- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Allah kolaylık versin canım insan çıldıracak gibi olur kendimi düşündüm şuanda da anneler nasıl sabırlıBiz de utanma cekinme yok kuzum.
Gayet guzel duzenli yapiyor.
Yapiyor ama yere donuna yapiyor.
Sonra da cagiriyor .
Cildiriciiimmmm
Tek cocuk.sendromu
Spor bildirimimi de yapayım. Hazır mısınız kasırgalar
70 dk yürüyüş= 140
40 dk 'lık seanslar halinde 200 dk yüzme = 600
Toplam= 740
Ausencia
Canım yılların birikimi adam genelde dışardan çalışıyor senede 10 gün fslan geliyor her sene buna benzer bisi yaşıyoruz aslında işte çocuklar olunca elinde maddi guv de olmayinca böyle maalesefcocukalrda büyükmüş makbule
hiç mi oluru yok
yıllardır nasıl geçmiş bu adamı ?
Amin canım sagolasinHayirlisi olsun.
Insan ne der ne soyler bilemiyor bazen.
Allah bi cikis yolu acar insaallah.
yok maalesef canım bi kaynim daha var benim o da burda zaten yeni evlendi dahaAnnesi babası yok mu canım niye sizde?
Bide diyorlar ki cis egitimi ne kadar basarili gecerse yani kizmadan siddet uygulaman cocukta ilerde kisilik problemi olmaz derler.Allah kolaylık versin canım insan çıldıracak gibi olur kendimi düşündüm şuanda da anneler nasıl sabırlı
He he benimde korkulu rüyam benim oğlumda 28 aylık bizde bekliyorux sanırım seneye kalacak 36 aylığı doldursun diyorumCis egitimimi dediniz :)) 30 aylik kizim bekliyorum hala :))
Bunu okumadim.Eki Görüntüle 2041797
A101 ganimeti. Park zamanı :))
Bayağı yol kat etmişsiniz canım sanırım onlarında kendini hazır hissetme zamanı varBide diyorlar ki cis egitimi ne kadar basarili gecerse yani kizmadan siddet uygulaman cocukta ilerde kisilik problemi olmaz derler.
Bence tam tersi annelikte level atlanilacak bi durum.:)))
Ne dis ne memeden kesme ne ek gida hicbirinde bu kadar zorlanmamistim.
Ama umudum var.
Ilk zamanlara gore bayagi yol aldik.
Simdi kucuk cisini soylemeye basladi.
Ilk gunler şarıl şarıl altina yapiyordu. :)))
Eşim buzluk tadını fasulyede sevmiyor annesi yapmıştı hiç yemedi biraz tuhaf olmuştu gerçekten ama diğer şeyleri merak etmiyor değilim denemek nasip olur inşallah bir günada81 ben severim mutfakla ugraşmayı
bezelye , taze fasulye, bamya , semizotu, vişnee , yeşil biber , bir kaç poşet patlıcan kızarttım koydum küp kküp dogradım kızartıımm
yeşil biberler güzel oluyor mesela üzerine azcık sıvı yag gezdirip tavada üzerine
domates sosu kışın tam kahvaltılık , digerleri yemeklik çalışan için çok işe yarıyorr
köfte yapıcam börek yapıcam atıcam birde , bugünde patlıcna ve biberleir yapıcam
kış uzun sürüyor yaa yenir hepsi
nehirnil111 cnm zamanla sende yaparsın çok yeni evlisin daha
Hemde perşembe perşembe bak sen şu işeAyyyyy biri beni bulsunnnnnnnn
Yürüyüş..
Kahvaltı...
Komşu ile kahvaltı...
Eş gelir..öğle yemeği..
Hemen dışarı ...banka işi...
Eve gel ..yemek koy..
O pişerken yusufla spor...
Şİmdi kahve timeeeeeeeeeeeee
bu arada yazarken farkettim ki günün 3/2 si yemekle geçmiş
Popom yanmış benim bebekcikken onuda gördün müHemen geçmişe uçuyorum... bir yandan da burdayım anı yakasından paçasından tutuyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?