi oluyor :)) hem düzgün duruyor hem az yer kaplıyorya pipetle nasıl çekiyorsun
sonra o pipetin girdiig yerden tekrar çıkıyor hava ?
benimd edegişmez tadı hiç bende çift poşete koyarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?