Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

cocukalrda büyükmüş makbule
hiç mi oluru yok
yıllardır nasıl geçmiş bu adamı ?
Canım yılların birikimi adam genelde dışardan çalışıyor senede 10 gün fslan geliyor her sene buna benzer bisi yaşıyoruz aslında işte çocuklar olunca elinde maddi guv de olmayinca böyle maalesef
Hayirlisi olsun.
Insan ne der ne soyler bilemiyor bazen.
Allah bi cikis yolu acar insaallah.
Amin canım sagolasin
Annesi babası yok mu canım niye sizde?
yok maalesef canım bi kaynim daha var benim o da burda zaten yeni evlendi daha

Allah kolaylık versin canım insan çıldıracak gibi olur kendimi düşündüm şuanda da anneler nasıl sabırlı
Bide diyorlar ki cis egitimi ne kadar basarili gecerse yani kizmadan siddet uygulaman cocukta ilerde kisilik problemi olmaz derler.
Bence tam tersi annelikte level atlanilacak bi durum.:)))
Ne dis ne memeden kesme ne ek gida hicbirinde bu kadar zorlanmamistim.
Ama umudum var.
Ilk zamanlara gore bayagi yol aldik.
Simdi kucuk cisini soylemeye basladi.
Ilk gunler şarıl şarıl altina yapiyordu. :)))

ada81 ben severim mutfakla ugraşmayı
bezelye , taze fasulye, bamya , semizotu, vişnee , yeşil biber , bir kaç poşet patlıcan kızarttım koydum küp kküp dogradım kızartıımm

yeşil biberler güzel oluyor mesela üzerine azcık sıvı yag gezdirip tavada üzerine
domates sosu kışın tam kahvaltılık , digerleri yemeklik çalışan için çok işe yarıyorr

köfte yapıcam börek yapıcam atıcam birde , bugünde patlıcna ve biberleir yapıcam
kış uzun sürüyor yaa yenir hepsi

nehirnil111 cnm zamanla sende yaparsın çok yeni evlisin daha

Bayağı yol kat etmişsiniz canım sanırım onlarında kendini hazır hissetme zamanı var Önemi vardır muhakkak bende onu duyduğumdan beri hep bendeki etkisini merak etmişimdir annem ılıman bir insandır bizi sakince alıştırmaya çalışmış ama ayıptır söylemesi ben çişimi haber vermiyormuşum yengem beni korkutmak istemiş çakmakla cahil insan kalkmış popomu yakmış yanlışlıkla az olsa da yanmış ve ağlamışımsonra haber vermişim sanırım ama acaba bende ne etki bıraktı

Eşim buzluk tadını fasulyede sevmiyor annesi yapmıştı hiç yemedi biraz tuhaf olmuştu gerçekten ama diğer şeyleri merak etmiyor değilim denemek nasip olur inşallah bir gün

Ayyyyy biri beni bulsunnnnnnnn

Yürüyüş..
Kahvaltı...
Komşu ile kahvaltı...
Eş gelir..öğle yemeği..
Hemen dışarı ...banka işi...
Eve gel ..yemek koy..
O pişerken yusufla spor...
Şİmdi kahve timeeeeeeeeeeeee

bu arada yazarken farkettim ki günün 3/2 si yemekle geçmiş

Hemde perşembe perşembe bak sen şu işe

Geçmişten gelen kadın

ilk gördüğüm Triplimelek Megi oldu canım ruh halin iyileşti değil mi

bende kasırgalarda ne eksik diyordum ki senin spor pointleri eksikmiş menülerde şahane ....

Cutemom007 canım Rabbim hayırlısı ne ise onu nasip etsin ...zor ..çocukları büyük ... isterlerse yeni bir hayat kurabilirler beraber ... hem çalışır hem okurken üni.deki ... görümcende pekala iş bulur ...
herkes rezidans kadını değil ... garsonada .. satış elemanına da ona da buna da iş çok ...

Nare83 6 kilo bu sürede alınır , alınmaz değil ama 6 kilo gelince illa ki farkedilir ... hiç bir şey değişmezse pantalon düğmeleri zor kapanır yahu sen bi de sinboda bak bakalım ... ve artık neyse ne ... ordan başlıyoruz .... ha 70 ha 65 ... yolumuz 58 e

Efser huuuuuuuuuuu efser .... ne demek 500 gr a duacıyım .... düne göre 500 gr a di mi yani başkasını düşünmek dahi istemem .... 2 haftada 500 gr

aeben bi selam diyip gitme yavrummm ... çok mu yoğunsun yine ?

saydin78 kuzum hoş geldin yol ödemidir onun 1.5 kilosu .... gerisini almış olabilirsin

White Lily nin selama bak hele dondurma emojisi ile .... yönetimden ton balıklı salata smiley ı talep edeceğim

suspushanimcim canım pilates çemberin iç bacaklarında paralansın ya bi hareket var ... yan yatarken bacak arasına alıyorsun ... o iyi geliyor ... o videoyu bulunca koyayım ... ebrunun videosu .

@Portakal Sulu Ordek kabak kavurma ye canımmmm ....son kararım .

ada81 canım düğüne tam 2 hafta var yahu .... tam da regl bitecek altın hafta ... yani 2 kilo gider ve sporla sıkılaşırsın ... aldığını verdiğini kimse bilmeden o düğünden sıvışırsın .

ecemavi canım tamam çok güzel konuşuyor kendini ifade ediyor olabilir de ... wc vakti saati her çocukta değişir ... iş inada binerse de uzar ... sen bi dişi bi çişi derken kafayı sıyırma da

nehirnil111 canom özelden tüzelden telden nerden yazarsan yaz kuzum kilonu , merakla bekliyorum bu arada o buzluk hazırlağı konusunda bende tırtıngenim @masumm bi de dur yeni evlisin daha demiş bende yeni evli sayılrım di mi banu

igdedali o nasıl sporrrrrrrrrrr bende bugün güzel point aldım diyordum ki seninkinin yarısı ancak olmuş

anaaaaam gidip herekeye yüzüp geliyorum ben .... cuma yetişirim bildiirmlere

Bonus no stres ... kim popoda bezi ile kalmış 30 ayı geçkin ilk deneme berbat geçti ... 6 ay ara verdik ... 3.5 yaşında 3 günde geceli gündüzlü bir anda bıraktı .... değmiyor deli gibi çocuğu da kendimizi de hırpalamaya ... vakti gelince ... bakın nehirnil111 örneğine psikolojisi hem bundan ciğere aşık .... ciğer gibi yanan popo psikolojisi diyoruz biz buna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…